Opublikowano 27 Lutego27 Lut Programista Hej twardziele!Z dedykacją dla wszystkich moich fanów i hejterów z @ExoCarossa na czele wrzucam kolejny zbugowany ch*ja warty system ZA DARMO (O KU*WA JAK TO MOŻLIWE SKORO DRACARYS SPRZEDAJE TAKIE COŚ ZA GRUBE SIANO).Podgląd systemu:Pozdrawiam cieplutko, trzymajcie się tam 😁 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 27 Lutego27 Lut Tak jest, śmiało bierzcie jedzcie i pijcie bo to bowiem darmowa wstawka.
Opublikowano 27 Lutego27 Lut Ten system lata po necie od wielu miesięcy i pewnie jeszcze lepiej napisany xD
Opublikowano 27 Lutego27 Lut 28 minut temu, Mat3o napisał(a):Ten system lata po necie od wielu miesięcy i pewnie jeszcze lepiej napisany xDw 2016 już taki system latał, sheila aka weles go używał na swoich serwerach więc nic ciekawego ta wstawka, bo nawet tego nikt nie używa zbytnio
Opublikowano 27 Lutego27 Lut 2 godziny temu, Perserga napisał(a):w 2016 już taki system latał, sheila aka weles go używał na swoich serwerach więc nic ciekawego ta wstawka, bo nawet tego nikt nie używa zbytnioNo wiadomo ze nie wstawi droższego i dobrego systemu za darmo. Wiec wstawia jakieś gowno żeby się reputację i ego podbić. Co Wy nie znacie Szymona jeszcze? :D
Opublikowano 27 Lutego27 Lut 21 minut temu, Kamil506 napisał(a):No wiadomo ze nie wstawi droższego i dobrego systemu za darmo. Wiec wstawia jakieś gowno żeby się reputację i ego podbić. Co Wy nie znacie Szymona jeszcze? :DZamiast się cieszyć, że macie coś dobrego za darmo to tylko narzekacie, ahh ta mentalność nie dogodzisz.
Opublikowano 27 Lutego27 Lut 12 minut temu, Sevence napisał(a):Zamiast się cieszyć, że macie coś dobrego za darmo to tylko narzekacie, ahh ta mentalność nie dogodzisz.8 minut temu, MatkoBosko napisał(a):Niektóre itemy i mikstury posiadają +10 xDDDPrawdopodobnie bo mają nw +10 siły ataku jeżeli chodzi o miksturyI potrafią się strony ekwipunku zbugować, że nachodzą na siebieto ten dobry system?
Opublikowano 27 Lutego27 Lut 7 minut temu, Perserga napisał(a):to ten dobry system?A czy ja napisałem, że to unikalny system i taki nie istnieje? To zapewne wersja KoYGeRa także kod będzie różny.
Opublikowano 27 Lutego27 Lut Teraz, Sevence napisał(a):A czy ja napisałem, że to unikalny system i taki nie istnieje? To zapewne wersja KoYGeRa także kod będzie różny.a co ma jedno do drugiego? napisałeś, że jest to dobry system, a zawiera błędy to chyba taki dobry nie jest, nigdzie nie wspomniałem w twoją stronę, że to nw nie jest jego kod czy cokolwiek xd
Opublikowano 27 Lutego27 Lut 3 minuty temu, Perserga napisał(a):a co ma jedno do drugiego? napisałeś, że jest to dobry system, a zawiera błędy to chyba taki dobry nie jest, nigdzie nie wspomniałem w twoją stronę, że to nw nie jest jego kod czy cokolwiek xdNie zauważyłem tego postu powyżej z opisanym błędem.Teraz, MatkoBosko napisał(a):Kiedy wreszcie wejdą te zmiany, o których mówiłeś w styczniu 2024 roku? Miałeś wtedy wspominać, że będą przyznawane badge/plakietki że system został zweryfikowany i nie zawiera żadnych błędów.Pracujemy nad tym jest wiele do zrobienia na obecną chwilę skupiamy się nad poprawami błędów. Btw. @MatkoBosko Skąd o nich wiesz skoro dołączyłeś 30 stycznia tego roku?
Opublikowano 27 Lutego27 Lut Autor Programista 30 minut temu, Sevence napisał(a):Nie zauważyłem tego postu powyżej z opisanym błędem.Pracujemy nad tym jest wiele do zrobienia na obecną chwilę skupiamy się nad poprawami błędów. Btw. @MatkoBosko Skąd o nich wiesz skoro dołączyłeś 30 stycznia tego roku?Bo to Robson :D
Opublikowano 27 Lutego27 Lut Autor Programista 56 minut temu, MatkoBosko napisał(a):Niektóre itemy i mikstury posiadają +10 xDDDPrawdopodobnie bo mają nw +10 siły ataku jeżeli chodzi o miksturyI potrafią się strony ekwipunku zbugować, że nachodzą na siebiePrzecież napisałem w temacie, że zbugowany. O co chodzi?
