Opublikowano 3 Marca3 Mar Pliki kiedyś zassałem w 2k21, nie wiem czy są jeszcze dostępne i jak się dokładnie nazywały.Nie testowałem, paczka leżała pobrana, to łupam jako ze coś ostatnio duzo rzeczy lubi znikać x).Dungi:- Beran- Hydra- Katakumby- meley- razador- nemere- jotun- baronka- zodiac- ochao- magiczny lasSystemy: new_1-120_global_files_multilangue.rar
Opublikowano 3 Marca3 Mar Autor 17 minut temu, Nietykalny napisał(a):To pliki Bvurala41brzmi jak losowy nick, xD ale niech będzie!
Opublikowano 4 Marca4 Mar Pytanie od zielonego. Kojarzy z was może jakiś filmik który trochę nakreśli mi jak postawić te pliki na nogi? Od paru dni bawię się z gotowymi plikami by pobawić się ze znajomymi..Nawet coś podobnego wzorowanego na innych plikach czy czymkolwiek aby tylko nakreślić mi trochę sytuację jak się za to zabrać ^^Dziękuję pomocnym z góry! 👍
Opublikowano 7 Marca7 Mar Wrzuciłem sf na bsd 11.3 + sql56 pozmieniałem IP też w plikach conf i serverinfo ale po odpaleniu clienta nie widzi serva coś jeszcze trzeba pyknąć? Edytowane 7 Marca7 Mar przez Lukej9x
Opublikowano 7 Marca7 Mar 2 godziny temu, Lukej9x napisał(a):Wrzuciłem sf na bsd 11.3 + sql56 pozmieniałem IP też w plikach conf i serverinfo ale po odpaleniu clienta nie widzi serva coś jeszcze trzeba pyknąć?Nigdy nie ufaj tego typu informacjom, które wypisują skrypty. Może Ci napisać, że pomyślnie uruchomiło procesy, ale tak naprawdę żaden z nich się nie uruchomił. Zawsze sprawdzaj to poleceniem "ps -x" i będziesz mieć wszystko na tacy :)
Opublikowano 7 Marca7 Mar 2 godziny temu, Lukej9x napisał(a):Wrzuciłem sf na bsd 11.3 + sql56 pozmieniałem IP też w plikach conf i serverinfo ale po odpaleniu clienta nie widzi serva coś jeszcze trzeba pyknąć?Sprawdź czy wszystkie procesy się odpaliły(ps aux) pokaż ewentualnie logi
Opublikowano 7 Marca7 Mar Logi sprawdź brakuje czegoś na 100 % bo niedawno je odpalałem i też były braki w libach
Opublikowano 23 Marca23 Mar Odpalić się da, wystarczy pogrzebać z libami, ale trochę do poprawy jednak jest
Pliki kiedyś zassałem w 2k21, nie wiem czy są jeszcze dostępne i jak się dokładnie nazywały.
Nie testowałem, paczka leżała pobrana, to łupam jako ze coś ostatnio duzo rzeczy lubi znikać x).
Dungi:
- Beran
- Hydra
- Katakumby
- meley
- razador
- nemere
- jotun
- baronka
- zodiac
- ochao
- magiczny las