Opublikowano 12 Lutego12 Lut Siema, posiada ktoś poprawkę do zapisu trybu PvP? Prezentacja problemu: 7f3968d4970ebe491a868d69ea48f21b.mp4
Opublikowano 12 Lutego12 Lut Tbh nie patrzylem nigdy jak to dokladnie dziala i dlaczego to sie nie zapisuje ale popatrz w uigameoption.py. Pewnie bedziesz musial przepisac kilka rzeczy od pvp mode
Opublikowano 13 Lutego13 Lut Autor 12 minut temu, Bamboo napisał(a): a to nie jest celowy zabieg ? bo na globalu też nie zapisuje global ma od chu błędów, nie widzę logiki w braku zapisu tych ustawień + global nawet chyba nie poprawił opcji typu blokada szeptu, handlu.
Opublikowano 13 Lutego13 Lut 45 minut temu, ExoCarossa napisał(a): global ma od chu błędów, nie widzę logiki w braku zapisu tych ustawień + global nawet chyba nie poprawił opcji typu blokada szeptu, handlu. A ja widzę logikę w tym, bo to raczej ustawia się na chwilę. Po co miałoby to się zapisywać? Na przykład ustawisz na chwilę „Wolny”, po czym o tym zapomnisz, zabijesz kogoś przez przypadek i jego ranga zniknie. Według mnie to bezsensowny zabieg. Osobiście zawsze myślałem, że to jest funkcja tymczasowa.
Siema, posiada ktoś poprawkę do zapisu trybu PvP?
Prezentacja problemu: