Opublikowano 7 Marca7 Mar Witam,Posiadam gotowe skończone pliki z dodanymi systemami, które mnie interesowały oraz mapy, dungi itd itd.Grafikę, dc oraz całą resztę, która mnie interesowała.Jedyne co teraz trzeba zrobić to ułożyć rozgrywkę. Potrzebuję przy tym pomocy gdyż mam swoją wizję, ale trochę się wypaliłem.Do tego pomoc w promocji serwera oraz opieka na serwerem DC.Po więcej info zapraszam na pw. Od razi podaj mi swój dc, ggTHX
Opublikowano 13 Marca13 Mar Godzinę temu, YeeeY napisał(a):Profesjonalizm to nie użytkownicy forum, ale jego fundamenty i zasady, na których opiera się cała dyskusja. Twoja wypowiedź jest nieco dziwna, biorąc pod uwagę, że sam niejednokrotnie prowokowałeś innych na ChatBoxie.Dlatego trudno mi zrozumieć, dlaczego teraz krytykujesz moje podejście do tematu.Od jakiegoś czasu cię obserwowałem i mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że jesteś "dupowłazem" administracji forum ( oczywiście bez obrazy administracji ).Zauważyłem, że często wyrażasz ogromne uznanie wobec wypowiedzi administratorów, co sugeruje, że trudno ci znaleźć swoje własne stanowisko.Obawiam się, że może cię to kiedyś zgubić. Kiedy zaczyna się robić gorąco wokół twojej osoby, często unikasz odpowiedzi lub zmieniasz temat, co nie wygląda zbyt profesjonalnie.W życiu, jak i w każdej grupie, ludzie wybierają swoje strony, ale twoje postawy przypominają raczej 'chorągiewkę', zmieniającą kierunek w zależności od sytuacji, bez zwracania uwagi na opinie innych.To nie jest obraza, ani nic personalnego, jedynie moja obserwacja sytuacji.Dziękuję za tak miłe słowa 🥰Bardzo mi miło, że zaintrygowałem Ciebie do obserwowania moich poczynań na forum. Jeśli chcesz być na bieżąco, polecam kliknąć przycisk Obserwuj (dzięki temu, będę krok bliżej do kolejnej odznaki osiągnięć -> w nagrodę, odwdzięczę się tym samym). Oczywiscie wiem jaka bedzie twoja reakcja, wiec nawet nie musisz sie do tego ustosunkowywać.Co do tej opinii o dupowłażeniu, to podejrzewam skąd to może wynikać i zalecam wyjęcie kija z dupy i nie patrzeć na wszystko zero jedynkowo🤭 aha i ja nie jestem żadnym profesjonalistą tylko początkującym patodeveloperem... jest chyba różnica...?I pamiętaj, że jak jest wiatr, to lepiej z wiatrem niż pod wiatr :) :) :) 🤓 skibidi
Witam,
Posiadam gotowe skończone pliki z dodanymi systemami, które mnie interesowały oraz mapy, dungi itd itd.
Grafikę, dc oraz całą resztę, która mnie interesowała.
Jedyne co teraz trzeba zrobić to ułożyć rozgrywkę. Potrzebuję przy tym pomocy gdyż mam swoją wizję, ale trochę się wypaliłem.
Do tego pomoc w promocji serwera oraz opieka na serwerem DC.
Po więcej info zapraszam na pw. Od razi podaj mi swój dc, gg
THX