Opublikowano 2 Lutego2 Lut Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Odkryj VapVap – wszechstronne narzędzie, które upraszcza rozgrywkę w Metin2 i pozwala Ci w pełni cieszyć się każdą chwilą w świecie pełnym wyzwań.Dzięki intuicyjnej obsłudze i niezawodnym rozwiązaniom możesz skupić się na tym, co naprawdę ważne: dobrej zabawie i rywalizacji z innymi graczami.VapVap jest stale aktualizowany, by zapewnić Ci bezpieczeństwo i najwyższą jakość działania.Poznaj nowy wymiar rozgrywki i spraw, by Twoja przygoda w Metin2 była jeszcze przyjemniejsza!Chciałbym Was zaprosić na nasz serwer Discord, gdzie aktualizację pojawiają się znacznie szybciej niż tutaj na forum.Jeśli chcesz być na bieżąco, widzieć nad czym pracujemy oraz dostawać aktualizacje szybciej to dołącz! 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Wygląd GUI Bota 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się VapVap v0.3- Nowe GUI- Config Manager- Lurowanie mobów- Wallhack- Waithack- Rysowanie farmbot i pickup drop range- Podchodzenie po drop- Randomizacja poruszania się- SpamBot- Detektor graczy- Player ESP- Nie odpychanie mobów- Imitacja silnego ciała (anty upadanie)- SpamBot- Usprawnienia i poprawki 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Liczymy, że owoc naszej pracy Wam się spodoba i będziecie zadowoleni z używania bota, wyczekujcie kolejnych aktualizacji.Pozdrawia,Administracja VapVap ❤️ Edytowane 11 Kwietnia11 Kwi przez mottled Aktualizacja do v0.3
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Aktualnie chyba najbardziej pożądany cheat. Ciekaw jestem, czy mają jakoś detekcję i łatwo dostać blokadę konta?
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Autor 2 minuty temu, Sevence napisał(a): Aktualnie chyba najbardziej pożądany cheat. Ciekaw jestem, czy mają jakoś detekcję i łatwo dostać blokadę konta? Zabezpieczenia klienta najprawdopodobniej są żadne. Bany lecą po zgłoszeniu przez innych graczy - z tego co do tej pory wiem.
Opublikowano 2 Lutego2 Lut 1 minutę temu, mottled napisał(a): Zabezpieczenia klienta najprawdopodobniej są żadne. Bany lecą po zgłoszeniu przez innych graczy - z tego co do tej pory wiem. Elegancko, dobra robota! 👍
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Teraz, XemitPL napisał(a): Mam ukrytą zawartość nie moża pobrać Musisz dać reakcję w temacie żeby pobrać.
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Głupie pytanie - chciałem se pograć dla beki na bocie na 2009, ale mam na kompie też klienta z polanda, raczej klient polanda nie wykryje mi tego bota i nie dostanę rykoszetem bana na polandzie co nie? Zostało mi tam parę wonów do opchnięcia i szkoda byłoby się wywalić w taki sposób xD
Opublikowano 2 Lutego2 Lut 1 minutę temu, GolaBaba5 napisał(a): Głupie pytanie - chciałem se pograć dla beki na bocie na 2009, ale mam na kompie też klienta z polanda, raczej klient polanda nie wykryje mi tego bota i nie dostanę rykoszetem bana na polandzie co nie? Zostało mi tam parę wonów do opchnięcia i szkoda byłoby się wywalić w taki sposób xD Gdybyś go uruchomił na Polandzie to wtedy tak, ale gdy uruchamiasz na Metin2009 to na spokojnie. Chyba, że w jednym czasie będziesz miał aktywny klient Polanda to wtedy jest szansa że możesz dostać.
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Autor Godzinę temu, GolaBaba5 napisał(a): Głupie pytanie - chciałem se pograć dla beki na bocie na 2009, ale mam na kompie też klienta z polanda, raczej klient polanda nie wykryje mi tego bota i nie dostanę rykoszetem bana na polandzie co nie? Zostało mi tam parę wonów do opchnięcia i szkoda byłoby się wywalić w taki sposób xD Hack uruchamia się tylko i wyłącznie dla Metin2009, o ile Poland nie uruchamia jakichś procesów skanujących co się dzieje w tle na komputerze i na tej podstawie banuje - w co wątpie, to jesteś bezpieczny.
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Autor Version: v0.1.1b Poprawiona wersja, nie atakuje już rud/npc/kwiatów do zielarstwa zamiast wybranych celów. VapVap v0.1.1b.zip Edytowane 2 Lutego2 Lut przez mottled
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Autor 19 minut temu, Sevence napisał(a): @mottled Dołączyłem nową wersję do głównego tematu. Dzięki! Będę następnym razem, wrzucał Twoim przykładem.
Opublikowano 2 Lutego2 Lut albo coś źle ustawiam albo słabiutki ten czit, na ninji jakie dawać wartości? edit. strasznie się głubi bot w tym co robi i jak ustawiam łuk to albo nie reaguje albo wali jednego moba raz na jakiś dłuższy czas Edytowane 2 Lutego2 Lut przez FanatyK
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Te 8 negatywnych wyników na skanerze wirusów to są false-positive czy rzeczywiście jakieś zagrożenie dla kompa? Do tej pory jedynie sprawdzałem tam rzeczy z adobe/programy graficzne itd
Opublikowano 3 Lutego3 Lut Autor 9 godzin temu, FanatyK napisał(a): albo coś źle ustawiam albo słabiutki ten czit, na ninji jakie dawać wartości? edit. strasznie się głubi bot w tym co robi i jak ustawiam łuk to albo nie reaguje albo wali jednego moba raz na jakiś dłuższy czas Na ninjy z łukiem nie będzie to dobrze działać. Polecam grę z mieczami / sztyletami i dwurękami - na ten moment.
Opublikowano 3 Lutego3 Lut Czy jest szansa poprawić że jak biegnie do potworów to najpierw wciska spacje i na spacji się zbliża?
Opublikowano 3 Lutego3 Lut Autor 3 godziny temu, turbo1 napisał(a): Czy jest szansa poprawić że jak biegnie do potworów to najpierw wciska spacje i na spacji się zbliża? Nie zauważyłem takiego problemu, jakie masz ustawienia? I jaka postać?
Opublikowano 5 Lutego5 Lut Chyba sie metin2009 postarał i zrobił skrypt który sprawdza czy masz pick upa, bo jak za szybko podnosisz to wokoł ciebie pojawiają się z nikąd małe czerwone potki jak je podnosisz to postać dostaje bana 😄