Opublikowano 28 Września 20231 r Witam podzielę się z wami moim oficjalnym worldedytorem, zawiera polepszone mapki modele i odbudowane drzewa 🙂 ps. proszę odpalać z najnowszej wersji v44 f6 - reload cieni insert - tworzy minimapę Spoiler 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 28 Września 20231 r Dzięki wstawkę jakiś czas temu szukałem odbudowanej wersji. Pora zacząć zabawę z mapkami. 😀
Opublikowano 28 Września 20231 r Dziwnym trafem rozmawiałem własnie jeszcze dzisiaj o edytorze map z @Sevence a tu nagle temat taki powstał, dzięki 😛
Opublikowano 28 Września 20231 r Autor 42 minuty temu, Delta napisał(a): Dziwnym trafem rozmawiałem własnie jeszcze dzisiaj o edytorze map z @Sevence a tu nagle temat taki powstał, dzięki 😛 Jak będziesz potrzebował pomocy wal śmiało
Opublikowano 28 Września 20231 r Właśnie kiedyś miałem problemy z teksturami. Czasem miałem coś takiego że się białe robiły chyba jak chciałem usuwać.
Opublikowano 28 Września 20231 r Autor 27 minut temu, Sevence napisał(a): Właśnie kiedyś miałem problemy z teksturami. Czasem miałem coś takiego że się białe robiły chyba jak chciałem usuwać. Trzeba dwie wymieszać control i klikasz na textury dwie i idzie normalnie potem jedna
Opublikowano 28 Września 20231 r Właśnie, problem w tym że ja chciałem zmienić tekstury z już istniejących mapek standardowych i tam były chyba mieszane tekstury i nie wiedziałem, która z którą i tak się działo o ile dobrze pamiętam bo to było dość dawno. Drugi temat to miałem problem z latającymi obiektami jakoś się pozycje resetowały i nie raz all budynki lewitowały hehe.
Opublikowano 28 Września 20231 r Autor Dlatego trzeba robić często f6 i insert używać czasem to pomaga
Opublikowano 12 Listopada 202412 Lis Jest opcja automatycznego poprawienia wielkości liter w plikach mapy? Tworzy z dużej litery a client dostaje yebca i trzeba zmieniać na małe.
Opublikowano 12 Listopada 202412 Lis Godzinę temu, ExoCarossa napisał(a): Jest opcja automatycznego poprawienia wielkości liter w plikach mapy? Tworzy z dużej litery a client dostaje yebca i trzeba zmieniać na małe. Masz udostępnione source, przerób sobie tak żeby tworzył je z małej litery.
Opublikowano 12 Listopada 202412 Lis 12 minut temu, Zephyr napisał(a): Masz udostępnione source, przerób sobie tak żeby tworzył je z małej litery. lata gdzieś to z fixami martysamy czy trzeba od nowa wszysko korygować?
Opublikowano 12 Listopada 202412 Lis 4 minuty temu, ExoCarossa napisał(a): lata gdzieś to z fixami martysamy czy trzeba od nowa wszysko korygować? Nie mam pojęcia, ten martysamy raczej nie ma udostępnionego źródła.
Witam podzielę się z wami moim oficjalnym worldedytorem, zawiera polepszone mapki modele i odbudowane drzewa 🙂
ps. proszę odpalać z najnowszej wersji v44
f6 - reload cieni
insert - tworzy minimapę