Opublikowano 4 Marca4 Mar System - Bonusy Czasowe 24hMożliwość edycji przedmiotu, który jest pobierany przy aktywacjiProste i ładne GUI do edycji pod siebieAutor : LuzerZnane błędy( Aktualnie brak ) 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 4 Marca4 Mar przez Rain94 Link poprawiony
Opublikowano 4 Marca4 Mar Proszę unikać kopiowania mojego tematu, ponieważ może to zostać uznane za plagiat. Wygląda to nieestetycznie i daje wrażenie, że nie poświęciłeś czasu na przygotowanie własnej wersji.Posiadam ten system na serwerze i występują w nim błędy.// EditDodatkowo wrzucasz to na bardzo niepewny hosting:A tutaj potwierdzenie ode mnie: Edytowane 4 Marca4 Mar przez YeeeY
Opublikowano 4 Marca4 Mar Autor 34 minuty temu, YeeeY napisał(a):Proszę unikać kopiowania mojego tematu, ponieważ może to zostać uznane za plagiat. Wygląda to nieestetycznie i daje wrażenie, że nie poświęciłeś czasu na przygotowanie własnej wersji.Posiadam ten system na serwerze i występują w nim błędy.// EditDodatkowo wrzucasz to na bardzo niepewny hosting:A tutaj potwierdzenie ode mnie:Wrzuciłem na zippy bo jak daje hosting forum to nie działa na reakcje. A co do błędów to słucham, jakie ma ? Bo z tego co mi wiadomo żadnych i też używałem. Po trzecie nic nie kopiowałem, po wyszukaniu na forum frazy Bonusy Czasowe nic nie było
Opublikowano 5 Marca5 Mar 5 godzin temu, Rain94 napisał(a):Wrzuciłem na zippy bo jak daje hosting forum to nie działa na reakcje. Poprawione.
Opublikowano 5 Marca5 Mar 7 godzin temu, YeeeY napisał(a):Proszę unikać kopiowania mojego tematu, ponieważ może to zostać uznane za plagiat. Wygląda to nieestetycznie i daje wrażenie, że nie poświęciłeś czasu na przygotowanie własnej wersji.Posiadam ten system na serwerze i występują w nim błędy.// EditDodatkowo wrzucasz to na bardzo niepewny hosting:A tutaj potwierdzenie ode mnie:Prosze sie wypowiedziec dokladniej, czy to Pan jest autorem tego systemu? O co chodzi z motywem plagiatu? Jakie potencjalne błędy niesie ze sobą ten system? Wiadomość bardzo ogólnikowa, dużo oszczerstw a mało konkretów, teraz nie wiadomo o co tutaj chodzi, a autor tematu jak i inni użytkownicy forum w głębokiej konsternacji... Edytowane 5 Marca5 Mar przez ouiai literówka
Opublikowano 5 Marca5 Mar 5 godzin temu, ouiai napisał(a):Prosze sie wypowiedziec dokladniej, czy to Pan jest autorem tego systemu? O co chodzi z motywem plagiatu? Jakie potencjalne błędy niesie ze sobą ten system? Wiadomość bardzo ogólnikowa, dużo oszczerstw a mało konkretów, teraz nie wiadomo o co tutaj chodzi, a autor tematu jak i inni użytkownicy forum w głębokiej konsternacji...Chyba nie rozumiesz pojęcia plagiatu tematu, przeczytaj sobie o tym, bo nie chce mi się tłumaczyć. Nie jestem autorem, ale mam ten system u siebie w projekcie, czego tu nie rozumiesz? Jak sobie dodasz ten system, to przy większej ilości włączonego 'efektu' zauważysz, o czym mówię. Też nie mam zamiaru poprawiać tego systemu, bo się po prostu nie opłaca bo jest napisany na kolanie. Już lepiej zlecić @KoYGeR , żeby napisał ten system, i mieć święty spokój. Dużo oszczerstw? Napisałem, że system ma błędy, to są oszczerstwa? Temat jest skopiowany z innego forum, również ze zdjęciem. Sory, ale jestem osobą, która woli mieć przetestowane modyfikacje/systemy i udostępniać je innym, a nie pisać, że dodałem sobie system, jebnąć zdjęcie z innego forum i powiedzieć, że błędów nie ma. Takim myśleniem jak ty oraz autor tematu forum będzie bajzlem ze zjebanymi systemami, których nikt nie sprawdził.A potem trzeba zakładać tematy, bo system nie działa, kanały się nie uruchamiają, i człowiek zostaje z ręką w nocniku, szukając wiatru w polu.
