Skocz do zawartości

[Kupno] Odbugowane pliki serwerowe i klienta do Metin2

Opublikowano

Witam,

Poszukuję stabilnych i odbugowanych plików serwerowych oraz klienta do Metin2. Nie muszą być to ultra nowoczesne pliki, ale zależy mi na wersji, która nie wymaga dużych poprawek – ewentualnie drobne modyfikacje. Interesują mnie sprawdzone rozwiązania z podstawowymi systemami, takimi jak np. alchemia, sklepy offline itp.

Proszę o oferty zawierające:

• Wersję plików – na jakiej wersji są oparte.

• Lista systemów i funkcji – co zostało już zaimplementowane.

• Stabilność – czy pliki są przetestowane i działają bez większych błędów.

• Cena – propozycja cenowa.

Kontakt: Oferty proszę składać w wiadomości prywatnej lub zostawić komentarz pod postem – odezwę się do wybranych osób.

Pozdrawiam!

Edytowane przez Krystian1337

Featured Replies

Opublikowano
23 minuty temu, PracownikZUS napisał(a):

@Spark zielonego pojęcia nie mam czyje to jest. Co do supportu to w razie w otrzyma go od deva który mnie wspiera. Oczywiście na mój koszt. Tylko nie wyjcie mi tu, że sprzedaje system który nie jest mój gdy sami kupujecie src do którego NIKT z Was nie ma prawa.

Nie wiadomo kto jest tworca(przypuszczam ze pewnie wiesz), w dodatku dev ktory cie wspiera bedzie robil za support do nie swojego systemu? Smieszne to troche. Kolega ci sie wysprzegli i tyle bylo z wsparcia twojego czy jego.

Ja bym na miejscu twoim Krystian nawet nie mysla o zakupie tego do niego, takie systemy tylko brac od tworcy a nie kogos na lewo.

Opublikowano
2 minuty temu, Spark napisał(a):

Nie wiadomo kto jest tworca(przypuszczam ze pewnie wiesz), w dodatku dev ktory cie wspiera bedzie robil za support do nie swojego systemu? Smieszne to troche. Kolega ci sie wysprzegli i tyle bylo z wsparcia twojego czy jego.

Ja bym na miejscu twoim Krystian nawet nie mysla o zakupie tego do niego, takie systemy tylko brac od tworcy a nie kogos na lewo.

Nie, nie wiem. Jeśli się wysprzegli to weźmie się innego. Tak czy siak Krystian nie zakupi tego systemu patrząc jak durne rozkminy wali. Ma kogoś kto ogarnia mt2 technicznie i nie tylko i nie chce kupić nic od devow tj. owsap, Marty etc. A więc czego tu szykują? Troll post?

Opublikowano
  • Autor
42 minuty temu, PracownikZUS napisał(a):

Nie, nie wiem. Jeśli się wysprzegli to weźmie się innego. Tak czy siak Krystian nie zakupi tego systemu patrząc jak durne rozkminy wali. Ma kogoś kto ogarnia mt2 technicznie i nie tylko i nie chce kupić nic od devow tj. owsap, Marty etc. A więc czego tu szykują? Troll post?

Tobie już kolego podziękujemy. Jest napisane wprost czarno na białym, że chce ZAKUPIĆ pliki serwerowe. Jak Cię to tak interesuje to właśnie napisałem do Owsy i mitachiego o ofertę oraz dziękuję za polecenie @Spark :)

Opublikowano
16 minut temu, Krystian1337 napisał(a):

Tobie już kolego podziękujemy. Jest napisane wprost czarno na białym, że chce ZAKUPIĆ pliki serwerowe. Jak Cię to tak interesuje to właśnie napisałem do Owsy i mitachiego o ofertę oraz dziękuję za polecenie @Spark :)

Oczywiście, że jest napisane. Gdzie stwierdziłem, że nie jest? Napisałeś również, że masz gościa który ogarnia a więc skoro ogarnaia to powinien Ci napisać kup te i jedziemy z tematem. A więc skoro nie wie o takich devach to zapewne też jego świadomość co do błędów w takich plikach jest niewielka. Co mam na myśli? Pliki od takiego deva nie są pozbawione błędów 🤪

Opublikowano
3 godziny temu, PracownikZUS napisał(a):

Oczywiście, że jest napisane. Gdzie stwierdziłem, że nie jest? Napisałeś również, że masz gościa który ogarnia a więc skoro ogarnaia to powinien Ci napisać kup te i jedziemy z tematem. A więc skoro nie wie o takich devach to zapewne też jego świadomość co do błędów w takich plikach jest niewielka. Co mam na myśli? Pliki od takiego deva nie są pozbawione błędów 🤪

Owsap i Martysama to developerzy? Szkoda, ze Owsapa source i systemy mają więcej bugów niż część plików dostępnych w internecie. Co do Martysamy to on sprzedaje tylko source, które nadal wymaga kupe pracy. Więc nie wiem kogo nazywasz deweloperem.

A co do mojej osoby, to proszę się nie wypowiadać bo nikt nie miał z was ze mną styczności i nie będzie miał. Nie sprzedawałem i nie sprzedaje. Tylko zamiast wysyłać tutaj to wolę na priv namiary na osoby, które maja więcej IQ niż część nowych użytkowników na tym forum.

A Ciebie za reseller systemu Voice Chat powinni już dawno zbanować.

Opublikowano
  • Programista

3-spiderman-pointing-meme-template-full-ca8f27e0.webp

Edytowane przez Thorek

Opublikowano
1 godzinę temu, Rain94 napisał(a):

Owsap i Martysama to developerzy? Szkoda, ze Owsapa source i systemy mają więcej bugów niż część plików dostępnych w internecie. Co do Martysamy to on sprzedaje tylko source, które nadal wymaga kupe pracy. Więc nie wiem kogo nazywasz deweloperem.

A co do mojej osoby, to proszę się nie wypowiadać bo nikt nie miał z was ze mną styczności i nie będzie miał. Nie sprzedawałem i nie sprzedaje. Tylko zamiast wysyłać tutaj to wolę na priv namiary na osoby, które maja więcej IQ niż część nowych użytkowników na tym forum.

A Ciebie za reseller systemu Voice Chat powinni już dawno zbanować.

Odp na 1 część Twojej odp:

Owszem Owsap i Martysama do DEVy. To, że mają bugi to inna sprawa.

Odp na 2 część Twojej odp:

Po wcześniejszym komentarzu w innym moim temacie w którym się zaorałeś pomówiłeś mnie i nie przeprosiłeś mogę śmiało już w jakiś sposób Cię ocenić. I sądzę, że masz za dużo do powiedzenia, a tymczasem niewiele możesz poza tym forum.

Odp na 3 część Twojej odp:

Skoro robię ressel tego systemu to idźmy Twoim tokiem rozumowania i banujmy wszystkich, którzy sprzedając SRC oraz inne rzeczy należące do Webzen gdyż KAŻDE src należy TYLKO i wyłączenie do Webzen.

MEJK MI

Opublikowano
  • Autor

Póki co załatwione co trzeba. Jak będzie potrzeba to otworzę kolejny temat. Można zamknąć i dziękuję każdemu za pomoc :)

• Poly zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.