Skocz do zawartości
Masz już aplikację Sharegon?

Odkryj wszystkie możliwości. Dowiedz się więcej

Sharegon.pl

Zainstaluj aplikację Sharegon i korzystaj z powiadomień push oraz licznika nowych aktywności bezpośrednio z ekranu głównego.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS.
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu początkowego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Zainstaluj aplikację Sharegon na Androidzie
  1. Otwórz Sklep Google Play na swoim smarfonie.
  2. Wyszukaj „Sharegon” w pasku wyszukiwania.
  3. Stuknij „Zainstaluj”, aby pobrać aplikację.

Bonusy Czasowe 24H GUI

Featured Replies

Opublikowano

System - Bonusy Czasowe 24h

Możliwość edycji przedmiotu, który jest pobierany przy aktywacji

Proste i ładne GUI do edycji pod siebie

Autor : Luzer

Znane błędy

( Aktualnie brak )

IMG_0063.png

Tylko zalogowani Zaloguj się, aby wyświetlić chronioną treść Ten post zawiera treści dostępne tylko dla członków. Zaloguj się lub utwórz konto, aby odblokować całą zawartość tego posta. Zaloguj się Utwórz konto
Opublikowano

Proszę unikać kopiowania mojego tematu, ponieważ może to zostać uznane za plagiat. Wygląda to nieestetycznie i daje wrażenie, że nie poświęciłeś czasu na przygotowanie własnej wersji.

Posiadam ten system na serwerze i występują w nim błędy.

// Edit

Dodatkowo wrzucasz to na bardzo niepewny hosting:

Screenshot_111.png

A tutaj potwierdzenie ode mnie:

Screenshot_112.png

Edytowane przez YeeeY

Opublikowano
  • Autor
W dniu 4.03.2025 o 22:35, YeeeY napisał(a):

Proszę unikać kopiowania mojego tematu, ponieważ może to zostać uznane za plagiat. Wygląda to nieestetycznie i daje wrażenie, że nie poświęciłeś czasu na przygotowanie własnej wersji.

// Edit

Screenshot_111.png

Screenshot_112.png

Wrzuciłem na zippy bo jak daje hosting forum to nie działa na reakcje. A co do błędów to słucham, jakie ma ? Bo z tego co mi wiadomo żadnych i też używałem. Po trzecie nic nie kopiowałem, po wyszukaniu na forum frazy Bonusy Czasowe nic nie było

Opublikowano
W dniu 4.03.2025 o 22:35, YeeeY napisał(a):

// Edit

Screenshot_111.png

Screenshot_112.png

Prosze sie wypowiedziec dokladniej, czy to Pan jest autorem tego systemu? O co chodzi z motywem plagiatu? Jakie potencjalne błędy niesie ze sobą ten system? Wiadomość bardzo ogólnikowa, dużo oszczerstw a mało konkretów, teraz nie wiadomo o co tutaj chodzi, a autor tematu jak i inni użytkownicy forum w głębokiej konsternacji...

Edytowane przez ouiai
literówka

Opublikowano
W dniu 5.03.2025 o 06:26, ouiai napisał(a):

Prosze sie wypowiedziec dokladniej, czy to Pan jest autorem tego systemu? O co chodzi z motywem plagiatu? Jakie potencjalne błędy niesie ze sobą ten system? Wiadomość bardzo ogólnikowa, dużo oszczerstw a mało konkretów, teraz nie wiadomo o co tutaj chodzi, a autor tematu jak i inni użytkownicy forum w głębokiej konsternacji...

Chyba nie rozumiesz pojęcia plagiatu tematu, przeczytaj sobie o tym, bo nie chce mi się tłumaczyć.

Nie jestem autorem, ale mam ten system u siebie w projekcie, czego tu nie rozumiesz? Jak sobie dodasz ten system, to przy większej ilości włączonego 'efektu' zauważysz, o czym mówię.

Też nie mam zamiaru poprawiać tego systemu, bo się po prostu nie opłaca bo jest napisany na kolanie. Już lepiej zlecić @KoYGeR , żeby napisał ten system, i mieć święty spokój.

Dużo oszczerstw? Napisałem, że system ma błędy, to są oszczerstwa? Temat jest skopiowany z innego forum, również ze zdjęciem.

Sory, ale jestem osobą, która woli mieć przetestowane modyfikacje/systemy i udostępniać je innym, a nie pisać, że dodałem sobie system, jebnąć zdjęcie z innego forum i powiedzieć, że błędów nie ma. Takim myśleniem jak ty oraz autor tematu forum będzie bajzlem ze zjebanymi systemami, których nikt nie sprawdził.
A potem trzeba zakładać tematy, bo system nie działa, kanały się nie uruchamiają, i człowiek zostaje z ręką w nocniku, szukając wiatru w polu.

Opublikowano
W dniu 5.03.2025 o 11:51, YeeeY napisał(a):

Chyba nie rozumiesz pojęcia plagiatu tematu, przeczytaj sobie o tym, bo nie chce mi się tłumaczyć.

Nie jestem autorem, ale mam ten system u siebie w projekcie, czego tu nie rozumiesz? Jak sobie dodasz ten system, to przy większej ilości włączonego 'efektu' zauważysz, o czym mówię.

Też nie mam zamiaru poprawiać tego systemu, bo się po prostu nie opłaca bo jest napisany na kolanie. Już lepiej zlecić @KoYGeR , żeby napisał ten system, i mieć święty spokój.

Dużo oszczerstw? Napisałem, że system ma błędy, to są oszczerstwa? Temat jest skopiowany z innego forum, również ze zdjęciem.

Sory, ale jestem osobą, która woli mieć przetestowane modyfikacje/systemy i udostępniać je innym, a nie pisać, że dodałem sobie system, jebnąć zdjęcie z innego forum i powiedzieć, że błędów nie ma. Takim myśleniem jak ty oraz autor tematu forum będzie bajzlem ze zjebanymi systemami, których nikt nie sprawdził.
A potem trzeba zakładać tematy, bo system nie działa, kanały się nie uruchamiają, i człowiek zostaje z ręką w nocniku, szukając wiatru w polu.

Sugeruje Pan, że autor tematu zerżnął od Pana temat? Można prosić o link?

Opublikowano

image.png

A tutaj takie okienko, bardzo prosze: uibonuses.py

I uwaga na błąd, można aktywować wszystkie bonusy, aby tego uniknąć dodaj pod

C++Kod został skopiowany
BYTE id_bonusu = p->id; if (id_bonusu == 99){    if (ch->GetDesc()) // pakiet do binki    {        TPacketGCActiveBonusInfo pack;        pack.bHeader = HEADER_GC_ACTIVEBONUS_INFO;         for (int i = 0; i < 7; i++)            pack.btn[i] = bonusactive[i];         ch->GetDesc()->Packet(&pack, sizeof(pack));    }     return;}

ten kod:

C++Kod został skopiowany
// @fixme402 (IsLoadedAffect to block affect hacking) if (!(ch->IsLoadedAffect())){	ch->ChatPacket(CHAT_TYPE_INFO, "Affects are not loaded yet!");	return;}

^ kod ten nie będzie działał, jeśli nie korzystacie z source Martysamy c:

Opublikowano
W dniu 5.03.2025 o 11:51, YeeeY napisał(a):

Mam taki system napisany (screen od klienta):

5mg87pk.jpeg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dużo osób oskarża mnie o leak tego systemu także proszę o dowód, że sam autor udostępnił go 5 lat temu

IMG_0085.jpeg