Skocz do zawartości
Opublikowano

image.png.d435fd2a24511b63a61f7a77d1222f0b.png

Misja dziala tak jak powinna, jedyne co jest nie tak to po wykonaniu dostaje yangi ale nie dostaje expa ;/.

Ktoś wie gdzie poprawic cos?

Featured Replies

Opublikowano

moze wykonywałeś misje na max levelu, i dlatego nie dostałeś expa?

Opublikowano
  • Autor
54 minuty temu, Hydro napisał(a):

moze wykonywałeś misje na max levelu, i dlatego nie dostałeś expa?

@HydroWypierdolilem 2 misje ktore mialem bo mi sie pobugowaly, wyjeblame je ze WINSCP scr, i kur** ciagle jak robie postacie to te misje tam są co ja mam zrobic

?

Reset ze 100 razy robilem w konsoli

Opublikowano
1 minutę temu, eksyyy napisał(a):

@HydroWypierdolilem 2 misje ktore mialem bo mi sie pobugowaly, wyjeblame je ze WINSCP scr, i kur** ciagle jak robie postacie to te misje tam są co ja mam zrobic

?

Reset ze 100 razy robilem w konsoli

wyłącz serwer, usun questy z przeładowania, przeładuj questy w konsoli, wyczyść tabelkę w mysql o nazwie quest & lub po pidzie tych postaci

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Hydro napisał(a):

wyłącz serwer, usun questy z przeładowania, przeładuj questy w konsoli, wyczyść tabelkę w mysql o nazwie quest & lub po pidzie tych postaci

questy z przeledowania?, przeladuj questy w konsoli jak?

Opublikowano
6 minut temu, eksyyy napisał(a):

questy z przeledowania?, przeladuj questy w konsoli jak?

nie wiem jakie masz pliki ale pewnie masz jakis notatnik czy plik w stylu "quest_list" - to tam tego questa musisz usunąć i przeładować questy w konsoli komendą /qc musisz sprawdzic na plik od przeladowania znaleźć go

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Hydro napisał(a):

nie wiem jakie masz pliki ale pewnie masz jakis notatnik czy plik w stylu "quest_list" - to tam tego questa musisz usunąć i przeładować questy w konsoli komendą /qc musisz sprawdzic na plik od przeladowania znaleźć go

nawet nie dodwalaem tam do quest listu tego.

Opublikowano

Spróbuj zmienić pc.give_exp na pc.give_exp2. 

• Sevence zmienił(a) tytuł na Zadanie polowania nie dodaje doświadczenia
  • Poly zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.