Opublikowano 27 Lutego27 Lut Programista Dobra robota, czym prędzej dodałem na wymarzony serwer. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opublikowano 27 Lutego27 Lut Autor Programista 22 minuty temu, Thorek napisał(a):Dobra robota, czym prędzej dodałem na wymarzony serwer. ( ͡° ͜ʖ ͡°)Dzięki, spełniłeś jedno z moich marzeń, wiele to dla mnie znaczy :D
Opublikowano 27 Lutego27 Lut 19 minut temu, KoYGeR napisał(a):Dzięki, spełniłeś jedno z moich marzeń, wiele to dla mnie znaczy :DWidzę, że używasz avatara OSŁAPA, życzę ci żebyś nie skończył jak on i nie musiał zwijać interesu xD
Opublikowano 28 Lutego28 Lut 7 godzin temu, Sevence napisał(a):Zamiast się cieszyć, że macie coś dobrego za darmo to tylko narzekacie, ahh ta mentalność nie dogodzisz.Nie bardzo rozumiem, mamy się cieszyć bo jest coś za darmo mimo że jest to chujowe (zbugowane)? To może przyklejmy tutaj od razu pół tematów z turkmmo i cieszmy się bo „jest to za darmo” przecież, a nawet możemy wrzucić i całe, im więcej tym lepiej bo za darmo. Obecnie nie widzę żadnej różnicy między tym forum a innymi forami polskimi czy zagranicznymi oprócz zmiany URL. Ta sama polityka odnośnie wrzutek czyli „im więcej tym lepiej”, jedyny plus to pliki Sheragon, które zaszły dosyć daleko biorąc pod uwagę ilość zmian, jednak jak sam to napisałeś „nie nadają się na serwer komercyjny” więc też nie wiadomo jak ocenić ten całokształt bo nadają się tylko do „wyciągnięcia” paru rzeczy fajnych.
Opublikowano 28 Lutego28 Lut 31 minut temu, hehexde999 napisał(a):Nie bardzo rozumiem, mamy się cieszyć bo jest coś za darmo mimo że jest to chujowe (zbugowane)? To może przyklejmy tutaj od razu pół tematów z turkmmo i cieszmy się bo „jest to za darmo” przecież, a nawet możemy wrzucić i całe, im więcej tym lepiej bo za darmo.Obecnie nie widzę żadnej różnicy między tym forum a innymi forami polskimi czy zagranicznymi oprócz zmiany URL. Ta sama polityka odnośnie wrzutek czyli „im więcej tym lepiej”, jedyny plus to pliki Sheragon, które zaszły dosyć daleko biorąc pod uwagę ilość zmian, jednak jak sam to napisałeś „nie nadają się na serwer komercyjny” więc też nie wiadomo jak ocenić ten całokształt bo nadają się tylko do „wyciągnięcia” paru rzeczy fajnych.No ale wszystko można sobie poprawić, ktoś jeszcze wgl oczekuje że systemy będą idealne? Nawet te kupione zazwyczaj nie będą
Opublikowano 28 Lutego28 Lut 8 godzin temu, Ymirah napisał(a):No ale wszystko można sobie poprawić, ktoś jeszcze wgl oczekuje że systemy będą idealne? Nawet te kupione zazwyczaj nie będąTak, jeżeli coś kupujesz to oczekujesz, że jest to zrobione na tip top a nie samemu sobie fixujesz czy czekasz na poprawki kilka tygodni.Jeżeli ktoś coś wstawia do pobrania za darmo to też powinien o to zadbać albo po prostu tego nie wrzucać, jeżeli ma wrzucać zbugowany shit. Edytowane 28 Lutego28 Lut przez homik
Opublikowano 28 Lutego28 Lut 20 godzin temu, Thorek napisał(a):Dobra robota, czym prędzej dodałem na wymarzony serwer. ( ͡° ͜ʖ ͡°)Kiedy Lanoria?????Serio się ludzie srają o takie rzeczy? xD Za pieniążki kupując np. systemy Aslana które są konkretnie rozjebane? XD
Hej twardziele!
Z dedykacją dla wszystkich moich fanów i hejterów z @ExoCarossa na czele wrzucam kolejny zbugowany ch*ja warty system ZA DARMO (O KU*WA JAK TO MOŻLIWE SKORO DRACARYS SPRZEDAJE TAKIE COŚ ZA GRUBE SIANO).
Podgląd systemu:
Pozdrawiam cieplutko, trzymajcie się tam 😁