Opublikowano 29 Czerwca29 Cze Witam , jakie wartosci ustawic na 2009 zeby waithack bil normalnie ? bo jak narazie to albo skacze albo prawie nie bije
Opublikowano 29 Czerwca29 Cze Hmm, myślę że trzeba oznaczyć kogoś kto pracuje przy projekcie @KoMaR1911 @mottled
Opublikowano 29 Czerwca29 Cze Warto dołączyć na nasz serwer discord i zapytać się stałych graczy tego serwera o ich ustawienia ;)
Opublikowano 29 Czerwca29 Cze 1 minutę temu, xAdr1an napisał(a):Warto dołączyć na nasz serwer discord i zapytać się stałych graczy tego serwera o ich ustawienia ;)To niezła pomoc. 😄
Opublikowano 29 Czerwca29 Cze Godzinę temu, Sevence napisał(a):To niezła pomoc. 😄Oczywiście, że jest ;) bo udzielamy jej bezpośrednio na discordzie, a nie po forach ;p
Opublikowano 1 Lipca1 Lip 1 godzinę temu, oko29 napisał(a):No pomoc swietna , gdyby znalazl tam odpowiedz to pewnie bym nie pytal xD.@xAdr1an Dopiero się uczy ogarniać społeczność wybacz mu. 🙃
Opublikowano 1 Lipca1 Lip 22 minuty temu, Sevence napisał(a):@xAdr1an Dopiero się uczy ogarniać społeczność wybacz mu. 🙃Naucz to się przyjmować krytykę lalusiu, adminie od 7 boleści. Zapomniałeś że gdyby nie cudze projekty to gryziesz gruz i z kubeczkiem stoisz.1 godzinę temu, oko29 napisał(a):No pomoc swietna , gdyby znalazl tam odpowiedz to pewnie bym nie pytal xD.Nie widziałem nigdzie twojej pomocy na DC lub Ticketu utworzonego ;) Edytowane 1 Lipca1 Lip przez xAdr1an
Opublikowano 1 Lipca1 Lip 11 minut temu, xAdr1an napisał(a):Naucz to się przyjmować krytykę lalusiu, adminie od 7 boleści. Zapomniałeś że gdyby nie cudze projekty to gryziesz gruz i z kubeczkiem stoisz.Widzę masz tym problem bo chwilę temu wyraziłem opinie o twoich jakże marnych umiejętnościach w tym zakresie i widzę trafiłem w punkt i zabolało. 😄 To działa w dwie strony Adrianku. Z tymi cudzymi projektami to dokładnie to samo pisałeś gdy kazałeś usunąć temat z mobware. 😂
Opublikowano 1 Lipca1 Lip 6 minut temu, Sevence napisał(a):Widzę masz tym problem bo chwilę temu wyraziłem opinie o twoich jakże marnych umiejętnościach w tym zakresie i widzę trafiłem w punkt i zabolało. 😄 To działa w dwie strony Adrianku. Z tymi cudzymi projektami to dokładnie to samo pisałeś gdy kazałeś usunąć temat z mobware. 😂A ty jak dobry pies posłuchałeś i to zrobiłeś, tak trzymaj 👏