Opublikowano 2 Marca2 Mar Niebieski interfejs gry klienta Metin2.___________________________________________________ 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 2 Marca2 Mar 5 minut temu, ARK napisał(a):Looks like total shit+1, a pamiętam, że kiedyś widziałem coś ala generator koloru standardowego interfejsu.
Opublikowano 2 Marca2 Mar Programista 4 minuty temu, Sevence napisał(a):+1, a pamiętam, że kiedyś widziałem coś ala generator koloru standardowego interfejsu.i kodował to jeszcze Warnox
Opublikowano 2 Marca2 Mar No ten niebieski to wybitne paskudztwo 🤢🤮A co do tematu to powstał w formie zniesmaczenia wieczoru 🤣? Bo nawet pliku nie widze, zeby pobrac xD Edytowane 2 Marca2 Mar przez ouiai
Opublikowano 2 Marca2 Mar Godzinę temu, ouiai napisał(a):A co do tematu to powstał w formie zniesmaczenia wieczoru 🤣? Bo nawet pliku nie widze, zeby pobrac xDPoprawiłem załącznik teraz powinno być ok, ale wieczór zniesmaczony patrząc na to fakt. 😆
Opublikowano 2 Marca2 Mar 1 godzinę temu, Thorek napisał(a):i kodował to jeszcze WarnoxPo raz pierwszy chyba spotkałem się z tym przy okazji pierwszej edycji Aventus’a.
Opublikowano 3 Marca3 Mar W dniu 2.03.2025 o 22:15, YeeeY napisał(a):Po raz pierwszy chyba spotkałem się z tym przy okazji pierwszej edycji Aventus’a.Apropo to nie ty przypadkiem robiles aventusa razem z uzytkownikiem sherer?
Niebieski interfejs gry klienta Metin2.