Skocz do zawartości

[Mt2009] VapVap - Najlepszy Darmowy Bot do Metin2 - FarmBot, WaitHack, Lure Mobs

Featured Replies

Opublikowano

Aktualnie chyba najbardziej pożądany cheat. Ciekaw jestem, czy mają jakoś detekcję i łatwo dostać blokadę konta? 

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Sevence napisał(a):

Aktualnie chyba najbardziej pożądany cheat. Ciekaw jestem, czy mają jakoś detekcję i łatwo dostać blokadę konta? 

Zabezpieczenia klienta najprawdopodobniej są żadne. Bany lecą po zgłoszeniu przez innych graczy - z tego co do tej pory wiem.

Opublikowano
1 minutę temu, mottled napisał(a):

Zabezpieczenia klienta najprawdopodobniej są żadne. Bany lecą po zgłoszeniu przez innych graczy - z tego co do tej pory wiem.

Elegancko, dobra robota! 👍

• Poly przypiął/eła ten temat
Opublikowano

Super robota, ale przydałby się speed hack do tego i byłoby miodzio 😄

Opublikowano

Mam ukrytą zawartość nie moża pobrać

Opublikowano
Teraz, XemitPL napisał(a):

Mam ukrytą zawartość nie moża pobrać

Musisz dać reakcję w temacie żeby pobrać. 

Opublikowano

Głupie pytanie - chciałem se pograć dla beki na bocie na 2009, ale mam na kompie też klienta z polanda, raczej klient polanda nie wykryje mi tego bota i nie dostanę rykoszetem bana na polandzie co nie? 
Zostało mi tam parę wonów do opchnięcia i szkoda byłoby się wywalić w taki sposób xD

Opublikowano
1 minutę temu, GolaBaba5 napisał(a):

Głupie pytanie - chciałem se pograć dla beki na bocie na 2009, ale mam na kompie też klienta z polanda, raczej klient polanda nie wykryje mi tego bota i nie dostanę rykoszetem bana na polandzie co nie? 
Zostało mi tam parę wonów do opchnięcia i szkoda byłoby się wywalić w taki sposób xD

Gdybyś go uruchomił na Polandzie to wtedy tak, ale gdy uruchamiasz na Metin2009 to na spokojnie. Chyba, że w jednym czasie będziesz miał aktywny klient Polanda to wtedy jest szansa że możesz dostać. 

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, GolaBaba5 napisał(a):

Hack uruchamia się tylko i wyłącznie dla Metin2009, o ile Poland nie uruchamia jakichś procesów skanujących co się dzieje w tle na komputerze i na tej podstawie banuje - w co wątpie, to jesteś bezpieczny.

Opublikowano

dobra robota

Opublikowano
  • Autor

Version: v0.1.1b

Poprawiona wersja, nie atakuje już rud/npc/kwiatów do zielarstwa zamiast wybranych celów.

VapVap v0.1.1b.zip

Edytowane przez mottled

Opublikowano
  • Autor
19 minut temu, Sevence napisał(a):

@mottled Dołączyłem nową wersję do głównego tematu. 

Dzięki! Będę następnym razem, wrzucał Twoim przykładem.

Opublikowano

albo coś źle ustawiam albo słabiutki ten czit,  na ninji  jakie dawać wartości?   

edit. strasznie się głubi bot w tym co robi i  jak ustawiam łuk to albo nie reaguje albo wali jednego moba raz na jakiś dłuższy czas 

Edytowane przez FanatyK

Opublikowano

Te 8 negatywnych wyników na skanerze wirusów to są false-positive czy rzeczywiście jakieś zagrożenie dla kompa? Do tej pory jedynie sprawdzałem tam rzeczy z adobe/programy graficzne itd

Opublikowano

Calkiem spoko ale troche nie bije jak czlowiek 

Opublikowano
  • Autor
9 godzin temu, FanatyK napisał(a):

albo coś źle ustawiam albo słabiutki ten czit,  na ninji  jakie dawać wartości?   

edit. strasznie się głubi bot w tym co robi i  jak ustawiam łuk to albo nie reaguje albo wali jednego moba raz na jakiś dłuższy czas 

Na ninjy z łukiem nie będzie to dobrze działać. Polecam grę z mieczami / sztyletami i dwurękami - na ten moment.

Opublikowano

Czy jest szansa poprawić że jak biegnie do potworów to najpierw wciska spacje i na spacji się zbliża?

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, turbo1 napisał(a):

Czy jest szansa poprawić że jak biegnie do potworów to najpierw wciska spacje i na spacji się zbliża?

Nie zauważyłem takiego problemu, jakie masz ustawienia? I jaka postać?

Opublikowano

Już zmniejszyłem range attack i jest normalnie.

Opublikowano

hmm

Opublikowano

Chyba sie metin2009 postarał i zrobił skrypt który sprawdza czy masz pick upa, bo jak za szybko podnosisz to wokoł ciebie pojawiają się z nikąd małe czerwone potki jak je podnosisz to postać dostaje bana 😄

Opublikowano

Ale nie daje po ip bana chociaż