Opublikowano 4 Lutego4 Lut Siemanko. Łapcie prosty kalkulator do naszej ukochanej gry, który pomaga obliczyć całkowity koszt ulepszaczy w grze (do sprzedaży, czy też całkowitego zarobku). Aplikacja pozwala na wprowadzenie nazwy ulepszacza, jego ceny oraz ilości, a następnie oblicza całkowity koszt. Jak używać: Wprowadź nazwę ulepszacza. Wprowadź ilość ulepszaczy. Wprowadź cenę za 1 sztukę (w formacie Yang, kk, kkk, kkkk). Kliknij przycisk "Oblicz" – wyniki pojawią się w liście wyników. Możesz zapisać wyniki do pliku, każde obliczenia można zapisać do osobnego pliku. 1 WON - 1.000.000.000 YANG! Może komuś się przyda, może nie. ------------------------------------------------------------------------------V1------------------------------------------------------------------------------ Screen_V1: Spoiler Dodano: Możliwość zapisu do pliku txt [DLL] Spoiler 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się ------------------------------------------------------------------------------V2------------------------------------------------------------------------------ Screen V2: Spoiler Dodano: Możliwość zapisu do pliku xlsx Możliwość odczytu z pliku xlsx Możliwość usunięcia wybranej pozycji Bardziej przyjazne dla oka. [DLL] Spoiler 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Pozdrawiam BioPanda. Edytowane 4 Lutego4 Lut przez BioPanda
Opublikowano 4 Lutego4 Lut Zastanawiam się, czy ten program kwalifikuje się do działu cheatów.🤔W zasadzie to bardziej do działu Metin2 - narzędzia, ale tam zwykle zaglądają twórcy niż zwykli gracze i mam dylemat na razie zostawię tu. Uczysz się programować w C++? Wygląda to trochę na początkowy projekt do utrwalania wiedzy. To bardzo dobry pomysł, tworzyć tego typu narzędzia, które przy okazji mogą być użyteczne dla innych. O ile dobrze trafiłem z tą nauką. 😁
Opublikowano 4 Lutego4 Lut Programista 47 minut temu, Sevence napisał(a): Zastanawiam się, czy ten program kwalifikuje się do działu cheatów.🤔W zasadzie to bardziej do działu Metin2 - narzędzia, ale tam zwykle zaglądają twórcy niż zwykli gracze i mam dylemat na razie zostawię tu. Uczysz się programować w C++? Wygląda to trochę na początkowy projekt do utrwalania wiedzy. To bardzo dobry pomysł, tworzyć tego typu narzędzia, które przy okazji mogą być użyteczne dla innych. O ile dobrze trafiłem z tą nauką. 😁 To Python jest przy użyciu py2exe czy innego paździerza
Opublikowano 4 Lutego4 Lut 2 minuty temu, Thorek napisał(a): To Python jest przy użyciu py2exe czy innego paździerza Aaa, no to z tym C++ nie trafiłem, ale nie sprawdzałem tego exe nawet. Jak zerknąłem na ten temat to przypomniały mi się początki z nauką i pisanie właśnie takich programików. 😜
Opublikowano 4 Lutego4 Lut Autor Dokładnie, jest to w pythonie, lecz nie powiedziane jak będzie zainteresowanie, że nie powstanie właśnie w C++.