Skocz do zawartości
Opublikowano

System - Bonusy Czasowe 24h

Możliwość edycji przedmiotu, który jest pobierany przy aktywacji

Proste i ładne GUI do edycji pod siebie

Autor : Luzer

Znane błędy

( Aktualnie brak )

IMG_0063.png

🔐 Ukryta Treść 🔐

Edytowane przez Rain94
Link poprawiony

Featured Replies

Opublikowano

Proszę unikać kopiowania mojego tematu, ponieważ może to zostać uznane za plagiat. Wygląda to nieestetycznie i daje wrażenie, że nie poświęciłeś czasu na przygotowanie własnej wersji.

Posiadam ten system na serwerze i występują w nim błędy.

// Edit

Dodatkowo wrzucasz to na bardzo niepewny hosting:

Screenshot_111.png

A tutaj potwierdzenie ode mnie:

Screenshot_112.png

Edytowane przez YeeeY

Opublikowano
  • Autor
34 minuty temu, YeeeY napisał(a):

Proszę unikać kopiowania mojego tematu, ponieważ może to zostać uznane za plagiat. Wygląda to nieestetycznie i daje wrażenie, że nie poświęciłeś czasu na przygotowanie własnej wersji.

// Edit

Screenshot_111.png

Screenshot_112.png

Wrzuciłem na zippy bo jak daje hosting forum to nie działa na reakcje. A co do błędów to słucham, jakie ma ? Bo z tego co mi wiadomo żadnych i też używałem. Po trzecie nic nie kopiowałem, po wyszukaniu na forum frazy Bonusy Czasowe nic nie było

Opublikowano
5 godzin temu, Rain94 napisał(a):

Wrzuciłem na zippy bo jak daje hosting forum to nie działa na reakcje.

Poprawione.

Opublikowano
7 godzin temu, YeeeY napisał(a):

// Edit

Screenshot_111.png

Screenshot_112.png

Prosze sie wypowiedziec dokladniej, czy to Pan jest autorem tego systemu? O co chodzi z motywem plagiatu? Jakie potencjalne błędy niesie ze sobą ten system? Wiadomość bardzo ogólnikowa, dużo oszczerstw a mało konkretów, teraz nie wiadomo o co tutaj chodzi, a autor tematu jak i inni użytkownicy forum w głębokiej konsternacji...

Edytowane przez ouiai
literówka

Opublikowano
5 godzin temu, ouiai napisał(a):

Prosze sie wypowiedziec dokladniej, czy to Pan jest autorem tego systemu? O co chodzi z motywem plagiatu? Jakie potencjalne błędy niesie ze sobą ten system? Wiadomość bardzo ogólnikowa, dużo oszczerstw a mało konkretów, teraz nie wiadomo o co tutaj chodzi, a autor tematu jak i inni użytkownicy forum w głębokiej konsternacji...

Chyba nie rozumiesz pojęcia plagiatu tematu, przeczytaj sobie o tym, bo nie chce mi się tłumaczyć.

Nie jestem autorem, ale mam ten system u siebie w projekcie, czego tu nie rozumiesz? Jak sobie dodasz ten system, to przy większej ilości włączonego 'efektu' zauważysz, o czym mówię.

Też nie mam zamiaru poprawiać tego systemu, bo się po prostu nie opłaca bo jest napisany na kolanie. Już lepiej zlecić @KoYGeR , żeby napisał ten system, i mieć święty spokój.

Dużo oszczerstw? Napisałem, że system ma błędy, to są oszczerstwa? Temat jest skopiowany z innego forum, również ze zdjęciem.

Sory, ale jestem osobą, która woli mieć przetestowane modyfikacje/systemy i udostępniać je innym, a nie pisać, że dodałem sobie system, jebnąć zdjęcie z innego forum i powiedzieć, że błędów nie ma. Takim myśleniem jak ty oraz autor tematu forum będzie bajzlem ze zjebanymi systemami, których nikt nie sprawdził.
A potem trzeba zakładać tematy, bo system nie działa, kanały się nie uruchamiają, i człowiek zostaje z ręką w nocniku, szukając wiatru w polu.

Opublikowano
21 minut temu, YeeeY napisał(a):

Chyba nie rozumiesz pojęcia plagiatu tematu, przeczytaj sobie o tym, bo nie chce mi się tłumaczyć.

Nie jestem autorem, ale mam ten system u siebie w projekcie, czego tu nie rozumiesz? Jak sobie dodasz ten system, to przy większej ilości włączonego 'efektu' zauważysz, o czym mówię.

Też nie mam zamiaru poprawiać tego systemu, bo się po prostu nie opłaca bo jest napisany na kolanie. Już lepiej zlecić @KoYGeR , żeby napisał ten system, i mieć święty spokój.

Dużo oszczerstw? Napisałem, że system ma błędy, to są oszczerstwa? Temat jest skopiowany z innego forum, również ze zdjęciem.

Sory, ale jestem osobą, która woli mieć przetestowane modyfikacje/systemy i udostępniać je innym, a nie pisać, że dodałem sobie system, jebnąć zdjęcie z innego forum i powiedzieć, że błędów nie ma. Takim myśleniem jak ty oraz autor tematu forum będzie bajzlem ze zjebanymi systemami, których nikt nie sprawdził.
A potem trzeba zakładać tematy, bo system nie działa, kanały się nie uruchamiają, i człowiek zostaje z ręką w nocniku, szukając wiatru w polu.

Sugeruje Pan, że autor tematu zerżnął od Pana temat? Można prosić o link?

Opublikowano

image.png

A tutaj takie okienko, bardzo prosze: uibonuses.py

I uwaga na błąd, można aktywować wszystkie bonusy, aby tego uniknąć dodaj pod

BYTE id_bonusu = p->id;

if (id_bonusu == 99)
{
    if (ch->GetDesc()) // pakiet do binki
    {
        TPacketGCActiveBonusInfo pack;
        pack.bHeader = HEADER_GC_ACTIVEBONUS_INFO;

for (int i = 0; i < 7; i++)
            pack.btn[i] = bonusactive[i];

ch->GetDesc()->Packet(&pack, sizeof(pack));
    }

return;
}

ten kod:

// @fixme402 (IsLoadedAffect to block affect hacking)

if (!(ch->IsLoadedAffect()))
{
	ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Affects are not loaded yet!");
	return;
}

^ kod ten nie będzie działał, jeśli nie korzystacie z source Martysamy c:

Opublikowano
  • Programista
1 godzinę temu, YeeeY napisał(a):

Mam taki system napisany (screen od klienta):

5mg87pk.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dużo osób oskarża mnie o leak tego systemu także proszę o dowód, że sam autor udostępnił go 5 lat temu

IMG_0085.jpeg