Opublikowano 13 Marca13 Mar Witam, jakiś miesiąc temu ziomuś postawił mi serwis na plikach martysamy 5.8 z tymi offlineshopami ale w ogóle tam brakowalo jakis rzeczy sie dowiedzialem, alchemia niby jest ale nie działa ogolnie duzo rzeczy tam było dziwnych.Pytanko jest takieJest ktoś w posiadaniu jakiś fajnych plików serwerowych do nauki na start by postawić z bazą danych oraz hostingiem, oczywiscie odplatnie, za hosting tez zaplace i ogarne chyba ze ktoś poleci coś fajnego!Z ofertami piszczie na PW najbardziej interesują mnie jakie były by to pliki serwerowe. Ostatnio uzywalem tak jak wspomnialem marty same oraz navicata jako baze danych, No i Putty
Opublikowano 13 Marca13 Mar 9 minut temu, eksyyy napisał(a):Witam, jakiś miesiąc temu ziomuś postawił mi serwis na plikach martysamy 5.8 z tymi offlineshopami ale w ogóle tam brakowalo jakis rzeczy sie dowiedzialem, alchemia niby jest ale nie działa ogolnie duzo rzeczy tam było dziwnych.Pytanko jest takieJest ktoś w posiadaniu jakiś fajnych plików serwerowych do nauki na start by postawić z bazą danych oraz hostingiem, oczywiscie odplatnie, za hosting tez zaplace i ogarne chyba ze ktoś poleci coś fajnego!Z ofertami piszczie na PW najbardziej interesują mnie jakie były by to pliki serwerowe. Ostatnio uzywalem tak jak wspomnialem marty same oraz navicata jako baze danych, No i PuttyJuż wczesniej w prywatnej wiadomości proponowałem do nauki pliki Terenzo albo TMP4
Opublikowano 13 Marca13 Mar Jeśli uda ci się ogarnąć te pliki i wszystko będzie gotowe, mogę postawić dla ciebie serwer na VPS byś nie miał z tym problemu.
Opublikowano 13 Marca13 Mar 2 godziny temu, eksyyy napisał(a):Witam, jakiś miesiąc temu ziomuś postawił mi serwis na plikach martysamy 5.8 z tymi offlineshopami ale w ogóle tam brakowalo jakis rzeczy sie dowiedzialem, alchemia niby jest ale nie działa ogolnie duzo rzeczy tam było dziwnych.Pytanko jest takieJest ktoś w posiadaniu jakiś fajnych plików serwerowych do nauki na start by postawić z bazą danych oraz hostingiem, oczywiscie odplatnie, za hosting tez zaplace i ogarne chyba ze ktoś poleci coś fajnego!Z ofertami piszczie na PW najbardziej interesują mnie jakie były by to pliki serwerowe. Ostatnio uzywalem tak jak wspomnialem marty same oraz navicata jako baze danych, No i PuttyNavicat to nie baza danych, navi to oprogramowanie służące do zarządzania bazą danych.
Opublikowano 14 Marca14 Mar Terenzo Ups (terenzo) TMP4rw3Nie bierz systemow z systemami bo możesz mieć tam niespodzianki ;) Dodając je sam możesz się czegoś nauczyć.
Opublikowano 14 Marca14 Mar 16 godzin temu, YeeeY napisał(a):Jeśli uda ci się ogarnąć te pliki i wszystko będzie gotowe, mogę postawić dla ciebie serwer na VPS byś nie miał z tym problemu.Jak to pod nauke i sam bedzie robil na vps mu nie potrzebny, wystarczy zwykla virutalna maszynka na localu postawiona
Opublikowano 14 Marca14 Mar poklikaj sobie na terrenzo na virtualce skoro chcesz sie pobawic i uczyc to nie ma sensu placic za host
Opublikowano 14 Marca14 Mar 3 godziny temu, ARK napisał(a):Jak to pod nauke i sam bedzie robil na vps mu nie potrzebny, wystarczy zwykla virutalna maszynka na localu postawionaTo się nauczy przenosić baze/sf z Virtuala na VPS'a xD
Opublikowano 14 Marca14 Mar Godzinę temu, YeeeY napisał(a):To się nauczy przenosić baze/sf z Virtuala na VPS'a xDposiedzi chwile przy plikach to sam zrozumie jak to sie robi, nawet bez poradników :P