Skocz do zawartości

[Kupno] Odbugowane pliki serwerowe i klienta do Metin2

Opublikowano

Witam,

Poszukuję stabilnych i odbugowanych plików serwerowych oraz klienta do Metin2. Nie muszą być to ultra nowoczesne pliki, ale zależy mi na wersji, która nie wymaga dużych poprawek – ewentualnie drobne modyfikacje. Interesują mnie sprawdzone rozwiązania z podstawowymi systemami, takimi jak np. alchemia, sklepy offline itp.

Proszę o oferty zawierające:

• Wersję plików – na jakiej wersji są oparte.

• Lista systemów i funkcji – co zostało już zaimplementowane.

• Stabilność – czy pliki są przetestowane i działają bez większych błędów.

• Cena – propozycja cenowa.

Kontakt: Oferty proszę składać w wiadomości prywatnej lub zostawić komentarz pod postem – odezwę się do wybranych osób.

Pozdrawiam!

Edytowane przez Krystian1337

Featured Replies

Opublikowano

czemu nie kupisz po prostu od martysamy ?

Opublikowano
  • Autor
22 minuty temu, Bamboo napisał(a):

czemu nie kupisz po prostu od martysamy ?

To są te same pliki co wyciekły na innych forach? "Martysama 5.8 full released server"?

Edytowane przez Krystian1337

Opublikowano

na forum możesz mieć ekstra niespodzianke w plikach ja bym się nie odważył

Opublikowano
45 minut temu, Perez napisał(a):

na forum możesz mieć ekstra niespodzianke w plikach ja bym się nie odważył

Nie tylko ty, osoby trzezwo myslace i podchodzace do stawiania serwera na powaznie nie uzyja gotowca.
Lepiej juz wydac troche $$ i kupic od tworcy pliki niz potem obudzic sie z reka w nocniku bo masz pierdyliard wiadomosci od graczy i administracji bo serwer padl a ty widzisz żądanie zaplaty bo gdzies byl backdoor i ci baze wywalili.

Opublikowano
3 godziny temu, Krystian1337 napisał(a):

Wersję plików – na jakiej wersji są oparte.

Wersji czego?

Lista systemów i funkcji – co zostało już zaimplementowane.

imho im mniej tym lepiej, patrzeć czy nie ma tam rozjebanych systemów Aslana z memleakami czy innych ancymonów.

Stabilność – czy pliki są przetestowane i działają bez większych błędów.

Fajnie byłoby samemu to sprawdzić ;)

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Spark napisał(a):

Nie tylko ty, osoby trzezwo myslace i podchodzace do stawiania serwera na powaznie nie uzyja gotowca.
Lepiej juz wydac troche $$ i kupic od tworcy pliki niz potem obudzic sie z reka w nocniku bo masz pierdyliard wiadomosci od graczy i administracji bo serwer padl a ty widzisz żądanie zaplaty bo gdzies byl backdoor i ci baze wywalili.

Dlatego chcę zapłacić za pliki i potrzebuje je kupić od kogoś sprawdzonego i zaufanego :)

Opublikowano

To polecam marty bezpośrednio od niego

Opublikowano

Cześć,

Kończę robić podstawkę z wgranymi systemami, mapami, dungami itd. Dlaczego tak? Masz gotową pdostawkęna bazie martysamy ( nie publicznej ) i postanawiasz zrobić harda. // które systemy Ci nie pasują i zostawiasz te których chcesz aktualnie używać. I cyk wszystko gotowe. Wgrane mapy oraz dungi ułatwiają sprawę i musisz jedynie ustawić poziomy, drop etc.

Z jakichś ciekawych rzeczy, które tam mam to arena pvp działający voice chat dość mocno rozbudowane sklepy off.

Po więcej info zapraszam na pw.

Cena uzależniona będzie od tego czy wszystkie system, które są będą Cię interesowały.

Nie jestem technikiem i się za niego nie uważam jeśli ktoś się spłacze zaraz w kom :) Mam wsparcie DEV'a ( nie, nie z PL sceny MT2 ) i to wystarcza aby zrobić to co zrobiłem i teraz móc sprzedawać pliki, VoiceChat, Arene PVP itd.

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, Perez napisał(a):

To polecam marty bezpośrednio od niego

Jakiś kontakt do niego aby mógł przedstawić ofertę ? Na jego stronie nie widnieje żadna opcja kontaktu jak i na githubie nie widzę jego DC itp.

Opublikowano

Właśnie, ktoś wie czy nadal sprzedaje?

