Opublikowano 7 Lutego7 Lut Witam, powtarzam posta z wczesniej, Pare godzin szukam i próbuje znalezc, w plikach gry folder/notepad'a co kolwiek zeby moc totalnie zmienic przykladowo to co pisze tutaj w quescie od biologa. Juz totalnie nie wiem gdzie szukac, czuje sie jak dziecko we mgle 😄 wchodze i sie cofam. Niech sie ktoś zlituje, znalazlem plik w folderze z klientem, lecz tam jest tylko rozpisane wszystkie dialogi, edytowanie tam nie pomaga, probowalem chat gpt i mnie nakierowal ale nie znalazlem Z góry dziekuje za kazda pomoc, dopiero zaczynam swoją przygode z tym. Uzywam plikow martysama 5.8 Edytowane 7 Lutego7 Lut przez eksyyy
Opublikowano 7 Lutego7 Lut 5 godzin temu, eksyyy napisał(a): Witam, powtarzam posta z wczesniej, Pare godzin szukam i próbuje znalezc, w plikach gry folder/notepad'a co kolwiek zeby moc totalnie zmienic przykladowo to co pisze tutaj w quescie od biologa. Juz totalnie nie wiem gdzie szukac, czuje sie jak dziecko we mgle 😄 wchodze i sie cofam. Niech sie ktoś zlituje, znalazlem plik w folderze z klientem, lecz tam jest tylko rozpisane wszystkie dialogi, edytowanie tam nie pomaga, probowalem chat gpt i mnie nakierowal ale nie znalazlem Z góry dziekuje za kazda pomoc, dopiero zaczynam swoją przygode z tym. Uzywam plikow martysama 5.8 Translate.txt Edytowane 7 Lutego7 Lut przez Kamil506 Nie wiem