Opublikowano 6 Marca6 Mar Witajcie społeczności,Szukam tych systemów do gier. Jeśli ktoś ma najnowszą wersję lub wie, gdzie mogę ją kupić, byłbym szczęśliwy.Pochodzą z Dracarys, ale są płatne, a mnie obecnie nie stać na wydanie tak dużej ilości euro.FYI, to jest wersja v3 globalnej tabeli liderówSystem konia i system naprowadzaniaDziękuję za wszelkie informacje. Życzę miłego dnia
Opublikowano 6 Marca6 Mar tego nawet chyba nikt nie kupil, nie widzialem na zadnym zagranicznym privie tych systemów
Opublikowano 6 Marca6 Mar 34 minuty temu, Hydro napisał(a):tego nawet chyba nikt nie kupil, nie widzialem na zadnym zagranicznym privie tych systemówhttps://metin2008.com/pl/
Opublikowano 7 Marca7 Mar Autor 8 godzin temu, Hydro napisał(a):I don't think anyone even bought this, I haven't seen these systems on any foreign private marketGuideline is on Elveron, but there is no sf of Elveron, just unpack and game settings i found.Thanks anyway. Maybe some other will share.
Opublikowano 7 Marca7 Mar 16 godzin temu, rulzovskyy napisał(a):Guideline is on Elveron, but there is no sf of Elveron, just unpack and game settings i found.Thanks anyway. Maybe some other will share.Taki masz w plikach arezzo. Wygląd możesz dostosować, a liste po lewej możesz po prostu zmienic tlo buttnow i rozmiar, żeby osiągnąć taki efekt.
Opublikowano 7 Marca7 Mar Godzinę temu, wojciech74 napisał(a):Taki masz w plikach arezzo. Wygląd możesz dostosować, a liste po lewej możesz po prostu zmienic tlo buttnow i rozmiar, żeby osiągnąć taki efekt.Na arezzo chyba jest zbugowany, na hamaku w ogóle nie zliczało.
Opublikowano 7 Marca7 Mar 51 minut temu, ExoCarossa napisał(a):Na arezzo chyba jest zbugowany, na hamaku w ogóle nie zliczało.@edit W globalnym nie ma bo oczywiście gm nie uwzględnia w rankingu Edytowane 7 Marca7 Mar przez wojciech74
Opublikowano 8 Marca8 Mar 41 minut temu, wojciech74 napisał(a):@edit W globalnym nie ma bo oczywiście gm nie uwzględnia w rankinguZlicza cię na dole ale w samej tabeli już nie. Sprawdzałem chyba na test może dlatego
Opublikowano 8 Marca8 Mar 5 minut temu, ExoCarossa napisał(a):Zlicza cię na dole ale w samej tabeli już nie. Sprawdzałem chyba na test może dlatego