Narazie sam link do pobrania, w wolnej chwili napisze jak to uruchomić od podstaw lokalnie/VPSx64
FreeBSD 14.0 MariaDB 10.11 VisualStudio 2022 v14x ftp,sql,ssh: root/password Gra: root/12345 Gdyby ktoś nie mógł się połączyć to zakomentować v_bindHostname='192.168.1.60' v_proxyHostname='192.168.1.60' Jesli nie możesz odpalic admin_panel.py to pkg install python3+ i wpisz tą komende w konsole
SKAN Pliki Co do skanu plików to powiem szczerze bytłbym wdzięczny, gdyby ktoś po pobraniu podrzucił link do virustotal, bo osobiście nie wiem które pliki przeskanować u siebie, a nie chce mi się drugi raz tego pobierać😅
Jakby były problemy z odpaleniem to wrzucajcie odrazu ss z opisem co się dzieje, postaram się pomóc.
Narazie sam link do pobrania, w wolnej chwili napisze jak to uruchomić od podstaw lokalnie/VPSx64
FreeBSD 14.0
MariaDB 10.11
VisualStudio 2022 v14x
ftp,sql,ssh: root/password
Gra: root/12345
Gdyby ktoś nie mógł się połączyć to zakomentować
v_bindHostname='192.168.1.60'
v_proxyHostname='192.168.1.60'
Jesli nie możesz odpalic admin_panel.py to pkg install python3+ i wpisz tą komende w konsole
ln -s /usr/local/bin/python3 /usr/local/bin/python
python (sprawdzenie wersji)
python admin_panel.py
VDI
SKAN
Pliki
Co do skanu plików to powiem szczerze bytłbym wdzięczny, gdyby ktoś po pobraniu podrzucił link do virustotal, bo osobiście nie wiem które pliki przeskanować u siebie, a nie chce mi się drugi raz tego pobierać😅
Jakby były problemy z odpaleniem to wrzucajcie odrazu ss z opisem co się dzieje, postaram się pomóc.
untitled.bmp