Opublikowano 11 Lutego11 Lut czcionka, gdzie szukać? czy jest to gdzies w plikach klientach bo nie potrafie znalezc? czy do pobrania?
Opublikowano 11 Lutego11 Lut Rozwiązanie Czcionką możesz zmienić w plikach klienta gry dokładnie w locale -> pl -> locale_game.txt UI_DEF_FONT Tahoma:12 UI_DEF_FONT_LARGE Tahoma:14 UI_DEF_FONT_SMALL Tahoma:9 Pamiętaj, że to musi być czcionka, która jest obsługiwana przez system operacyjny, nie możesz użyć zewnętrznych fontów.
Opublikowano 11 Lutego11 Lut Autor 12 godzin temu, Sevence napisał(a): Czcionką możesz zmienić w plikach klienta gry dokładnie w locale -> pl -> locale_game.txt UI_DEF_FONT Tahoma:12 UI_DEF_FONT_LARGE Tahoma:14 UI_DEF_FONT_SMALL Tahoma:9 Pamiętaj, że to musi być czcionka, która jest obsługiwana przez system operacyjny, nie możesz użyć zewnętrznych fontów. Dziekuje ci bardzo, a powiedz mi czy znasz może jakas ciekawą czcionke taką jakby pogrubinoą, bo deafultowa jest Tahoma, ale jest taaka bardzo chuda, a mi podobaja sie takie pogrubione Litery, czy znasz moze jakaś ciekawą taka do metina?
Opublikowano 15 Lutego15 Lut W dniu 11.02.2025 o 20:18, eksyyy napisał(a): Dziekuje ci bardzo, a powiedz mi czy znasz może jakas ciekawą czcionke taką jakby pogrubinoą, bo deafultowa jest Tahoma, ale jest taaka bardzo chuda, a mi podobaja sie takie pogrubione Litery, czy znasz moze jakaś ciekawą taka do metina? Tahoma Bold jest pogrubiona i czytelna 😉
Opublikowano 15 Lutego15 Lut W dniu 11.02.2025 o 20:18, eksyyy napisał(a): Dziekuje ci bardzo, a powiedz mi czy znasz może jakas ciekawą czcionke taką jakby pogrubinoą, bo deafultowa jest Tahoma, ale jest taaka bardzo chuda, a mi podobaja sie takie pogrubione Litery, czy znasz moze jakaś ciekawą taka do metina? Jeśli chodzi o grubą czcionkę to tutaj masz odnośnik -> LINK
czcionka, gdzie szukać? czy jest to gdzies w plikach klientach bo nie potrafie znalezc?
czy do pobrania?