Skocz do zawartości
Opublikowano

Cześć,

W końcu udało nam się wdrożyć nową wersją znaną pod nazwą kodową jako Sharegon 2.0. Zachęcam do komentowania, co wam się podoba, co wam się nie podoba. Nadal to jest wersja wczesne i może zawierać błędy, część funkcjonalności nie jest jeszcze dostępna między innymi czat. Oczywiście wkrótce się pojawi również z nowymi grupami i systemem osiągnięć oraz nowymi reakcjami.

Z poważaniem,

Team Sharegon.pl

Featured Replies

Opublikowano
  • Programista

Jeśli mogę być nieco wulgarny to wygląda to jakby ktoś się zesrał i rozsmarował. Poprzedni styl był dużo bardziej przejrzysty i intuicyjny.

Minie chwila zanim ludzie się przyzwyczają do nowego.

Co mi się podoba:
- Jeszcze nie zauważyłem nic takiego

Co mi się nie podoba:

- Nowy styl

- Brak ChatBoxa

Edytowane przez KoYGeR

Opublikowano

Zgadzam się z osoba wyżej, tak nawalone wszystko w jednym miejscu, niechlujny styl.

WHERE IS CHATBOX ja sie pytam

Opublikowano
  • Autor

Zdajemy sobie sprawę, że tak duże zmiany mogą być krytykowane bo każdy się przyzwyczaił do poprzednich. Czat będzie dostępny wkrótce.

Opublikowano

W tematach brakuje na górze logo aby od razu wyjść z tematu na główną stronę.

Opublikowano
Teraz, Sevence napisał(a):

Zdajemy sobie sprawę, że tak duże zmiany mogą być krytykowane bo każdy się przyzwyczaił do poprzednich. Czat będzie dostępny wkrótce.

a co z rangami, dalej kazdy nowicjusza bedzie miec ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) ?

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, ARK napisał(a):

a co z rangami, dalej kazdy nowicjusza bedzie miec ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) ?

Wystarczy przeczytać pierwszy post.

Happy My Song GIF by Justin

Opublikowano

No prawda niezly chaos teraz i lekki wysryw.
Na moje to brakuje troche odstępów między głównymi podforami (Z życia sharegon, hydepark, zablokowani) Są przyklejone do siebie co srednio wygląda (oddziela je tylko kolorowa kreska) Zamiast tego lepiej wyglądałby lekki odstęp?

I na prawo tam gdzie są "ostatnie tematy" (chyba) tez mozna byloby wrzucic jakis nagłówek bo nie wiadomo o co tam chodzi i co to jest. A mało tego pod nazwą tematu lub gdzies wcisnąć w jakim dziale to sie znajduje.
image.png

Opublikowano

wygląda jak gówno i jeszcze sztucznie wydłużane działy tak jak np. zbanowani po co ma wyświetlać 5 ostatnich zbanowanych jak każdy ma to w poważaniu i powinno być tak jak wcześniej wyświetlany najnowszy temat, a jak chcesz coś więcej to klikasz w dział, aktualnie to wygląda tak jakby ktoś chciał desperacki sposób wydłużyć forum żeby się wydawało o większej ofercie forum, a wygląda dużo gorzej, jest to forum głównie poświęcone metinowi więc nie ma sensu zmieniać nie wiadomo jak wygląd, bo to nie jest forum do cs'a ani innej gry gdzie tam się bawią w to. Rozumiem, że chcecie wyglądać inaczej niż inni, ale no aktualny wygląd forum jest po prostu do bani.

Opublikowano

Dajcie możliwość wybrania v1/v2.

Opublikowano
  • Autor

Planujemy wprowadzić możliwość przełączania widoku. Będziemy analizować feedback i wdrożymy poprawki to nadal wczesna wersja.

Opublikowano

Pracujemy nad rozbudową systemu rang – planujemy dodać nowe stopnie, które pozwolą lepiej wyróżnić zaangażowanie i wkład użytkowników w rozwój społeczności.

Jednocześnie zdajemy sobie sprawę, że obecny wygląd forum jest w fazie beta i może nie każdemu przypaść do gustu, więc spokojnie.
Cały czas pracujemy, kminimy, analizujemy, słuchamy Waszych opinii i wprowadzamy kolejne poprawki,
aby finalny efekt był jak najbardziej satysfakcjonujący i przejrzysty dla oka.

Rozważamy również dodanie wyróżnień w postaci plakietek, inspirowanych rozwiązaniem znanym z deva,
które mogłyby stanowić dodatkowy element identyfikacji i prestiżu na forum.

Dziękujemy za Wasze zaangażowanie i wszelkie sugestie – zależy nam na tym, by forum rozwijało się w kierunku, który odpowiada naszej społeczności.
Dlatego zapraszamy do wyrażenia opinii, co byście zmienili, co dołożyli/usunęli albo i zmodyfikowali.

