Opublikowano 12 Lutego12 Lut Siemano, taki o to prosty crafting. quest kowal_crafting begin state start begin when 20016.chat."Wymiana dodañ i zmianek" begin setskin(NOWINDOW) command("cube open") end end end okienko sie wyswietla bajlando lecz nie wiem czy coś z tym cube nie jest do poprawy. Pusto po dodaniu jednego craftingu.
Opublikowano 12 Lutego12 Lut Rozwiązanie z tego co pamiętam w tym cube wyświetla craftingi dopiero od 3-4 craftów u danego npc
Opublikowano 12 Lutego12 Lut 10 minut temu, Perserga napisał(a): z tego co pamiętam w tym cube wyświetla craftingi dopiero od 3-4 craftów u danego npc nieee, bardziej chodzi o dwa rewardy. Na tym starym systemie robiłem craft za dwa itemki normalnie
Opublikowano 12 Lutego12 Lut Teraz, Drip-133 napisał(a): nieee, bardziej chodzi o dwa rewardy. Na tym starym systemie robiłem craft za dwa itemki normalnie możliwe, nie mam cube u siebie, a dawno z tego korzystałem 😄
Opublikowano 12 Lutego12 Lut Autor 45 minut temu, Perserga napisał(a): z tego co pamiętam w tym cube wyświetla craftingi dopiero od 3-4 craftów u danego npc Rzeczywiście, dodałem 4 craftingi z jednym item i jednym rewardem i działa! Dziekuje ❤️
Siemano, taki o to prosty crafting.
quest kowal_crafting begin
state start begin
when 20016.chat."Wymiana dodañ i zmianek" begin
setskin(NOWINDOW)
command("cube open")
end
end
end
okienko sie wyswietla bajlando lecz nie wiem czy coś z tym cube nie jest do poprawy. Pusto po dodaniu jednego craftingu.