Opublikowano 6 Lutego6 Lut Misja dziala tak jak powinna, jedyne co jest nie tak to po wykonaniu dostaje yangi ale nie dostaje expa ;/. Ktoś wie gdzie poprawic cos?
Opublikowano 6 Lutego6 Lut Autor 54 minuty temu, Hydro napisał(a): moze wykonywałeś misje na max levelu, i dlatego nie dostałeś expa? @HydroWypierdolilem 2 misje ktore mialem bo mi sie pobugowaly, wyjeblame je ze WINSCP scr, i kur** ciagle jak robie postacie to te misje tam są co ja mam zrobic ? Reset ze 100 razy robilem w konsoli
Opublikowano 6 Lutego6 Lut 1 minutę temu, eksyyy napisał(a): @HydroWypierdolilem 2 misje ktore mialem bo mi sie pobugowaly, wyjeblame je ze WINSCP scr, i kur** ciagle jak robie postacie to te misje tam są co ja mam zrobic ? Reset ze 100 razy robilem w konsoli wyłącz serwer, usun questy z przeładowania, przeładuj questy w konsoli, wyczyść tabelkę w mysql o nazwie quest & lub po pidzie tych postaci
Opublikowano 6 Lutego6 Lut Autor 7 minut temu, Hydro napisał(a): wyłącz serwer, usun questy z przeładowania, przeładuj questy w konsoli, wyczyść tabelkę w mysql o nazwie quest & lub po pidzie tych postaci questy z przeledowania?, przeladuj questy w konsoli jak?
Opublikowano 6 Lutego6 Lut 6 minut temu, eksyyy napisał(a): questy z przeledowania?, przeladuj questy w konsoli jak? nie wiem jakie masz pliki ale pewnie masz jakis notatnik czy plik w stylu "quest_list" - to tam tego questa musisz usunąć i przeładować questy w konsoli komendą /qc musisz sprawdzic na plik od przeladowania znaleźć go
Opublikowano 6 Lutego6 Lut Autor 1 minutę temu, Hydro napisał(a): nie wiem jakie masz pliki ale pewnie masz jakis notatnik czy plik w stylu "quest_list" - to tam tego questa musisz usunąć i przeładować questy w konsoli komendą /qc musisz sprawdzic na plik od przeladowania znaleźć go nawet nie dodwalaem tam do quest listu tego.