Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 31
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• to nie rozumiem jak osoba która ma dwa tematy ma dostęp do czatu i zdobyła osiągnięcia a osoby co zalozyly x tematów tych osiągnięć nie mają XD.

• Supi ❤️🥰🤩😇

• ExoCarossa
    ExoCarossa

Co się pozmieniało w moich rangach? Potrier - ✅ Tydzień za nami - ✅ Pierwsza wypowiedź - ✅ Cichy słuchacz - ✅ Pierwszy fan - ✅ Pierwsza wątek - ✅ Pierwsze uznanie - ✅ Pierwsza iskra- ✅ $ Wiadomości pr

Opublikowane grafiki

Opublikowano
5 godzin temu, mvstyk napisał(a):

Nie no moim zdaniem troche przesada z tym shoutboxem, spamowac "ok dzięki" pod kazdym postem zeby miec dostep do chatu? xd

Pisać wartościowe treści, a nie zwykły spam. Wtedy zdobywasz reputację i posty. Tak trudno stworzyć jakiś ciekawy wątek? Nawet nie musi być techniczny dyskutować można na przeróżne tematy związane z metkiem. Spam jest usuwany i odpowiednio nagradzany więc tak ciężko będzie awansować. Najważniejsze to dawać wartość pisać coś sensownego. Zawsze możesz to ominąć kupując range premium.

Opublikowano

Siema wariaci tak czytam i czytam ale widzę, że ja jestem nowicjuszem więc nadal coś nie gra XD

Moją opinią będzie też, że to zupełnie nieprzemyślany system bo zaczną spamować byleczym byleby mieć punkty iks de ale no cóż.

Tak więc machnijcie już mi tam ręcznie tak jak być powinno i no nadal naprawiajcie bo już 28 a nie działa :D

Opublikowano
14 minut temu, Arta napisał(a):

65 postów kto to widział

Rozumiemy, że próg 65 postów może wydawać się wysoki, jednak został on ustalony celowo. Zależy nam, aby awanse na wyższe grupy wynikały z realnej aktywności i zaangażowania na forum, a nie były osiągane 'na szybko'. Taki system pomoże budować społeczność i zachęca do merytorycznych dyskusji.

Opublikowano
1 minutę temu, Sevence napisał(a):

Rozumiemy, że próg 65 postów może wydawać się wysoki, jednak został on ustalony celowo. Zależy nam, aby awanse na wyższe grupy wynikały z realnej aktywności i zaangażowania na forum, a nie były osiągane 'na szybko'. Taki system pomoże budować społeczność i zachęca do merytorycznych dyskusji.

Jak dla mnie do spamu, ale okej jak kto co woli.😞

• Sevence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.