Skocz do zawartości

[Mt2009] VapVap - Najlepszy Darmowy Bot do Metin2 - FarmBot, WaitHack, Lure Mobs

Featured Replies

• Odpowiedzi 94
  • Wyświetleń 8,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• mottled
    mottled

Version: v0.1.1b Poprawiona wersja, nie atakuje już rud/npc/kwiatów do zielarstwa zamiast wybranych celów. VapVap v0.1.1b.zip

• ExoCarossa
    ExoCarossa

Daj reakcje pod postem autora to wyskoczy Ci załącznik

• Sevence
    Sevence

Aktualnie chyba najbardziej pożądany cheat. Ciekaw jestem, czy mają jakoś detekcję i łatwo dostać blokadę konta? 

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Działa na dzień 5.02 ale dostałem bana po jakoś 30-40min gry a nawet farm bota nie odpaliłem tylko autolot i bicie mobów na domyślnych wartościach. Brakuje i tak mobbera kiedyś na kamerze wbiłem 63lv na globalu zanim dostałem bana ;]

Opublikowano
7 minut temu, Piotrek324 napisał(a):

Chyba sie metin2009 postarał i zrobił skrypt który sprawdza czy masz pick upa, bo jak za szybko podnosisz to wokoł ciebie pojawiają się z nikąd małe czerwone potki jak je podnosisz to postać dostaje bana 😄

możliwe. mi się zrobił czarny ekran i ban po relogowaniu a miałem pickupa ale czy dostałem ręcznie bana wątpię pewnie tak jak piszesz.

Opublikowano
6 godzin temu, Lukej9x napisał(a):

możliwe. mi się zrobił czarny ekran i ban po relogowaniu a miałem pickupa ale czy dostałem ręcznie bana wątpię pewnie tak jak piszesz.

Sprawdziłem na stronie nawet w opisie jest autopickup więc skrypt zrobili żeby wybanować 

Opublikowano
20 godzin temu, Lukej9x napisał(a):

Też miałem taki sam efekt czarny ekran i blokada konta. W zasadzie miałem głównie włączony pickup to trochę wygląda tak jakby mieli jakiś skaner do częstotliwości podnoszenia. Jeśli jest ciągle taki sam to wyłapuje takiego gracza. 

Opublikowano
Godzinę temu, krystian400 napisał(a):

Czyli wychodzi na to, że dopóki nie odpalimy pickup to bana nie dostaniemy

ja nie miałem pickupa, tylko autorevive i po około 10 minutach wyłapałem bana. Ale dla pewności spróbuję jeszcze jednym kontem.

Opublikowano
  • Autor

Zaktualizowana wersja v0.1.2 dostępna do pobrania w głównym poście.

Aktualizacja offsetów, naprawa crash'y klienta po dzisiejszym update.

Niebawem większa aktualizacja, o wiele podnosząca bezpieczeństwo odnośnie wykrywalności bota. Stay tuned.

Opublikowano

Bot jest ok , lecz przydała by się regulacja  czestotliwości podnoszenie oraz losowość gdzie się da (pickup, wstawanie, atakowanie,slkille, atak) .Wiem że to jest łatwe do zrobienia. Z tego powodu że tych opcji nie ma uważajcie bo banują na HWID. 

Z drugiej strony to dziwne że autor udostępnia takiego spoko farm-bota za free. Zawsze w tle jest jakaś korzyść i tu zapewne też.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 15.02.2025 o 09:59, ticlo napisał(a):

Z drugiej strony to dziwne że autor udostępnia takiego spoko farm-bota za free. Zawsze w tle jest jakaś korzyść i tu zapewne też.

Udostępniam za free aby mieć możliwość budowania bazy userów i mieć od nich feedback. W przyszłości powstaną zapewne jakieś funkcje premium, jeżeli bot będzie wystarczająco dopracowany

Edytowane przez mottled

Opublikowano
  • Autor

Aktualizacja!
Nową wersję można pobrać w pierwszym poście.

RYfmS1c.png

VapVap v0.3

- Nowe GUI

- Config Manager

- Lurowanie mobów

- Wallhack

- Waithack

- Rysowanie farmbot i pickup drop range

- Podchodzenie po drop

- Randomizacja poruszania się

- SpamBot

- Detektor graczy

- Player ESP

- Nie odpychanie mobów

- Imitacja silnego ciała (anty upadanie)

- SpamBot

- Usprawnienia i poprawki