Opublikowano 6 Lutego6 Lut ______________________________________________________________________________ Witam Areczki! Problem polega na tym, że kiedy wypełnimy sobie shopa itemkami i wrzucimy tam tobół albo szpule jedwabiu to możemy się podirytować z tego względu że jak wystawimy to itemy nam znikną jak na przykładzie poniżej 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Dzieje się tak bo na chłopski rozum, wrzucono item otwierający sklep. A o to sposób naprawy a raczej blokady: Implementacja 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> src -> char.cpp' Szukaj: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się A dokładnie: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Dodaj poniżej: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Dodaj do locale_string.txt 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Efekt: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 6 Lutego6 Lut Hmm... w sumie może się przydać jak ktoś chcę mieć wszystko na tip top. Tylko kto normalny wystawia tobół w swoim sklepie? 🤔😄To chyba Ci legendarni gracze Metina z iq 2, co nie @ARK?
Opublikowano 6 Lutego6 Lut A to czasem serwery nie przestały korzystać z tobołu w momencie gdy są sklepy offline?
Opublikowano 6 Lutego6 Lut 3 minuty temu, Hydro napisał(a): A to czasem serwery nie przestały korzystać z tobołu w momencie gdy są sklepy offline? Też o tym pomyślałem, ale czasem serwery do otwierania sklepów offline zostają przy tobołku. Imo to w sumie dobra kara dla takiego kombinatorka co próbuje cudować i jeb sklepik pusty szach mat. xD
Opublikowano 6 Lutego6 Lut 16 minut temu, Sevence napisał(a): Hmm... w sumie może się przydać jak ktoś chcę mieć wszystko na tip top. Tylko kto normalny wystawia tobół w swoim sklepie? 🤔😄To chyba Ci legendarni gracze Metina z iq 2, co nie @ARK?