Opublikowano 13 Marca13 Mar GM tool ( bez łączenia z bazą danych ) & Komendy GM 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Zastępujemy w folderze z GM-tool pliki-item_names.txt-mob_names.txtna własne z klienta gry lub plików serwerowych.Nie musisz ich podmieniać, ale jak chcesz mieć wszystkie ID mobów, itemów ze swojego serwera to podmień.Pobierz: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Skan: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Virustotal: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 31 Marca31 Mar przez kris006
Opublikowano 13 Marca13 Mar Możesz usunąć ten komunikat "komenda wykonana" ?Poza tym trojana mi wykrywa windows
Opublikowano 13 Marca13 Mar Autor 8 minut temu, Wściekły Czun napisał(a):Możesz usunąć ten komunikat "komenda wykonana" ?Poza tym trojana mi wykrywa windowsniektóre antywirusy wykrywają w autoit, niektóre nie. U mnie na eset zero tu masz virustotal https://www.virustotal.com/gui/file-analysis/NmI3YjAyNGIwZDg3ZWYxNTRlZmIyYzFiODlhMTgzOWE6MTc0MTg5NTgxNA==@Wściekły Czun dodana aktualizacja teraz komunikat jest mniej nachalny ^^ Edytowane 15 Marca15 Mar przez kris006
Opublikowano 17 Marca17 Mar Autor Aktualizacja 17.03.2025 dodane więcej komend, ulepszone gui i kilka innych poprawek... 😁
Opublikowano 17 Marca17 Mar Autor 4 minuty temu, bodziooo___ napisał(a):A w którym pliku są te 2 pliki w cliencie ?Nie musisz ich podmieniać, ale jak chcesz mieć wszystkie ID mobów, itemów ze swojego serwera to podmień. Trzeba rozpakować mob_proto z locale_pl lub w plikach serwerowych np u mnie: game\share\bin i tu masz item_names.txt, mob_names.txt Edytowane 17 Marca17 Mar przez kris006