Opublikowano 4 Lutego 20251 r Siemanko. Łapcie prosty kalkulator do naszej ukochanej gry, który pomaga obliczyć całkowity koszt ulepszaczy w grze (do sprzedaży, czy też całkowitego zarobku). Aplikacja pozwala na wprowadzenie nazwy ulepszacza, jego ceny oraz ilości, a następnie oblicza całkowity koszt. Jak używać: Wprowadź nazwę ulepszacza. Wprowadź ilość ulepszaczy. Wprowadź cenę za 1 sztukę (w formacie Yang, kk, kkk, kkkk). Kliknij przycisk "Oblicz" – wyniki pojawią się w liście wyników. Możesz zapisać wyniki do pliku, każde obliczenia można zapisać do osobnego pliku. 1 WON - 1.000.000.000 YANG! Może komuś się przyda, może nie. ------------------------------------------------------------------------------V1------------------------------------------------------------------------------ Screen_V1: Spoiler Dodano: Możliwość zapisu do pliku txt [DLL] Spoiler Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto ------------------------------------------------------------------------------V2------------------------------------------------------------------------------ Screen V2: Spoiler Dodano: Możliwość zapisu do pliku xlsx Możliwość odczytu z pliku xlsx Możliwość usunięcia wybranej pozycji Bardziej przyjazne dla oka. [DLL] Spoiler Pozdrawiam BioPanda.
Opublikowano 4 Lutego 20251 r Zastanawiam się, czy ten program kwalifikuje się do działu cheatów.🤔W zasadzie to bardziej do działu Metin2 - narzędzia, ale tam zwykle zaglądają twórcy niż zwykli gracze i mam dylemat na razie zostawię tu. Uczysz się programować w C++? Wygląda to trochę na początkowy projekt do utrwalania wiedzy. To bardzo dobry pomysł, tworzyć tego typu narzędzia, które przy okazji mogą być użyteczne dla innych. O ile dobrze trafiłem z tą nauką. 😁
Opublikowano 4 Lutego 20251 r Programista W dniu 4.02.2025 o 10:06, Sevence napisał(a): Zastanawiam się, czy ten program kwalifikuje się do działu cheatów.🤔W zasadzie to bardziej do działu Metin2 - narzędzia, ale tam zwykle zaglądają twórcy niż zwykli gracze i mam dylemat na razie zostawię tu. Uczysz się programować w C++? Wygląda to trochę na początkowy projekt do utrwalania wiedzy. To bardzo dobry pomysł, tworzyć tego typu narzędzia, które przy okazji mogą być użyteczne dla innych. O ile dobrze trafiłem z tą nauką. 😁 To Python jest przy użyciu py2exe czy innego paździerza
Opublikowano 4 Lutego 20251 r W dniu 4.02.2025 o 10:55, Thorek napisał(a): To Python jest przy użyciu py2exe czy innego paździerza Aaa, no to z tym C++ nie trafiłem, ale nie sprawdzałem tego exe nawet. Jak zerknąłem na ten temat to przypomniały mi się początki z nauką i pisanie właśnie takich programików. 😜
Opublikowano 4 Lutego 20251 r Autor Dokładnie, jest to w pythonie, lecz nie powiedziane jak będzie zainteresowanie, że nie powstanie właśnie w C++.