Opublikowano 11 Lutego11 Lut Hej. Jeszcze nie testowane. System trzeba samemu wyciągnąć z plików, na szczęście wszystko z tego co widziałem jest na dyrektywach 😅 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 11 Lutego11 Lut No to juz jest szczyt na prawde te tematy to coraz bardziej na odpierdol byle by cos wrzucic.
Opublikowano Niedziela o 17:303 dn Teraz, Arta napisał(a):oj lajku lajku jaka amatorka xdMnie to zastanawia, czemu tu każdy się ukrywa pod innymi nickami. xD
Opublikowano Niedziela o 17:343 dn 2 minuty temu, Sevence napisał(a):Mnie to zastanawia, czemu tu każdy się ukrywa pod innymi nickami. xDernest przeszedł mutacje dlatego postanowił coś zmienić w swoim życiu xD
Opublikowano Niedziela o 17:563 dn 21 minut temu, Arta napisał(a):ernest przeszedł mutacje dlatego postanowił coś zmienić w swoim życiu xDHajnus nie narzeka na jego męski głos XD
Opublikowano Wczoraj o 18:52 1 dn Autor W dniu 30.03.2025 o 19:29, Arta napisał(a):oj lajku lajku jaka amatorka xdza darmoszke mam wyciągać ni nie pchać żadnego keyloggera??? to się nie godzi kolego z gildii ksenoksmt2W dniu 30.03.2025 o 19:56, ARK napisał(a):Hajnus nie narzeka na jego męski głos XDprawda
Hej. Jeszcze nie testowane.
System trzeba samemu wyciągnąć z plików, na szczęście wszystko z tego co widziałem jest na dyrektywach 😅