Skocz do zawartości

Pliki Serwerowe + src (new 1-120 global?) multilangue

Opublikowano

Pliki kiedyś zassałem w 2k21, nie wiem czy są jeszcze dostępne i jak się dokładnie nazywały.
Nie testowałem, paczka leżała pobrana, to łupam jako ze coś ostatnio duzo rzeczy lubi znikać x).

Dungi:
- Beran
- Hydra
- Katakumby
- meley
- razador
- nemere
- jotun
- baronka
- zodiac
- ochao
- magiczny las

Systemy:

image.png

image.png
image.png
image.pngimage.png
image.pngimage.png

image.png

image.pngimage.pngimage.png

image.pngimage.png

image.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.pngimage.png

image.png

new_1-120_global_files_multilangue.rar

Featured Replies

Opublikowano

To pliki Bvurala41

Opublikowano
  • Autor
17 minut temu, Nietykalny napisał(a):

To pliki Bvurala41

brzmi jak losowy nick, xD ale niech będzie!

Opublikowano

Pytanie od zielonego. Kojarzy z was może jakiś filmik który trochę nakreśli mi jak postawić te pliki na nogi? Od paru dni bawię się z gotowymi plikami by pobawić się ze znajomymi..

Nawet coś podobnego wzorowanego na innych plikach czy czymkolwiek aby tylko nakreślić mi trochę sytuację jak się za to zabrać ^^

Dziękuję pomocnym z góry! 👍

Opublikowano

Wrzuciłem sf na bsd 11.3 + sql56 pozmieniałem IP też w plikach conf i serverinfo ale po odpaleniu clienta nie widzi serva coś jeszcze trzeba pyknąć?

bsd.png

Edytowane przez Lukej9x

Opublikowano
2 godziny temu, Lukej9x napisał(a):

Wrzuciłem sf na bsd 11.3 + sql56 pozmieniałem IP też w plikach conf i serverinfo ale po odpaleniu clienta nie widzi serva coś jeszcze trzeba pyknąć?

bsd.png

Nigdy nie ufaj tego typu informacjom, które wypisują skrypty. Może Ci napisać, że pomyślnie uruchomiło procesy, ale tak naprawdę żaden z nich się nie uruchomił. Zawsze sprawdzaj to poleceniem "ps -x" i będziesz mieć wszystko na tacy :)

Opublikowano
2 godziny temu, Lukej9x napisał(a):

bsd.png

Sprawdź czy wszystkie procesy się odpaliły(ps aux) pokaż ewentualnie logi

Opublikowano

Logi sprawdź brakuje czegoś na 100 % bo niedawno je odpalałem i też były braki w libach

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odpalić się da, wystarczy pogrzebać z libami, ale trochę do poprawy jednak jest

0323_235024.jpg