Skocz do zawartości
Opublikowano

Cześć, luźny temat zapoznawczy który po prostu mnie ciekawi przez długi czas, chciałbym bardzo dowiedzieć się jakie mają zdanie na temat tego użytkownicy forum :D

Jakbym mógł prosić też chociaż o krótką odpowiedź dlaczego tak, dlaczego nie :D

1. Jaki jest wasz stosunek do skrzydeł na serwerze? czy psuje to dla was jakość serwera, klimat i jest to dla was wręcz coś co nie powinno być w Metin2 czy macie odwrotne zdanie?

2. Czy waszym zdaniem na serwerze lepiej gdy kostiumy są z bonusami które po 30 dniach znikają i trzeba kupić nowe, czy lepiej dla was gdy kostiumy które kupujecie zostają z wami a kwestia bonusów to zakupienie dodania w ItemShop?

Featured Replies

Opublikowano

Hej, na serwerach typu EASY z mocno odświeżonymi modelami, mapami i jakimiś wymyślnymi kostiumami/efektami, skrzydła mi jak najbardziej odpowiadają. W przypadku serwerów HARD, albo po prostu takich bardziej klasycznych, wole jak są standardowe elementy kosmetyczne, tj. kostium, fryzurka, nakładka na broń.

W przypadku bonusów w kostiumach wolę wariant, w którym przedmiot zostaje a znikają jego atrybuty.

Opublikowano

Pkt 1. Obecnie sety wraz z skrzydłami to standardzik, jeżeli komuś przeszkadzają to sobie ukryje.

Pkt 2. Jeżeli szukasz kasy z serwera to bonusy czasowe, jeżeli chcesz mieć więcej graczy to stały IS.

Osobiście preferuje easy/med, pluje na hardy :D

Opublikowano
  • Autor
31 minut temu, ExoCarossa napisał(a):

Pkt 1. Obecnie sety wraz z skrzydłami to standardzik, jeżeli komuś przeszkadzają to sobie ukryje.

Pkt 2. Jeżeli szukasz kasy z serwera to bonusy czasowe, jeżeli chcesz mieć więcej graczy to stały IS.

Osobiście preferuje easy/med, pluje na hardy :D

W punkcie 2 chodziło mi o to czy kostium po utracie czasu traci bonusy ale zostaje jako wizualka i można go doładować przedmiotem z IS czy lepiej aby kostiumy znikały po upływie czasu, ale raczej decyduje się na opcje 1 :D

Opublikowano
  1. Jeśli skrzydła są ładnie wykonane i delikatne to nie psują jakości a dodają ją pod dany set. W przypadku serwera hard średnio bym je widział co najwyżej jako nakładka na szarfę, której nie załozysz nie posiadając szarfy.
    2. Zawsze istnieje wariant dodania dwóch sztuk, obie z bonusami z tym ze jeden czasowy i znika, stały drozszy i równiez z bonami jak czasówka. Są ludzie którzy lubią kolekcjonować sety i je zbierać.

Opublikowano

Osobiście wolę jak kostiumy są na stałe i tylko trzeba dodawać bony a co do skrzydeł to pasują mi do serwerów easy ale np na hardzie bym ich nie robił bo jakoś mi nie pasują, na hardach jednak wolę takie podstawy

• Sevence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.