Skocz do zawartości

[FIX] Zablokowanie możliwości wystawienia tobołu & szpuli jedwabiu.

Opublikowano

fix1.png.6a29f1fa4219eabbc95e221994fe1327.png

Witam Areczki! 
Problem polega na tym, że kiedy wypełnimy sobie shopa itemkami i wrzucimy tam tobół albo szpule jedwabiu
to możemy się podirytować z tego względu że jak wystawimy to itemy nam znikną jak na przykładzie poniżej

Dzieje się tak bo na chłopski rozum, wrzucono item otwierający sklep.
A o to sposób naprawy a raczej blokady:

Implementacja

📂 Lokalizacja pliku: 'game -> src -> char.cpp'

Szukaj:

🔐 Ukryta Treść 🔐

A dokładnie:

🔐 Ukryta Treść 🔐

Dodaj poniżej:

🔐 Ukryta Treść 🔐

Dodaj do locale_string.txt

🔐 Ukryta Treść 🔐

Efekt:

Featured Replies

Opublikowano

Hmm... w sumie może się przydać jak ktoś chcę mieć wszystko na tip top. Tylko kto normalny wystawia tobół w swoim sklepie? 🤔😄To chyba Ci legendarni gracze Metina z iq 2, co nie @ARK

Opublikowano

A to czasem serwery nie przestały korzystać z tobołu w momencie gdy są sklepy offline? 

Opublikowano
3 minuty temu, Hydro napisał(a):

A to czasem serwery nie przestały korzystać z tobołu w momencie gdy są sklepy offline? 

Też o tym pomyślałem, ale czasem serwery do otwierania sklepów offline zostają przy tobołku. Imo to w sumie dobra kara dla takiego kombinatorka co próbuje cudować i jeb sklepik pusty szach mat. xD

Opublikowano
16 minut temu, Sevence napisał(a):

Hmm... w sumie może się przydać jak ktoś chcę mieć wszystko na tip top. Tylko kto normalny wystawia tobół w swoim sklepie? 🤔😄To chyba Ci legendarni gracze Metina z iq 2, co nie @ARK

c062297c29555ad3d5a2504423a6002e.jpg