Opublikowano 6 Lutego6 Lut Misja dziala tak jak powinna, jedyne co jest nie tak to po wykonaniu dostaje yangi ale nie dostaje expa ;/. Ktoś wie gdzie poprawic cos?
Opublikowano 6 Lutego6 Lut Autor 54 minuty temu, Hydro napisał(a): moze wykonywałeś misje na max levelu, i dlatego nie dostałeś expa? @HydroWypierdolilem 2 misje ktore mialem bo mi sie pobugowaly, wyjeblame je ze WINSCP scr, i kur** ciagle jak robie postacie to te misje tam są co ja mam zrobic ? Reset ze 100 razy robilem w konsoli
Opublikowano 6 Lutego6 Lut 1 minutę temu, eksyyy napisał(a): @HydroWypierdolilem 2 misje ktore mialem bo mi sie pobugowaly, wyjeblame je ze WINSCP scr, i kur** ciagle jak robie postacie to te misje tam są co ja mam zrobic ? Reset ze 100 razy robilem w konsoli wyłącz serwer, usun questy z przeładowania, przeładuj questy w konsoli, wyczyść tabelkę w mysql o nazwie quest & lub po pidzie tych postaci
Opublikowano 6 Lutego6 Lut Autor 7 minut temu, Hydro napisał(a): wyłącz serwer, usun questy z przeładowania, przeładuj questy w konsoli, wyczyść tabelkę w mysql o nazwie quest & lub po pidzie tych postaci questy z przeledowania?, przeladuj questy w konsoli jak?
Opublikowano 6 Lutego6 Lut 6 minut temu, eksyyy napisał(a): questy z przeledowania?, przeladuj questy w konsoli jak? nie wiem jakie masz pliki ale pewnie masz jakis notatnik czy plik w stylu "quest_list" - to tam tego questa musisz usunąć i przeładować questy w konsoli komendą /qc musisz sprawdzic na plik od przeladowania znaleźć go
Opublikowano 6 Lutego6 Lut Autor 1 minutę temu, Hydro napisał(a): nie wiem jakie masz pliki ale pewnie masz jakis notatnik czy plik w stylu "quest_list" - to tam tego questa musisz usunąć i przeładować questy w konsoli komendą /qc musisz sprawdzic na plik od przeladowania znaleźć go nawet nie dodwalaem tam do quest listu tego.
Misja dziala tak jak powinna, jedyne co jest nie tak to po wykonaniu dostaje yangi ale nie dostaje expa ;/.
Ktoś wie gdzie poprawic cos?