Opublikowano
  • Autor

Bo jak martysama nie sprzedaje już plików to może ktoś inny posiada pliki na sprzedaż i dodatkowo systemy które mnie interesują ?

Opublikowano
40 minut temu, Sevence napisał(a):

Raczej wydaje mi się, że powinien zwłaszcza że osoby jak ja które kupiły i mają wsparcie do lutego 2026r. Powinny je otrzymywać ze względu że sam oferował taką opcję przy zakupie plików

Opublikowano
Godzinę temu, Sevence napisał(a):

Na DC napisał, że tymczasowo wstrzymuje takie działania.

38 minut temu, Dayton napisał(a):

Raczej wydaje mi się, że powinien zwłaszcza że osoby jak ja które kupiły i mają wsparcie do lutego 2026r. Powinny je otrzymywać ze względu że sam oferował taką opcję przy zakupie plików

Wsparcie nie zanikło. Dalej mamy dostęp do dc dla VIP-ów ( użytkowników jego src zakupionych od niego) no i udziela się tam.

Opublikowano
12 godzin temu, Spark napisał(a):

Wystarczy zrobić swoją własną podstawkę z głową, z bugami czy bez i na niej operować, a nie dawać sie ruchać frajerom którzy sprzedają source code który nawet nie jest ich xDDDD

Opublikowano
13 minut temu, theblabil napisał(a):

Wystarczy zrobić swoją własną podstawkę z głową, z bugami czy bez i na niej operować, a nie dawać sie ruchać frajerom którzy sprzedają source code który nawet nie jest ich xDDDD

Source jest tylko i wyłącznie prawowitych właścicieli gry. Reszta to tak jak napisałeś frajerzy, którzy sprzedają coś co do nich nie należy.

Opublikowano

Bo jak martysama nie sprzedaje już plików to może ktoś inny posiada pliki na sprzedaż i dodatkowo systemy które mnie interesują ?

Napisz do mnie na discord w profilu masz

Opublikowano
35 minut temu, theblabil napisał(a):

Pamietaj o tym ze aktualnie jest napływ sporej liczby osob które ni jak sie maja z programowaniem czy przynajmniej podstawowa wiedze, wiec takie zadanie jak wlasna podstawka pisana totalnie od zera to bedzie rzecz nie do zrealizowania w sposob opowiedni. Zakup plikow od takiego OWSAPA, Mitachiego czy MartySamy bedzie zawsze lepszym wyjsciem dla takich osob.

19 minut temu, Rain94 napisał(a):

Napisz do mnie na discord w profilu masz

Do tworcy tego tematu, do takich osob jak tutaj Rain ograniczone zaufanie, wyniuchal interes na frajerze i teraz bedzie chcial ci cos wcisnac, nie zdziwie sie jak nawet nie swojego. Uda ze paczka pelna bez bugow i ze wsparciem, kasa wpynie mu na konto i kolega zniknie szybciej niz twoj hajs przeznaczony na zaopatrzenie serwera XD(tzw. randomy z internetu)

Edytowane przez Spark

Opublikowano
33 minuty temu, Spark napisał(a):

Pamietaj o tym ze aktualnie jest napływ sporej liczby osob które ni jak sie maja z programowaniem czy przynajmniej podstawowa wiedze, wiec takie zadanie jak wlasna podstawka pisana totalnie od zera to bedzie rzecz nie do zrealizowania w sposob opowiedni. Zakup plikow od takiego OWSAPA, Mitachiego czy MartySamy bedzie zawsze lepszym wyjsciem dla takich osob.

Do tworcy tego tematu, do takich osob jak tutaj Rain ograniczone zaufanie, wyniuchal interes na frajerze i teraz bedzie chcial ci cos wcisnac, nie zdziwie sie jak nawet nie swojego. Uda ze paczka pelna bez bugow i ze wsparciem, kasa wpynie mu na konto i kolega zniknie szybciej niz twoj hajs przeznaczony na zaopatrzenie serwera XD(tzw. randomy z internetu)

Jak dla mnie dalej bez sensu, rozumiem argument ze mamy coś sprawdzonego gotowego, ale jak sam nic nie potrafisz to najmniejsza zmiana może cię przerosnąć, a poleganie ciągle na tym ze osoba x lub y musi ci łaskawie odpisać i okaże się że problem który napotkałeś wykracza poza zakres jego usług to już masz lipe.

