Opublikowano 28 Września 20232 l Witam podzielę się z wami moim oficjalnym worldedytorem, zawiera polepszone mapki modele i odbudowane drzewa 🙂 ps. proszę odpalać z najnowszej wersji v44 f6 - reload cieni insert - tworzy minimapę Spoiler Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto
Opublikowano 28 Września 20232 l Dzięki wstawkę jakiś czas temu szukałem odbudowanej wersji. Pora zacząć zabawę z mapkami. 😀
Opublikowano 28 Września 20232 l Dziwnym trafem rozmawiałem własnie jeszcze dzisiaj o edytorze map z @Sevence a tu nagle temat taki powstał, dzięki 😛
Opublikowano 28 Września 20232 l Autor W dniu 28.09.2023 o 18:50, Delta napisał(a): Dziwnym trafem rozmawiałem własnie jeszcze dzisiaj o edytorze map z @Sevence a tu nagle temat taki powstał, dzięki 😛 Jak będziesz potrzebował pomocy wal śmiało
Opublikowano 28 Września 20232 l Właśnie kiedyś miałem problemy z teksturami. Czasem miałem coś takiego że się białe robiły chyba jak chciałem usuwać.
Opublikowano 28 Września 20232 l Autor W dniu 28.09.2023 o 20:14, Sevence napisał(a): Właśnie kiedyś miałem problemy z teksturami. Czasem miałem coś takiego że się białe robiły chyba jak chciałem usuwać. Trzeba dwie wymieszać control i klikasz na textury dwie i idzie normalnie potem jedna
Opublikowano 28 Września 20232 l Właśnie, problem w tym że ja chciałem zmienić tekstury z już istniejących mapek standardowych i tam były chyba mieszane tekstury i nie wiedziałem, która z którą i tak się działo o ile dobrze pamiętam bo to było dość dawno. Drugi temat to miałem problem z latającymi obiektami jakoś się pozycje resetowały i nie raz all budynki lewitowały hehe.
Opublikowano 28 Września 20232 l Autor Dlatego trzeba robić często f6 i insert używać czasem to pomaga
Opublikowano 12 Listopada 20241 r Jest opcja automatycznego poprawienia wielkości liter w plikach mapy? Tworzy z dużej litery a client dostaje yebca i trzeba zmieniać na małe.
Opublikowano 12 Listopada 20241 r W dniu 12.11.2024 o 09:56, ExoCarossa napisał(a): Jest opcja automatycznego poprawienia wielkości liter w plikach mapy? Tworzy z dużej litery a client dostaje yebca i trzeba zmieniać na małe. Masz udostępnione source, przerób sobie tak żeby tworzył je z małej litery.
Opublikowano 12 Listopada 20241 r W dniu 12.11.2024 o 11:16, Zephyr napisał(a): Masz udostępnione source, przerób sobie tak żeby tworzył je z małej litery. lata gdzieś to z fixami martysamy czy trzeba od nowa wszysko korygować?
Opublikowano 12 Listopada 20241 r W dniu 12.11.2024 o 11:28, ExoCarossa napisał(a): lata gdzieś to z fixami martysamy czy trzeba od nowa wszysko korygować? Nie mam pojęcia, ten martysamy raczej nie ma udostępnionego źródła.