Opublikowano

! Działy niech powrócą do starego stylu, ten jest sztucznie wypychany na przód

obraz.png

oke

! Możliwość bezpośredniego wklejania obrazów/muzyki bez potrzeby pobierania i dodawania na forum ręcznie. (było kiedyś)

Opublikowano

image.png

Brak spolszczenia

image.png

To jest dziwnie zrobione, bo przykleja do ostatniego widgetu, a nie do pierwszego. Pierwszy powinien się scrollować wraz ze stroną do momentu dojechania prawie do końca, wtedy powinien się odczepić i pozwolić zerknąć na cały widget "Popularne tematy".

image.png

Zmieńcie ten układ, dlaczego te ostatnie odpowiedzi czy co to jest zajmuje na ekranie fhd 1/2 ekranu? Albo zmniejszyć padding.

Tak jak wspomniał kolega wyżej, tu są zaledwie 4 działy/fora (łącznie z "zablokowanymi", to nie jest ważny dział), a jest to tak rozciągnięte na siłę, że wygląda prawie jak mpc na którym masz z 40 działów.

Opublikowano
  • Autor
26 minut temu, ExoCarossa napisał(a):

! Możliwość bezpośredniego wklejania obrazów/muzyki bez potrzeby pobierania i dodawania na forum ręcznie. (było kiedyś)

Akurat możesz bezpośrednio wkleić obraz poprzez wklejenie go ze schowka bezpośrednio do edytora.

22 minuty temu, Bartosz napisał(a):

Zmieńcie ten układ, dlaczego te ostatnie odpowiedzi czy co to jest zajmuje na ekranie fhd 1/2 ekranu? Albo zmniejszyć padding.

Tak jak wspomniał kolega wyżej, tu są zaledwie 4 działy/fora (łącznie z "zablokowanymi", to nie jest ważny dział), a jest to tak rozciągnięte na siłę, że wygląda prawie jak mpc na którym masz z 40 działów.

Mówisz konkretnie o dziale zbanowani, czy ogólnie? Faktycznie teraz te dział są nieco większe, ale nasze forum ma ich niewiele na ten moment. Myślę, że wstawienie ostatnich postów, tematów w tym miejscu ma sens niż wyświetlanie 1 z czego tylko awatar i info że ktoś odpisał bo on zaraz znika. A tak mamy bezpośredni dostęp od razu. Jest w planach możliwość przełączania widoku.

Opublikowano
2 godziny temu, Sevence napisał(a):

Akurat możesz bezpośrednio wkleić obraz poprzez wklejenie go ze schowka bezpośrednio do edytora.

Mówisz konkretnie o dziale zbanowani, czy ogólnie? Faktycznie teraz te dział są nieco większe, ale nasze forum ma ich niewiele na ten moment. Myślę, że wstawienie ostatnich postów, tematów w tym miejscu ma sens niż wyświetlanie 1 z czego tylko awatar i info że ktoś odpisał bo on zaraz znika. A tak mamy bezpośredni dostęp od razu. Jest w planach możliwość przełączania widoku.

mam wycinek ekranu i kiedyś szło od razu go dodać do wiadomości, teraz muszę zapisać, znaleźć w folderze i dodać do wiadomości :x

poniżej mało kto zjeżdza bo wszystko co najważniejsze jest tutaj, chatbox + ostatnia aktywność + nowe tematy.

obraz.png

Opublikowano
  • Autor

Wklejasz go po prostu w edytorze z kompa czy to jakiś zewnętrzny link?

Opublikowano

Mógłbyś zrobić poprawkę na androida? Miałem aplikacje sharegon w tle i podczas oglądania serialu na słuchawkach miałem dziwne dźwięki. Zastanawiałem się skąd one dobiegają i okazało się że to czatbox powodował te dźwięki.

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, Fredek napisał(a):

Mógłbyś zrobić poprawkę na androida? Miałem aplikacje sharegon w tle i podczas oglądania serialu na słuchawkach miałem dziwne dźwięki. Zastanawiałem się skąd one dobiegają i okazało się że to czatbox powodował te dźwięki.

Możesz wyciszyć dźwięki od czatu.

Opublikowano
  • Programista

Dlaczego odpowiedzi nie różnią się od głównego wątku tematu?

Przykład

obraz.png

jest to tak durnowato rozwiązane że masakra, jeszcze te dopiski o zmianie tytułu tematu, wszystko to sprowadza się do tego, jakby autorów tematu było dwóch xD

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, Thorek napisał(a):

Przecież zawsze były takie same, ale oddzieliłem go bardziej teraz.

4 minuty temu, Thorek napisał(a):

Przykład

obraz.png

jest to tak durnowato rozwiązane że masakra, jeszcze te dopiski o zmianie tytułu tematu, wszystko to sprowadza się do tego, jakby autorów tematu było dwóch xD

Przecież masz informację o tym kto zmienił tytuł tematu to akcja moderacyjna.

• Sevence odpiął/ęła ten temat
  • Sevence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.