Skocz do zawartości

[Mt2009] VapVap - Najlepszy Darmowy Bot do Metin2 - FarmBot, WaitHack, Lure Mobs

Featured Replies

Opublikowano

Kurcze, pamiętam tego bota jeszcze z miesiąc temu to miał kilka funkcji z takim średnim GUI, a tu taki progres teraz zrobiłeś, czapki z głów. 💪

Opublikowano

Siemanko mam taki problem, że nie moge uruchomić. powyłączałem całe te defendery, antywirusa nie mam, przyznałem uprawnienia i uruchamiałem jako admin. Wyskakuje komunikat" system win nie może uzyskać dostępu do określonego pliku śnieżki. Możesz nie mieć odpowiednich uprawnień. Może ktoś pomóc ogarnąć?

Opublikowano

Kurde progres do tego co było a jest teraz nie z tej ziemi. Nie wiem czemu ale nie działa mi waithack btw czekać tylko na funkcję sprzedawania śmieci u handlary i powrót na spota to wtedy to będzie op xd

Opublikowano

ja tez mam ten sam problem, ze system nie ma odpowiednich uprawnien, pomozcie please.

Opublikowano
  • Autor

Prezentacja bota, zostaw łapkę i komentarz dla zasięgu!

Jeśli ktoś posiada problem z botem, to zapraszam na serwer discord, tam postaramy się go rozwiązać.

Opublikowano

Widzę, że powoli organizujesz community na Discordzie w oparciu o VapVap bot'a, trzymałem kciuki za ten projekt od samego początku to naturalny krok naprzód. Super byłoby, gdybyś o nas nie zapomniał i nadal aktualizował ten wątek o nowe informacje. 😉

• mottled zmienił(a) tytuł na [Mt2009] VapVap - Najlepszy Darmowy Bot do Metin2 - FarmBot, WaitHack, Lure Mobs
Opublikowano

fajna prezentacja

Godzinę temu, mottled napisał(a):

Prezentacja bota, zostaw łapkę i komentarz dla zasięgu!

Jeśli ktoś posiada problem z botem, to zapraszam na serwer discord, tam postaramy się go rozwiązać.

ciekawa prezentacja, powodzenia w rozwijaniu projektu

Edytowane przez luki3507

Opublikowano

za każdym razem w m2 leci ban xd ale m1 jest git narazie miałem max 22lvl na bocie a jak wy ?

Opublikowano
  • Autor
W dniu 21.03.2025 o 16:30, Sevence napisał(a):

Widzę, że powoli organizujesz community na Discordzie w oparciu o VapVap bot'a, trzymałem kciuki za ten projekt od samego początku to naturalny krok naprzód. Super byłoby, gdybyś o nas nie zapomniał i nadal aktualizował ten wątek o nowe informacje. 😉

Hej, naturalnie, jestem bardzo wdzięczny za początkowy rozgłoś dla bota, który uzyskałem w większości dzięki temu forum. Jako że do DC jestem podłączony 24/7 to tam informacje i aktualizacje są najszybciej i gdy dostanę info że wszystko działa dobrze od przynajmniej kilku użytkowników to wrzucam aktualizację na forum.

Opublikowano
  • Autor

Nasza strona została uruchomiona!
Odwiedźcie ją jak możemy prosić, by pozycjonowanie lepiej działało ;)

https://vapvap.cc/
Wygląd strony jest tymczasowy! :)

Edytowane przez mottled

Opublikowano

Podlinkuj serwer discord. Obecny stracił ważność.

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, lChrumekl napisał(a):

Podlinkuj serwer discord. Obecny stracił ważność.

https://discord.gg/2ZKDjtBzDC

Na stronie jest odnośnik do serwera discord.

Opublikowano

Super bot gram z mamom i tatom aby nam starczyło do 10go każdego miesiąca!

Opublikowano
18 godzin temu, Arta napisał(a):

Super bot gram z mamom i tatom aby nam starczyło do 10go każdego miesiąca!

I jak ci idzie gra? Który poziom wbiłeś? Bo mi średnio idzie

Opublikowano
4 minuty temu, xAdr1an napisał(a):

I jak ci idzie gra? Który poziom wbiłeś? Bo mi średnio idzie

Ban niestety i musimy robić zbiórkę na bombelki

Opublikowano
2 minuty temu, Arta napisał(a):

Ban niestety i musimy robić zbiórkę na bombelki

Polecam range 120 i bot idzie jak burza a ciężko zauważyć, że wh jest

Opublikowano

😄