Opublikowano 2 Lutego2 Lut mam problem gdyż usunąłem postać w navicat a ona jakby dalej ejst na koncie ale nie moge nic z nią zrobić usunąłem ją w srv1_player/player Edytowane 2 Lutego2 Lut przez Tareep
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Rozwiązanie Musisz jeszcze usunąć w player_index w danym pid. Wszystkie operacje w bazie przeprowadzasz na wyłączonym serwerze.
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Autor 7 minut temu, Sevence napisał(a): Musisz jeszcze usunąć w player_index w danym pid. Wszystkie operacje w bazie przeprowadzasz na wyłączonym serwerze. a co jezeli jest na włączonym i po prostu zrobie reset?
Opublikowano 2 Lutego2 Lut 3 minuty temu, Tareep napisał(a): a co jezeli jest na włączonym i po prostu zrobie reset? ty masz zrobic tylko restart serwera nie maszynki jak cos XD Edytowane 2 Lutego2 Lut przez ARK
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Autor Usunąłem z player index i player i nadal jest w lobby jakby 10 minut temu, ARK napisał(a): ty masz zrobić tylko restart serwera nie maszynki XD No tak mówimy tu o włączonym serwerze. Można zamknąć już sobie poradziłem.
mam problem gdyż usunąłem postać w navicat a ona jakby dalej ejst na koncie ale nie moge nic z nią zrobić usunąłem ją w srv1_player/player
Edytowane przez Tareep