Opublikowano 5 Lutego5 Lut Wgrywałeś ostatnio jakiś system? Jakie syssery z gry, rdzen ch1? Nie zmieniałeś czegoś przy exchange.cpp?
Opublikowano 5 Lutego5 Lut Autor 3 minuty temu, Delta napisał(a): Wgrywałeś ostatnio jakiś system? Jakie syssery z gry, rdzen ch1? Nie zmieniałeś czegoś przy exchange.cpp? Sysser czysty, wgrywalem cos caly czas, ale zawsze jak nie wychodzilo to podmienialem plik na ogrynigalny.
Opublikowano 5 Lutego5 Lut 5 minut temu, eksyyy napisał(a): Popierdoli mnie XD, no nie wiem co to kur** moze byc Następnym razem jak wgrywasz jakiś system czy inną modyfikacje to rób kopie zapasową oraz sobie gdzieś na boku zapisuj co wgrałeś - na pewno to ułatwi tobie prace a przy okazji mniej będziesz się irytować. Jak wgrasz to od razu testuj i sprawdzaj 🥳
Opublikowano 5 Lutego5 Lut Autor 18 minut temu, Delta napisał(a): Następnym razem jak wgrywasz jakiś system czy inną modyfikacje to rób kopie zapasową oraz sobie gdzieś na boku zapisuj co wgrałeś - na pewno to ułatwi tobie prace a przy okazji mniej będziesz się irytować. Jak wgrasz to od razu testuj i sprawdzaj 🥳 zawsze wgrywam kopie, pytanie teraz czy wiesz co z tym moge zrobci?
Opublikowano 5 Lutego5 Lut 39 minut temu, eksyyy napisał(a): zawsze wgrywam kopie, pytanie teraz czy wiesz co z tym moge zrobci? To jaką rzecz wgrywasz? Tak naprawde może być dużo czynników skoro syssera nie wyskakuje ci więc wiesz kula szpiegula
Opublikowano 5 Lutego5 Lut Autor 1 minutę temu, Delta napisał(a): To jaką rzecz wgrywasz? Tak naprawde może być dużo czynników skoro syssera nie wyskakuje ci więc wiesz kula szpiegula To swiezy serwer postawiony, i wgrywalem, jakies pliki podmienialem jakies panele boczne itp, mapy i wogole, ale nie wychodzlio to zawsze zameinialem potem pliki na oryginalne. naprawde ciezko mi poiwedizec
nigdzie nie mam odpalonego handlu, i nie moge sciagnac itemow