Opublikowano 16 Marca16 Mar Cześć, czy ktoś ma tego bossa od Ridacka? Metin2dev u mnie nie działa. Znalazłem tylko coś, ale jest tam logo innego serwera. Ewentualnie, jeśli ktoś ma folder z kilkoma bossami, byłbym bardzo wdzięczny.Dziękuję bardzo.
Opublikowano 16 Marca16 Mar Autor I cant PM you. Can u send me everything ? :D Add me on DC please - eRk0#1518.Thx for your time :)
Opublikowano 16 Marca16 Mar 3 minuty temu, rulzovskyy napisał(a):I cant PM you. Can u send me everything ? :D Add me on DC please - eRk0#1518.Thx for your time :)Nie przeginaj pały, może niech ci cały dysk D wyśle inpostem? A sory, w turcji tego nie macie :) Edytowane 16 Marca16 Mar przez ouiai
Opublikowano 16 Marca16 Mar Autor Emmmm... im not from Turkey, that is the first thing. Second, if he doesn't want to send it or contact me, no one is forcing him.Thanks for the comment.
Opublikowano 16 Marca16 Mar Godzinę temu, rulzovskyy napisał(a):I cant PM you. Can u send me everything ? :D Add me on DC please - eRk0#1518.Thx for your time :)I sent an invitation but I don't know if it's for you, because eRk0#1518. doesn't work and only eRk01518 works
Cześć, czy ktoś ma tego bossa od Ridacka? Metin2dev u mnie nie działa. Znalazłem tylko coś, ale jest tam logo innego serwera. Ewentualnie, jeśli ktoś ma folder z kilkoma bossami, byłbym bardzo wdzięczny.
Dziękuję bardzo.