Opublikowano 13 Marca13 Mar GM tool ( bez łączenia z bazą danych ) & Komendy GM 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Zastępujemy w folderze z GM-tool pliki-item_names.txt-mob_names.txtna własne z klienta gry lub plików serwerowych.Nie musisz ich podmieniać, ale jak chcesz mieć wszystkie ID mobów, itemów ze swojego serwera to podmień.Pobierz: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Skan: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Virustotal: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane Poniedziałek o 11:032 dn przez kris006
Opublikowano 13 Marca13 Mar Możesz usunąć ten komunikat "komenda wykonana" ?Poza tym trojana mi wykrywa windows
Opublikowano 13 Marca13 Mar Autor 8 minut temu, Wściekły Czun napisał(a):Możesz usunąć ten komunikat "komenda wykonana" ?Poza tym trojana mi wykrywa windowsniektóre antywirusy wykrywają w autoit, niektóre nie. U mnie na eset zero tu masz virustotal https://www.virustotal.com/gui/file-analysis/NmI3YjAyNGIwZDg3ZWYxNTRlZmIyYzFiODlhMTgzOWE6MTc0MTg5NTgxNA==@Wściekły Czun dodana aktualizacja teraz komunikat jest mniej nachalny ^^ Edytowane 15 Marca15 Mar przez kris006
Opublikowano 17 Marca17 Mar Autor Aktualizacja 17.03.2025 dodane więcej komend, ulepszone gui i kilka innych poprawek... 😁
Opublikowano 17 Marca17 Mar Autor 4 minuty temu, bodziooo___ napisał(a):A w którym pliku są te 2 pliki w cliencie ?Nie musisz ich podmieniać, ale jak chcesz mieć wszystkie ID mobów, itemów ze swojego serwera to podmień. Trzeba rozpakować mob_proto z locale_pl lub w plikach serwerowych np u mnie: game\share\bin i tu masz item_names.txt, mob_names.txt Edytowane 17 Marca17 Mar przez kris006
GM tool ( bez łączenia z bazą danych ) & Komendy GM
Zastępujemy w folderze z GM-tool pliki
-item_names.txt
-mob_names.txt
na własne z klienta gry lub plików serwerowych.
Nie musisz ich podmieniać, ale jak chcesz mieć wszystkie ID mobów, itemów ze swojego serwera to podmień.
Pobierz:
Skan:
Virustotal:
Edytowane przez kris006