Skocz do zawartości
Awaria serwera mailingowego (pracujemy nad przywróceniem działania)

Featured Replies

Opublikowano

Cześć, luźny temat zapoznawczy który po prostu mnie ciekawi przez długi czas, chciałbym bardzo dowiedzieć się jakie mają zdanie na temat tego użytkownicy forum :D

Jakbym mógł prosić też chociaż o krótką odpowiedź dlaczego tak, dlaczego nie :D

1. Jaki jest wasz stosunek do skrzydeł na serwerze? czy psuje to dla was jakość serwera, klimat i jest to dla was wręcz coś co nie powinno być w Metin2 czy macie odwrotne zdanie?

2. Czy waszym zdaniem na serwerze lepiej gdy kostiumy są z bonusami które po 30 dniach znikają i trzeba kupić nowe, czy lepiej dla was gdy kostiumy które kupujecie zostają z wami a kwestia bonusów to zakupienie dodania w ItemShop?

Opublikowano

Hej, na serwerach typu EASY z mocno odświeżonymi modelami, mapami i jakimiś wymyślnymi kostiumami/efektami, skrzydła mi jak najbardziej odpowiadają. W przypadku serwerów HARD, albo po prostu takich bardziej klasycznych, wole jak są standardowe elementy kosmetyczne, tj. kostium, fryzurka, nakładka na broń.

W przypadku bonusów w kostiumach wolę wariant, w którym przedmiot zostaje a znikają jego atrybuty.

Opublikowano

Pkt 1. Obecnie sety wraz z skrzydłami to standardzik, jeżeli komuś przeszkadzają to sobie ukryje.

Pkt 2. Jeżeli szukasz kasy z serwera to bonusy czasowe, jeżeli chcesz mieć więcej graczy to stały IS.

Osobiście preferuje easy/med, pluje na hardy :D

Opublikowano
  • Autor
31 minut temu, ExoCarossa napisał(a):

Pkt 1. Obecnie sety wraz z skrzydłami to standardzik, jeżeli komuś przeszkadzają to sobie ukryje.

Pkt 2. Jeżeli szukasz kasy z serwera to bonusy czasowe, jeżeli chcesz mieć więcej graczy to stały IS.

Osobiście preferuje easy/med, pluje na hardy :D

W punkcie 2 chodziło mi o to czy kostium po utracie czasu traci bonusy ale zostaje jako wizualka i można go doładować przedmiotem z IS czy lepiej aby kostiumy znikały po upływie czasu, ale raczej decyduje się na opcje 1 :D

Opublikowano
  1. Jeśli skrzydła są ładnie wykonane i delikatne to nie psują jakości a dodają ją pod dany set. W przypadku serwera hard średnio bym je widział co najwyżej jako nakładka na szarfę, której nie załozysz nie posiadając szarfy.
    2. Zawsze istnieje wariant dodania dwóch sztuk, obie z bonusami z tym ze jeden czasowy i znika, stały drozszy i równiez z bonami jak czasówka. Są ludzie którzy lubią kolekcjonować sety i je zbierać.

Opublikowano

Osobiście wolę jak kostiumy są na stałe i tylko trzeba dodawać bony a co do skrzydeł to pasują mi do serwerów easy ale np na hardzie bym ich nie robił bo jakoś mi nie pasują, na hardach jednak wolę takie podstawy

• Sevence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.