Skocz do zawartości
Opublikowano

czcionka, gdzie szukać? czy jest to gdzies w plikach klientach bo nie potrafie znalezc?

czy do pobrania?

Rozwiązane przez Sevence

Przejdź do rozwiązania

Featured Replies

Opublikowano
  • Rozwiązanie

Czcionką możesz zmienić w plikach klienta gry dokładnie w locale -> pl -> locale_game.txt 

UI_DEF_FONT	Tahoma:12
UI_DEF_FONT_LARGE	Tahoma:14
UI_DEF_FONT_SMALL	Tahoma:9

Pamiętaj, że to musi być czcionka, która jest obsługiwana przez system operacyjny, nie możesz użyć zewnętrznych fontów. 

• Sevence zmienił(a) tytuł na Jak zmienić czcionkę w kliencie gry?
Opublikowano
  • Autor
12 godzin temu, Sevence napisał(a):

Czcionką możesz zmienić w plikach klienta gry dokładnie w locale -> pl -> locale_game.txt 

UI_DEF_FONT	Tahoma:12
UI_DEF_FONT_LARGE	Tahoma:14
UI_DEF_FONT_SMALL	Tahoma:9

Pamiętaj, że to musi być czcionka, która jest obsługiwana przez system operacyjny, nie możesz użyć zewnętrznych fontów. 

Dziekuje ci bardzo, a powiedz mi czy znasz może jakas ciekawą czcionke taką jakby pogrubinoą, bo deafultowa jest Tahoma, ale jest taaka bardzo chuda, a mi podobaja sie takie pogrubione Litery, czy znasz moze jakaś ciekawą taka do metina?

Opublikowano
W dniu 11.02.2025 o 20:18, eksyyy napisał(a):

Dziekuje ci bardzo, a powiedz mi czy znasz może jakas ciekawą czcionke taką jakby pogrubinoą, bo deafultowa jest Tahoma, ale jest taaka bardzo chuda, a mi podobaja sie takie pogrubione Litery, czy znasz moze jakaś ciekawą taka do metina?

Tahoma Bold jest pogrubiona i czytelna 😉

Opublikowano
W dniu 11.02.2025 o 20:18, eksyyy napisał(a):

Jeśli chodzi o grubą czcionkę to tutaj masz odnośnik -> LINK

• Poly zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.