Opublikowano 7 Marca7 Mar WitamWgrałem na serwer pliki z CarolineMT2 w pack wrzuciłem EterNexus i w ogóle nie widzę pliku root przez ten programw ogóle jakiś błąd mi wyskakuje przy odpalaniu clienta
Opublikowano 7 Marca7 Mar "w ogóle jakiś błąd mi wyskakuje przy odpalaniu clienta" 🤙 dzięki, wiemy o co chodzi
Opublikowano 7 Marca7 Mar Serio, znów próbujesz odpalić jakieś nowe pliki, zamiast ogarnąć te, które już masz na serwerze? Zamiast ciągle zmieniać, skup się na poprawnym uruchomieniu tego, co masz. To, że wrzucasz kolejne pliki, nie rozwiąże problemu, a tylko cię wprowadza w jeszcze większy bałagan. Zajmij się najpierw poprawieniem błędów z poprzednimi plikami, a dopiero potem zabieraj się za nowe.
Opublikowano 7 Marca7 Mar Premium Widzę Twój kolejny post i mnóstwo wiadomości na czacie o problemach z uruchomieniem plików. Posty są pisane tak, jakby wszyscy mieli wiedzieć, jaki błąd Ci się pojawił xD Może warto wynająć technika na dwie godziny? Bez problemu Wam to odpali. Jak dobrze pamiętam to chcesz odpalić serwer ze znajomymi – zróbcie zrzutkę i problem z głowy.
Opublikowano 7 Marca7 Mar Mordzia, nie ma sensu brać gotowców, nawet jeżeli chcesz pograć ze znaj. Weź sobie terenziaka najprostsze i tam się baw. Mając ekipe do pomocy od strony gry mogą Ci podrzucić jakiś pomysł.
Witam
Wgrałem na serwer pliki z CarolineMT2 w pack wrzuciłem EterNexus i w ogóle nie widzę pliku root przez ten program
w ogóle jakiś błąd mi wyskakuje przy odpalaniu clienta