Opublikowano 16 Marca16 Mar Programista Dzień dobry,jestem w stanie przygotować Patcher pod serwer na podstawie PSD, jak i w przypadku jego braku.Na początku wersja klasyczna, bez implementacji graficznej:a teraz coś nowego o co sporo osób pytało, czyli wsparcie dla własnego interfejsu:Kilka punktów, które mogą Was zachęcić:+ Prosta konfiguracja+ Szybka weryfikacja plików+ Brak zasobożerności (czyt. wysokiego zużycia RAMu/procesora)+ Brak wykrywalności przez bazę VirusTotal (link do przykładowego skanu)Projekt został napisany głównie z wykorzystaniem języka C++Po więcej informacji zapraszam na Discord: sndth Edytowane 25 Marca25 Mar przez Thorek
Opublikowano 16 Marca16 Mar ⬆️Jestem Patcherem – szybki jak błyskawica, lekki jak piórko i prosty jak drut. Nie jem RAMu na śniadanie, a mój kod to C++ 💯🤳Majstersztyk. Polecam allegrowicza 🤑
Opublikowano 16 Marca16 Mar Autor Programista 42 minuty temu, kris006 napisał(a):⬆️Jestem Patcherem – szybki jak błyskawica, lekki jak piórko i prosty jak drut. Nie jem RAMu na śniadanie, a mój kod to C++ 💯🤳Majstersztyk. Polecam allegrowicza 🤑Dziękuje, pozdrawiam serdecznie35 minut temu, mrvns napisał(a):Czy jak napisze o 21:38 to Thorin nie wrzuci dla mnie wirusa???Nie. Wirus będzie wgrany o minutę szybciej Edytowane 16 Marca16 Mar przez Thorek
Opublikowano 19 Marca19 Mar Autor Programista Odśnieżam. W temacie pojawiła się trzecia wersja paczera w wersji „klasycznej”.
Opublikowano 22 Marca22 Mar Autor Programista Ponownie odśnieżam.W razie wątpliwości jestem w stanie udostępnić demo, aby sprawdzić działanie różnych funkcji.
Opublikowano 25 Marca25 Mar Autor Programista Odświeżam. Zaktualizowałem statystyki w postaci linijek kodu.Wrzuciłem je dla Was w sumie tylko dlatego, żeby nikt nie zarzucił mi kopiowania rzeczy od innych twórców.Niemniej, niech liczba plików Was nie zmyli.Gotowy Patcher składa się tylko i wyłącznie z jednego pliku exe, no i skryptu do generowania hashy. Edytowane 25 Marca25 Mar przez Thorek
Dzień dobry,
jestem w stanie przygotować Patcher pod serwer na podstawie PSD, jak i w przypadku jego braku.
Na początku wersja klasyczna, bez implementacji graficznej:
a teraz coś nowego o co sporo osób pytało, czyli wsparcie dla własnego interfejsu:
Kilka punktów, które mogą Was zachęcić:
+ Prosta konfiguracja
+ Szybka weryfikacja plików
+ Brak zasobożerności (czyt. wysokiego zużycia RAMu/procesora)
+ Brak wykrywalności przez bazę VirusTotal (link do przykładowego skanu)
Projekt został napisany głównie z wykorzystaniem języka C++
Po więcej informacji zapraszam na Discord: sndth
Edytowane przez Thorek