Opublikowano 11 Lutego11 Lut Hej. Jeszcze nie testowane. System trzeba samemu wyciągnąć z plików, na szczęście wszystko z tego co widziałem jest na dyrektywach 😅 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 11 Lutego11 Lut No to juz jest szczyt na prawde te tematy to coraz bardziej na odpierdol byle by cos wrzucic.
Opublikowano 30 Marca30 Mar Teraz, Arta napisał(a):oj lajku lajku jaka amatorka xdMnie to zastanawia, czemu tu każdy się ukrywa pod innymi nickami. xD
Opublikowano 30 Marca30 Mar 2 minuty temu, Sevence napisał(a):Mnie to zastanawia, czemu tu każdy się ukrywa pod innymi nickami. xDernest przeszedł mutacje dlatego postanowił coś zmienić w swoim życiu xD
Opublikowano 30 Marca30 Mar 21 minut temu, Arta napisał(a):ernest przeszedł mutacje dlatego postanowił coś zmienić w swoim życiu xDHajnus nie narzeka na jego męski głos XD
Opublikowano 1 Kwietnia1 Kwi Autor W dniu 30.03.2025 o 19:29, Arta napisał(a):oj lajku lajku jaka amatorka xdza darmoszke mam wyciągać ni nie pchać żadnego keyloggera??? to się nie godzi kolego z gildii ksenoksmt2W dniu 30.03.2025 o 19:56, ARK napisał(a):Hajnus nie narzeka na jego męski głos XDprawda