Opublikowano 20 Marca20 Mar Menedżer dropu Metin2 ( mob_drop_item.txt,special_item_group.txt,common_drop_item.txt )Aktualizacja 01.04.2025jak znalazłeś jakiś błąd napisz w temacie ^^ PozdroPobierz: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Skan: Edytowane wczoraj o 10:50 1 dn przez kris006 aktualizacja
Opublikowano 20 Marca20 Mar W czym napisałeś to narzędzie? Całkiem wygodny intuicyjny program dla nowych, dobra robota.
Opublikowano 20 Marca20 Mar Autor 3 minuty temu, Sevence napisał(a):W czym napisałeś to narzędzie? Całkiem wygodny intuicyjny program dla nowych, dobra robota.Pisane w autoit, trochę zapomniane, ale nadal coś się da uskrobać xd
Opublikowano 20 Marca20 Mar Dodałbym możliwość wygenerowania nazwy przedmitou po wygenerowaniu np:// Miecz+9// Drewniane Kolczyki +5
Opublikowano 20 Marca20 Mar Autor 5 godzin temu, YeeeY napisał(a):Dodałbym możliwość wygenerowania nazwy przedmitou po wygenerowaniu np:// Miecz+9// Drewniane Kolczyki +51 godzinę temu, ExoCarossa napisał(a):Czru, przydałaby się opcja dopisywania nazwy przedmiotu po id.o takie coś chodziło? ^^ wrzucona aktualizacja ;)@Sevence ok już git. Edytowane 22 Marca22 Mar przez kris006
Opublikowano 21 Marca21 Mar 4 godziny temu, kris006 napisał(a):Dodaje do załącznika bo znowu nie można edytować tematów ale odpowiedzi można xddTak, ograniczyliśmy Nowicjusza do edycji do 60 minut od publikacji, ale to utrudni poprawny rozwój społeczności i usuwamy to ograniczenie więc już edycja jest możliwa na każdej randze bez limitu.
Opublikowano 21 Marca21 Mar 19 godzin temu, kris006 napisał(a):ok już git.Polecam wrzucić załącznik do głównego tematu ponieważ w postach nie są ukrywane.
Opublikowano 22 Marca22 Mar Jeżeli byś mogł dodaj możliwść uwzględniania dropu z rękawicą złodzieja, kiedyś @Sevence mi dał taką propozycje gdy ja się w to bawiłem, byłoby spoko ;D
Opublikowano 22 Marca22 Mar Autor 3 minuty temu, YeeeY napisał(a):Jeżeli byś mogł dodaj możliwść uwzględniania dropu z rękawicą złodzieja, kiedyś @Sevence mi dał taką propozycje gdy ja się w to bawiłem, byłoby spoko ;DPodaj mi w wolnym czasie jakiś przykład, tego się nie ustawia czasem jako dodatkowe wartości?@Sevence a rozumiem, coś się pobawię, dzięki. Edytowane 22 Marca22 Mar przez kris006 odpowiedz
Opublikowano 22 Marca22 Mar Przykładowo masz tam checkbox, którego możesz zaznaczyć i wtedy do wpisywanych wartości jest doliczany procent z rękawicy odpowiednio skonwertowany, który doliczy procent do wartości i wtedy masz pogląd dropu z rękawicą i bez, a przykładowo możesz chcieć ustawiać procenty uwzględniając procent z rękawicy od razu przy projektowaniu bo zakładasz że prawie każdy gracz gra z rękawicą to może być przydatne. Nie wiem dokładnie w jaki sposób to sensownie zaprojektować, ale mniej więcej taki sens.
Opublikowano Wczoraj o 10:55 1 dn Autor -Aktualizacja dodane uwzględnianie % dropu z rękawicą złodzieja, minimalistyczne gui i kilka innych poprawek. Jak znalazłeś jakiś błąd napisz w temacie 🙃 Edytowane wczoraj o 10:56 1 dn przez kris006
Menedżer dropu Metin2 ( mob_drop_item.txt,special_item_group.txt,common_drop_item.txt )
Aktualizacja 01.04.2025
jak znalazłeś jakiś błąd napisz w temacie ^^ Pozdro
Pobierz:
Skan:
Edytowane przez kris006
aktualizacja