Opublikowano 6 Marca6 Mar Witajcie społeczności,Szukam tych systemów do gier. Jeśli ktoś ma najnowszą wersję lub wie, gdzie mogę ją kupić, byłbym szczęśliwy.Pochodzą z Dracarys, ale są płatne, a mnie obecnie nie stać na wydanie tak dużej ilości euro.FYI, to jest wersja v3 globalnej tabeli liderówSystem konia i system naprowadzaniaDziękuję za wszelkie informacje. Życzę miłego dnia
Opublikowano 6 Marca6 Mar tego nawet chyba nikt nie kupil, nie widzialem na zadnym zagranicznym privie tych systemów
Opublikowano 6 Marca6 Mar 34 minuty temu, Hydro napisał(a):tego nawet chyba nikt nie kupil, nie widzialem na zadnym zagranicznym privie tych systemówhttps://metin2008.com/pl/
Opublikowano 7 Marca7 Mar Autor 8 godzin temu, Hydro napisał(a):I don't think anyone even bought this, I haven't seen these systems on any foreign private marketGuideline is on Elveron, but there is no sf of Elveron, just unpack and game settings i found.Thanks anyway. Maybe some other will share.
Opublikowano 7 Marca7 Mar 16 godzin temu, rulzovskyy napisał(a):Guideline is on Elveron, but there is no sf of Elveron, just unpack and game settings i found.Thanks anyway. Maybe some other will share.Taki masz w plikach arezzo. Wygląd możesz dostosować, a liste po lewej możesz po prostu zmienic tlo buttnow i rozmiar, żeby osiągnąć taki efekt.
Opublikowano 7 Marca7 Mar Godzinę temu, wojciech74 napisał(a):Taki masz w plikach arezzo. Wygląd możesz dostosować, a liste po lewej możesz po prostu zmienic tlo buttnow i rozmiar, żeby osiągnąć taki efekt.Na arezzo chyba jest zbugowany, na hamaku w ogóle nie zliczało.
Opublikowano 7 Marca7 Mar 51 minut temu, ExoCarossa napisał(a):Na arezzo chyba jest zbugowany, na hamaku w ogóle nie zliczało.@edit W globalnym nie ma bo oczywiście gm nie uwzględnia w rankingu Edytowane 7 Marca7 Mar przez wojciech74
Opublikowano 8 Marca8 Mar 41 minut temu, wojciech74 napisał(a):@edit W globalnym nie ma bo oczywiście gm nie uwzględnia w rankinguZlicza cię na dole ale w samej tabeli już nie. Sprawdzałem chyba na test może dlatego
Opublikowano 8 Marca8 Mar 5 minut temu, ExoCarossa napisał(a):Zlicza cię na dole ale w samej tabeli już nie. Sprawdzałem chyba na test może dlatego
Witajcie społeczności,
Szukam tych systemów do gier. Jeśli ktoś ma najnowszą wersję lub wie, gdzie mogę ją kupić, byłbym szczęśliwy.
Pochodzą z Dracarys, ale są płatne, a mnie obecnie nie stać na wydanie tak dużej ilości euro.
FYI, to jest wersja v3 globalnej tabeli liderów
System konia i system naprowadzania
Dziękuję za wszelkie informacje. Życzę miłego dnia