Skocz do zawartości
Opublikowano

Witajcie społeczności,

Szukam tych systemów do gier. Jeśli ktoś ma najnowszą wersję lub wie, gdzie mogę ją kupić, byłbym szczęśliwy.

Pochodzą z Dracarys, ale są płatne, a mnie obecnie nie stać na wydanie tak dużej ilości euro.

FYI, to jest wersja v3 globalnej tabeli liderów

System konia i system naprowadzania

Dziękuję za wszelkie informacje. Życzę miłego dnia

1724870906105_174.png

1727217919598_991.png

1727218415448_606.png

Featured Replies

Opublikowano

tego nawet chyba nikt nie kupil, nie widzialem na zadnym zagranicznym privie tych systemów

Opublikowano
34 minuty temu, Hydro napisał(a):

tego nawet chyba nikt nie kupil, nie widzialem na zadnym zagranicznym privie tych systemów

https://metin2008.com/pl/

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, Hydro napisał(a):

I don't think anyone even bought this, I haven't seen these systems on any foreign private market

Guideline is on Elveron, but there is no sf of Elveron, just unpack and game settings i found.

Thanks anyway. Maybe some other will share.

Opublikowano
16 godzin temu, rulzovskyy napisał(a):

Guideline is on Elveron, but there is no sf of Elveron, just unpack and game settings i found.

Thanks anyway. Maybe some other will share.

image.png

Taki masz w plikach arezzo. Wygląd możesz dostosować, a liste po lewej możesz po prostu zmienic tlo buttnow i rozmiar, żeby osiągnąć taki efekt.

Opublikowano
Godzinę temu, wojciech74 napisał(a):

image.png

Taki masz w plikach arezzo. Wygląd możesz dostosować, a liste po lewej możesz po prostu zmienic tlo buttnow i rozmiar, żeby osiągnąć taki efekt.

Na arezzo chyba jest zbugowany, na hamaku w ogóle nie zliczało.

Opublikowano
51 minut temu, ExoCarossa napisał(a):

Na arezzo chyba jest zbugowany, na hamaku w ogóle nie zliczało.

image.pngimage.pngimage.png
@edit W globalnym nie ma bo oczywiście gm nie uwzględnia w rankingu

Edytowane przez wojciech74

Opublikowano
41 minut temu, wojciech74 napisał(a):

image.pngimage.pngimage.png
@edit W globalnym nie ma bo oczywiście gm nie uwzględnia w rankingu

Zlicza cię na dole ale w samej tabeli już nie. Sprawdzałem chyba na test może dlatego

Opublikowano
5 minut temu, ExoCarossa napisał(a):

Zlicza cię na dole ale w samej tabeli już nie. Sprawdzałem chyba na test może dlatego

image.png