Opublikowano 5 Marca5 Mar 21 minut temu, YeeeY napisał(a):Chyba nie rozumiesz pojęcia plagiatu tematu, przeczytaj sobie o tym, bo nie chce mi się tłumaczyć.Nie jestem autorem, ale mam ten system u siebie w projekcie, czego tu nie rozumiesz? Jak sobie dodasz ten system, to przy większej ilości włączonego 'efektu' zauważysz, o czym mówię.Też nie mam zamiaru poprawiać tego systemu, bo się po prostu nie opłaca bo jest napisany na kolanie. Już lepiej zlecić @KoYGeR , żeby napisał ten system, i mieć święty spokój.Dużo oszczerstw? Napisałem, że system ma błędy, to są oszczerstwa? Temat jest skopiowany z innego forum, również ze zdjęciem.Sory, ale jestem osobą, która woli mieć przetestowane modyfikacje/systemy i udostępniać je innym, a nie pisać, że dodałem sobie system, jebnąć zdjęcie z innego forum i powiedzieć, że błędów nie ma. Takim myśleniem jak ty oraz autor tematu forum będzie bajzlem ze zjebanymi systemami, których nikt nie sprawdził.A potem trzeba zakładać tematy, bo system nie działa, kanały się nie uruchamiają, i człowiek zostaje z ręką w nocniku, szukając wiatru w polu.Sugeruje Pan, że autor tematu zerżnął od Pana temat? Można prosić o link?
Opublikowano 5 Marca5 Mar A tutaj takie okienko, bardzo prosze: uibonuses.pyI uwaga na błąd, można aktywować wszystkie bonusy, aby tego uniknąć dodaj podBYTE id_bonusu = p->id; if (id_bonusu == 99) { if (ch->GetDesc()) // pakiet do binki { TPacketGCActiveBonusInfo pack; pack.bHeader = HEADER_GC_ACTIVEBONUS_INFO; for (int i = 0; i < 7; i++) pack.btn[i] = bonusactive[i]; ch->GetDesc()->Packet(&pack, sizeof(pack)); } return; } ten kod:// @fixme402 (IsLoadedAffect to block affect hacking) if (!(ch->IsLoadedAffect())) { ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Affects are not loaded yet!"); return; }^ kod ten nie będzie działał, jeśli nie korzystacie z source Martysamy c:
Opublikowano 5 Marca5 Mar Programista 1 godzinę temu, YeeeY napisał(a):Chyba nie rozumiesz pojęcia plagiatu tematu, przeczytaj sobie o tym, bo nie chce mi się tłumaczyć.Nie jestem autorem, ale mam ten system u siebie w projekcie, czego tu nie rozumiesz? Jak sobie dodasz ten system, to przy większej ilości włączonego 'efektu' zauważysz, o czym mówię.Też nie mam zamiaru poprawiać tego systemu, bo się po prostu nie opłaca bo jest napisany na kolanie. Już lepiej zlecić @KoYGeR , żeby napisał ten system, i mieć święty spokój.Dużo oszczerstw? Napisałem, że system ma błędy, to są oszczerstwa? Temat jest skopiowany z innego forum, również ze zdjęciem.Sory, ale jestem osobą, która woli mieć przetestowane modyfikacje/systemy i udostępniać je innym, a nie pisać, że dodałem sobie system, jebnąć zdjęcie z innego forum i powiedzieć, że błędów nie ma. Takim myśleniem jak ty oraz autor tematu forum będzie bajzlem ze zjebanymi systemami, których nikt nie sprawdził.A potem trzeba zakładać tematy, bo system nie działa, kanały się nie uruchamiają, i człowiek zostaje z ręką w nocniku, szukając wiatru w polu.Mam taki system napisany (screen od klienta):
Opublikowano 16 Marca16 Mar Autor Dużo osób oskarża mnie o leak tego systemu także proszę o dowód, że sam autor udostępnił go 5 lat temu
System - Bonusy Czasowe 24h
Możliwość edycji przedmiotu, który jest pobierany przy aktywacji
Proste i ładne GUI do edycji pod siebie
Autor : Luzer
Znane błędy
( Aktualnie brak )
Edytowane przez Rain94
Link poprawiony