Z tego co zauważyłem to ludzie przychodzą tu i liczą na szybki zarobek niskim kosztem, dla mnie osobiście to jest okazja przede wszystkim do nauki np. teraz wiem że brakuje mi ogólnej wiedzy o kompilatorach i kompilacji. Czy sam będę robić serwer? Raczej nie bo tutaj dochodzą inne kwestię np. marketing i planowanie rozgrywki gdzie mam to totalnie w piździe, a nauka c++ i w jakimś stopniu pythona na moje bardzo się przyda na przyszłość (a sam metin pozwala zauważyć efekty pracy, nie to co w przypadku pisania aplikacji konsolowych czy jakiś formsów typu c++ builder czy inne, no i zasada działania serwera tcpip i obsługa pakietów)

Wszystko zależy od podejścia, ale jak ktoś myśli że kupi source od takiego martysamy, postawi serwer i zbije kokosy - naprawdę trzymam kciuki i z całego serca życzę powodzenia.

Edytowane przez theblabil

Opublikowano
Godzinę temu, Spark napisał(a):

@Krystian1337 słuchaj jak @Spark wypowiada się o @Rain94 użytkownik @Rain94 w innym temacie wymyśla niestworzone rzeczy a gdy już udowodni mu się, że się myli to nie potrafi przeprosić i nie odpisuje udając, że taka sytuacja nie miała miejsca. Przychylę się do stwierdzenia @Spark że zaraz po zakupie wywali Ci środkowy palec i z krwawą magią będziesz się bujał albo public martysama.

Opublikowano

image.png

Opublikowano
2 godziny temu, theblabil napisał(a):

Jak dla mnie dalej bez sensu, rozumiem argument ze mamy coś sprawdzonego gotowego, ale jak sam nic nie potrafisz to najmniejsza zmiana może cię przerosnąć, a poleganie ciągle na tym ze osoba x lub y musi ci łaskawie odpisać i okaże się że problem który napotkałeś wykracza poza zakres jego usług to już masz lipe.

Z tego co zauważyłem to ludzie przychodzą tu i liczą na szybki zarobek niskim kosztem, dla mnie osobiście to jest okazja przede wszystkim do nauki np. teraz wiem że brakuje mi ogólnej wiedzy o kompilatorach i kompilacji. Czy sam będę robić serwer? Raczej nie bo tutaj dochodzą inne kwestię np. marketing i planowanie rozgrywki gdzie mam to totalnie w piździe, a nauka c++ i w jakimś stopniu pythona na moje bardzo się przyda na przyszłość (a sam metin pozwala zauważyć efekty pracy, nie to co w przypadku pisania aplikacji konsolowych czy jakiś formsów typu c++ builder czy inne, no i zasada działania serwera tcpip i obsługa pakietów)

Wszystko zależy od podejścia, ale jak ktoś myśli że kupi source od takiego martysamy, postawi serwer i zbije kokosy - naprawdę trzymam kciuki i z całego serca życzę powodzenia.

Zgadzam sie z toba w 100% ale tutaj tworca tematu chce gotowych plikow wiec bardzej pod to patrzylem.
Fakt jest taki jak sie nic nie potrafi to chodzbys stawal na glowie i tak nic nie postawisz sensowego(pewnie zaraz jakis madrala wyskoczy ze yyy jest EjAj, tak jest i odradzam :D, mam przyjemnosc rozmawiac aktualnie z 2 osobami które wlasnie uzywaly AI do serwer i coz jak to jeden napisal, "szybciej oplacisz komus zeby ci cos napisal czy poprawil i bedzie to dzialac niz ai zrozumie logike dzialania src i nie popelni jakiegos glupiego bledy podczas hehe "działania" (przetlumaczone z ang))

Godzinę temu, Hydro napisał(a):

image.png

70k to troche sporo, 30-50k jeszcze jeszcze za taki projekt jesli faktycznie daja komplet.

Opublikowano
  • Autor

Z tym, że chcę postawić projekt z byle kupionych plików to nie za bardzo. Mam bardzo dobrego znajomego co ogarnia w bardzo dużym stopniu C++ i Pythona. Jest graczem metina więc wie co z czym się je a pliki chce zakupić pod niego aby się wdrożył w temat. Serwer na pewno nie wyszedł by w tym roku bo raczej jestem osobą która lubi mieć coś dopracowane perfekcyjnie lub „ile się da”. Mam sporo kontaktów w świecie yt, wiele gildii na różnych serwerach również mnie zna więc to nie problem. Kwestia tych plików bo nie chce lecieć na paczkach gdzie są błędy krytyczne itp. Cena nie gra roli ile zapłacę (wiadomo z głową) byle by było jakość = cena :) a z resztą sobie poradzę 😅

