Skocz do zawartości

[Mt2009] VapVap - Najlepszy Darmowy Bot do Metin2 - FarmBot, WaitHack, Lure Mobs

Featured Replies

Opublikowano

Działa na dzień 5.02 ale dostałem bana po jakoś 30-40min gry a nawet farm bota nie odpaliłem tylko autolot i bicie mobów na domyślnych wartościach. Brakuje i tak mobbera kiedyś na kamerze wbiłem 63lv na globalu zanim dostałem bana ;]

Opublikowano
7 minut temu, Piotrek324 napisał(a):

Chyba sie metin2009 postarał i zrobił skrypt który sprawdza czy masz pick upa, bo jak za szybko podnosisz to wokoł ciebie pojawiają się z nikąd małe czerwone potki jak je podnosisz to postać dostaje bana 😄

możliwe. mi się zrobił czarny ekran i ban po relogowaniu a miałem pickupa ale czy dostałem ręcznie bana wątpię pewnie tak jak piszesz.

Opublikowano
6 godzin temu, Lukej9x napisał(a):

możliwe. mi się zrobił czarny ekran i ban po relogowaniu a miałem pickupa ale czy dostałem ręcznie bana wątpię pewnie tak jak piszesz.

Sprawdziłem na stronie nawet w opisie jest autopickup więc skrypt zrobili żeby wybanować 

Opublikowano
20 godzin temu, Lukej9x napisał(a):

Też miałem taki sam efekt czarny ekran i blokada konta. W zasadzie miałem głównie włączony pickup to trochę wygląda tak jakby mieli jakiś skaner do częstotliwości podnoszenia. Jeśli jest ciągle taki sam to wyłapuje takiego gracza. 

Opublikowano

Gram drugi dzień bez pickupa sam waithack i narazie nie mam bana, teraz jest konserwacja zobaczymy co po niej czy wylapią takich jak ja czy nie.

Opublikowano

gdzie to pobrac ?

Opublikowano
22 minuty temu, sylwek24 napisał(a):

gdzie to pobrac ?

Daj reakcje pod postem autora to wyskoczy Ci załącznik

image.png.95cb790a7b18c52bc2fd047fd6c7e276.png

Edytowane przez ExoCarossa

Opublikowano

Poszedł banik. Dość krótko, bo około 10 minut od odpalenia.

Opublikowano

Czyli wychodzi na to, że dopóki nie odpalimy pickup to bana nie dostaniemy

Opublikowano
Godzinę temu, krystian400 napisał(a):

Czyli wychodzi na to, że dopóki nie odpalimy pickup to bana nie dostaniemy

ja nie miałem pickupa, tylko autorevive i po około 10 minutach wyłapałem bana. Ale dla pewności spróbuję jeszcze jednym kontem.

Opublikowano

aa

Opublikowano
  • Autor

Zaktualizowana wersja v0.1.2 dostępna do pobrania w głównym poście.

Aktualizacja offsetów, naprawa crash'y klienta po dzisiejszym update.

Niebawem większa aktualizacja, o wiele podnosząca bezpieczeństwo odnośnie wykrywalności bota. Stay tuned.

Opublikowano

😀

Opublikowano

Bot jest ok , lecz przydała by się regulacja  czestotliwości podnoszenie oraz losowość gdzie się da (pickup, wstawanie, atakowanie,slkille, atak) .Wiem że to jest łatwe do zrobienia. Z tego powodu że tych opcji nie ma uważajcie bo banują na HWID. 

Z drugiej strony to dziwne że autor udostępnia takiego spoko farm-bota za free. Zawsze w tle jest jakaś korzyść i tu zapewne też.

Opublikowano
  • Autor
W dniu 15.02.2025 o 09:59, ticlo napisał(a):

Z drugiej strony to dziwne że autor udostępnia takiego spoko farm-bota za free. Zawsze w tle jest jakaś korzyść i tu zapewne też.

Udostępniam za free aby mieć możliwość budowania bazy userów i mieć od nich feedback. W przyszłości powstaną zapewne jakieś funkcje premium, jeżeli bot będzie wystarczająco dopracowany

Edytowane przez mottled

Opublikowano

xd

Opublikowano

.

Edytowane przez maciek111767
Missclick i dwie te same wiadomości

Opublikowano

Siemka, można liczyć na fishbota z twojej strony?

Opublikowano
W dniu 2.02.2025 o 14:23, mottled napisał(a):

🔒

Polecam

Opublikowano

git

Opublikowano
  • Autor

Wrzucona aktualizacja, do pobrania.

Opublikowano

Rwflink

Opublikowano

fajne

Opublikowano
  • Autor

Aktualizacja!
Nową wersję można pobrać w pierwszym poście.

RYfmS1c.png

VapVap v0.3

- Nowe GUI

- Config Manager

- Lurowanie mobów

- Wallhack

- Waithack

- Rysowanie farmbot i pickup drop range

- Podchodzenie po drop

- Randomizacja poruszania się

- SpamBot

- Detektor graczy

- Player ESP

- Nie odpychanie mobów

- Imitacja silnego ciała (anty upadanie)

- SpamBot

- Usprawnienia i poprawki

Opublikowano

Dobrze chłopaki robią. Polecam