Opublikowano 6 Lutego 20251 r ______________________________________________________________________________ Witam Areczki! Problem polega na tym, że kiedy wypełnimy sobie shopa itemkami i wrzucimy tam tobół albo szpule jedwabiu to możemy się podirytować z tego względu że jak wystawimy to itemy nam znikną jak na przykładzie poniżej Dzieje się tak bo na chłopski rozum, wrzucono item otwierający sklep. A o to sposób naprawy a raczej blokady: Implementacja 📂 Lokalizacja pliku: 'game -> src -> char.cpp' Szukaj: Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto A dokładnie: Dodaj poniżej: Dodaj do locale_string.txt Efekt:
Opublikowano 6 Lutego 20251 r Hmm... w sumie może się przydać jak ktoś chcę mieć wszystko na tip top. Tylko kto normalny wystawia tobół w swoim sklepie? 🤔😄To chyba Ci legendarni gracze Metina z iq 2, co nie @ARK?
Opublikowano 6 Lutego 20251 r A to czasem serwery nie przestały korzystać z tobołu w momencie gdy są sklepy offline?
Opublikowano 6 Lutego 20251 r W dniu 6.02.2025 o 11:17, Hydro napisał(a): A to czasem serwery nie przestały korzystać z tobołu w momencie gdy są sklepy offline? Też o tym pomyślałem, ale czasem serwery do otwierania sklepów offline zostają przy tobołku. Imo to w sumie dobra kara dla takiego kombinatorka co próbuje cudować i jeb sklepik pusty szach mat. xD
Opublikowano 6 Lutego 20251 r W dniu 6.02.2025 o 11:10, Sevence napisał(a): Hmm... w sumie może się przydać jak ktoś chcę mieć wszystko na tip top. Tylko kto normalny wystawia tobół w swoim sklepie? 🤔😄To chyba Ci legendarni gracze Metina z iq 2, co nie @ARK?