Skocz do zawartości

Menedżer dropu Metin2 ( mob_drop_item.txt, special_item_group.txt, common_drop_item.txt )

Opublikowano

Menedżer dropu Metin2 ( mob_drop_item.txt,special_item_group.txt,common_drop_item.txt )

UPDATE.gif

Aktualizacja 01.04.2025

jak znalazłeś jakiś błąd napisz w temacie ^^ Pozdro

Pobierz:

🔐 Ukryta Treść 🔐

Skan:

skan.png

Edytowane przez kris006
aktualizacja

Featured Replies

Opublikowano

Pięknie :) potrzebowałem

Opublikowano

W czym napisałeś to narzędzie? Całkiem wygodny intuicyjny program dla nowych, dobra robota.

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Sevence napisał(a):

W czym napisałeś to narzędzie? Całkiem wygodny intuicyjny program dla nowych, dobra robota.

Pisane w autoit, trochę zapomniane, ale nadal coś się da uskrobać xd

Opublikowano

Dodałbym możliwość wygenerowania nazwy przedmitou po wygenerowaniu np:

// Miecz+9

// Drewniane Kolczyki +5

Opublikowano

MISTRZOSTWO ! ! ! ❤️

Opublikowano

Czru, przydałaby się opcja dopisywania nazwy przedmiotu po id.

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, YeeeY napisał(a):

Dodałbym możliwość wygenerowania nazwy przedmitou po wygenerowaniu np:

// Miecz+9

// Drewniane Kolczyki +5

1 godzinę temu, ExoCarossa napisał(a):

Czru, przydałaby się opcja dopisywania nazwy przedmiotu po id.

drop.gif

o takie coś chodziło? ^^ wrzucona aktualizacja ;)

@Sevence ok już git.

Edytowane przez kris006

Opublikowano
4 godziny temu, kris006 napisał(a):

Dodaje do załącznika bo znowu nie można edytować tematów ale odpowiedzi można xdd

Tak, ograniczyliśmy Nowicjusza do edycji do 60 minut od publikacji, ale to utrudni poprawny rozwój społeczności i usuwamy to ograniczenie więc już edycja jest możliwa na każdej randze bez limitu.

Opublikowano

Przydałby się jeszcze czarny motyw.

Opublikowano
19 godzin temu, kris006 napisał(a):

ok już git.

Polecam wrzucić załącznik do głównego tematu ponieważ w postach nie są ukrywane.

Opublikowano

Jeżeli byś mogł dodaj możliwść uwzględniania dropu z rękawicą złodzieja, kiedyś @Sevence mi dał taką propozycje gdy ja się w to bawiłem, byłoby spoko ;D

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, YeeeY napisał(a):

Jeżeli byś mogł dodaj możliwść uwzględniania dropu z rękawicą złodzieja, kiedyś @Sevence mi dał taką propozycje gdy ja się w to bawiłem, byłoby spoko ;D

Podaj mi w wolnym czasie jakiś przykład, tego się nie ustawia czasem jako dodatkowe wartości?

DROP.png

@Sevence a rozumiem, coś się pobawię, dzięki.

Edytowane przez kris006
odpowiedz

Opublikowano

Przykładowo masz tam checkbox, którego możesz zaznaczyć i wtedy do wpisywanych wartości jest doliczany procent z rękawicy odpowiednio skonwertowany, który doliczy procent do wartości i wtedy masz pogląd dropu z rękawicą i bez, a przykładowo możesz chcieć ustawiać procenty uwzględniając procent z rękawicy od razu przy projektowaniu bo zakładasz że prawie każdy gracz gra z rękawicą to może być przydatne. Nie wiem dokładnie w jaki sposób to sensownie zaprojektować, ale mniej więcej taki sens.

Opublikowano
  • Autor

-Aktualizacja dodane uwzględnianie % dropu z rękawicą złodzieja, minimalistyczne gui i kilka innych poprawek. Jak znalazłeś jakiś błąd napisz w temacie 🙃

UPDATE.gif

Edytowane przez kris006