Opublikowano 2 Lutego2 Lut 41145- ID KOSTIUMU Wyszukaj teraz w swojej bazie (Przykładowo Navicat) ten kostium i znajdź tabelkę limit value Masz tam czas podany w sekundach więc najlepszą opcją będzie usunięcie tego czasu Jeśli chciałbyś dodać sobie bonusy do twojego kostiumu to kieruj się tabelkami applytype (bonus który chcesz umieścić) i applyvalue (wartość jaką chcesz dodać) Napisałem tobie to tak dodatkowo bo pytasz o wiele prostych rzeczy, a może to cię zaciekawi 🙂
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Autor 5 minut temu, Drip-133 napisał(a): 41145- ID KOSTIUMU Wyszukaj teraz w swojej bazie (Przykładowo Navicat) ten kostium i znajdź tabelkę limit value Masz tam czas podany w sekundach więc najlepszą opcją będzie usunięcie tego czasu Jeśli chciałbyś dodać sobie bonusy do twojego kostiumu to kieruj się tabelkami applytype (bonus który chcesz umieścić) i applyvalue (wartość jaką chcesz dodać) Napisałem tobie to tak dodatkowo bo pytasz o wiele prostych rzeczy, a może to cię zaciekawi 🙂 z tymi dodaniami to ogarniam co i jak tylko mam mały problem z tym że dodałem sobie do kostiumu 1.5kpz plus 15% potwory i spoko dziala ale do fryzury np nie moge i co jest powodem dodam ze do fryzury nie moge dodac też rzeczy ktore sa przypisane do nich od gameforge
Opublikowano 2 Lutego2 Lut 4 minuty temu, Tareep napisał(a): z tymi dodaniami to ogarniam co i jak tylko mam mały problem z tym że dodałem sobie do kostiumu 1.5kpz plus 15% potwory i spoko dziala ale do fryzury np nie moge i co jest powodem dodam ze do fryzury nie moge dodac też rzeczy ktore sa przypisane do nich od gameforge Konwertowałeś item_proto?
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Autor 2 minuty temu, Drip-133 napisał(a): Konwertowałeś item_proto? z item proto nie robiłem nic wszystko zmieniam w navicacie w zakładce item
Opublikowano 2 Lutego2 Lut 5 minut temu, Tareep napisał(a): z item proto nie robiłem nic wszystko zmieniam w navicacie w zakładce item Coo? To wiesz, że ty zmieniasz konkretny przedmiot u gracza, a nie ogólnie w przedmiocie bazowym? 😄
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Autor 8 minut temu, Sevence napisał(a): Coo? To wiesz, że ty zmieniasz konkretny przedmiot u gracza, a nie ogólnie w przedmiocie bazowym? 😄 tak to wiem bo inaczej nie potrafie 😄 ale dlaczego sie on nie zmienia u mnie w ekwipunku
Opublikowano 2 Lutego2 Lut 19 minut temu, Tareep napisał(a): tak to wiem bo inaczej nie potrafie 😄 ale dlaczego sie on nie zmienia u mnie w ekwipunku Odpowiedziałem Ci już na to pytanie kilka razy. Używasz narzędzia Mysql2Proto do wygenerowania item_proto do clienta gry. Zmiany wprowadzasz w item_proto w bazie player szukasz identyfikatora przedmiotu i zmieniasz mu wartości z limitvalue.
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Autor Godzinę temu, Sevence napisał(a): Odpowiedziałem Ci już na to pytanie kilka razy. Używasz narzędzia Mysql2Proto do wygenerowania item_proto do clienta gry. Zmiany wprowadzasz w item_proto w bazie player szukasz identyfikatora przedmiotu i zmieniasz mu wartości z limitvalue. szczerze totalnie nie rozumiem co mam wpisac w tym limit value 0,1 żebym mógł zmienić bonusy w itemie
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Teraz, Tareep napisał(a): szczerze totalnie nie rozumiem co mam wpisac w tym limit value 0,1 żebym mógł zmienić bonusy w itemie Właśnie tam ustawiasz wartość bonusu. Limittype określa typ bonusu, a limitvalue jego wartość.
Opublikowano 2 Lutego2 Lut Autor Rozwiązanie nie wazne mi sie tematy juz powalily 😄 Edytowane 3 Lutego3 Lut przez Tareep
jak dodać nielimitowany czas jakiegoś kostiumu