7 minut temu, Spark napisał(a):

Zgadzam sie z toba w 100% ale tutaj tworca tematu chce gotowych plikow wiec bardzej pod to patrzylem.
Fakt jest taki jak sie nic nie potrafi to chodzbys stawal na glowie i tak nic nie postawisz sensowego(pewnie zaraz jakis madrala wyskoczy ze yyy jest EjAj, tak jest i odradzam :D, mam przyjemnosc rozmawiac aktualnie z 2 osobami które wlasnie uzywaly AI do serwer i coz jak to jeden napisal, "szybciej oplacisz komus zeby ci cos napisal czy poprawil i bedzie to dzialac niz ai zrozumie logike dzialania src i nie popelni jakiegos glupiego bledy podczas hehe "działania" (przetlumaczone z ang))

70k to troche sporo, 30-50k jeszcze jeszcze za taki projekt jesli faktycznie daja komplet.

Tak poszukuje „gotowych” plików ale bez każdego systemu jaki jest możliwy w metinie tylko podstawka + jeżeli jest możliwość to kilka opcji do dokupienia które mnie interesują bądź możliwość późniejszego dokupienia. Nie spieszy mi się z wypuszczeniem tego z dnia na dzień tylko przyszły rok a na razie chcę sobie w tym grzebać i stopniowo wizję serwera wrzucać.

Opublikowano
21 minut temu, Krystian1337 napisał(a):

Z tym, że chcę postawić projekt z byle kupionych plików to nie za bardzo. Mam bardzo dobrego znajomego co ogarnia w bardzo dużym stopniu C++ i Pythona. Jest graczem metina więc wie co z czym się je a pliki chce zakupić pod niego aby się wdrożył w temat. Serwer na pewno nie wyszedł by w tym roku bo raczej jestem osobą która lubi mieć coś dopracowane perfekcyjnie lub „ile się da”. Mam sporo kontaktów w świecie yt, wiele gildii na różnych serwerach również mnie zna więc to nie problem. Kwestia tych plików bo nie chce lecieć na paczkach gdzie są błędy krytyczne itp. Cena nie gra roli ile zapłacę (wiadomo z głową) byle by było jakość = cena :) a z resztą sobie poradzę 😅

Tak poszukuje „gotowych” plików ale bez każdego systemu jaki jest możliwy w metinie tylko podstawka + jeżeli jest możliwość to kilka opcji do dokupienia które mnie interesują bądź możliwość późniejszego dokupienia. Nie spieszy mi się z wypuszczeniem tego z dnia na dzień tylko przyszły rok a na razie chcę sobie w tym grzebać i stopniowo wizję serwera wrzucać.

Gdybyś był zainteresowany to jak już nabędziesz pliki to z miłą chęcią opchne Ci voice chat 🫡

Opublikowano
32 minuty temu, Krystian1337 napisał(a):

W takim przypadku dobrze byl by kupic sobie od MartySamy, podstawka dobrze znana juz spolcznosci, wiele serwerow na tym stoi/stalo i w razie czego masz mozliwosc dokupienia u niego sklepow offline Ikarusa z jego wlasnym wsparciem.

Jesli spieszy ci sie z zakupem a marty nie daje aktualnie oznak zycia(wiadomo z jakiego powodu) ani nikt cie mu nie poleci to pozostaje ci OWSAp(podobno sprzedaje dalej) albo mitachi gdze juz sporo osob przyznalo ze gosc ma leb i jego pliki sa na bardzo podobnym poziomie co marty albo i w niektorych przypadkach lepszy.

Chociaz widzac skoro masz takiego znajomeg obeznanego z dzialaniem metka i programowania to może warto pomyslec o wlasnej podstawce, kolega przynajniej zrozumie dzialanie i logike jakze zajebistego kodu metka + stworzycie cos wlasnego.

14 minut temu, PracownikZUS napisał(a):

Gdybyś był zainteresowany to jak już nabędziesz pliki to z miłą chęcią opchne Ci voice chat 🫡

Chociaz napisz czyjej produkcji jest ten voice chat. Bo nie problem jest go sprzedac ale potem jak cos sie wykraczy to raczej watpie ze mu bedziesz za support robic :D

Opublikowano

@Spark zielonego pojęcia nie mam czyje to jest. Co do supportu to w razie w otrzyma go od deva który mnie wspiera. Oczywiście na mój koszt. Tylko nie wyjcie mi tu, że sprzedaje system który nie jest mój gdy sami kupujecie src do którego NIKT z Was nie ma prawa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.