Opublikowano 11 Marca11 Mar Postanowiłem wyodrębnić efekty żywiołów i umieścić je w osobnych folderach.Oraz dodatkowo wrzucam wam effekty żywiołów do zbroi (bazowo na PL są tylko do broni)Wszystkie foldery powinny znajdować się w:D:\ymir work\pc\common\effect\Oraz nazwałem je odpowiednio.Tekstury znajdują się w osobnym folderze"D:\ymir work\pc\common\effect\element_effect_tex\"BRONIE:ZBROJE: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 11 Marca11 Mar przez Hydro
Opublikowano 11 Marca11 Mar Autor 2 minuty temu, ExoCarossa napisał(a):Czy tylko ja tak mam? (Firefox) Za wstawkę oczywiście dziękuję.
Opublikowano 11 Marca11 Mar 5 godzin temu, ExoCarossa napisał(a):Czy tylko ja tak mam? (Firefox) Za wstawkę oczywiście dziękuję.U mnie na chrome poprawnie wyswietla, a na innych stronach ładuje ci gify?
Opublikowano 11 Marca11 Mar 49 minut temu, Sevence napisał(a):U mnie na chrome poprawnie wyswietla, a na innych stronach ładuje ci gify?Tak, jedynie tutaj na forum ma problem z gifami
Postanowiłem wyodrębnić efekty żywiołów i umieścić je w osobnych folderach.

Oraz dodatkowo wrzucam wam effekty żywiołów do zbroi (bazowo na PL są tylko do broni)
Wszystkie foldery powinny znajdować się w:
D:\ymir work\pc\common\effect\
Oraz nazwałem je odpowiednio.
Tekstury znajdują się w osobnym folderze
"D:\ymir work\pc\common\effect\element_effect_tex\"
BRONIE:
ZBROJE:
Edytowane przez Hydro