Opublikowano 21 Marca21 Mar Co tutaj dużo opisywać, nie wiem w jaki sposób to tak się stało ale zobaczcie sami xdChodzi o to, że gdy klikam SKILLS nic się nie dzieje ale gdy klikam RANKS to pokazuje SKILLS a RANKS jakby przepadło.2025-03-21 17-04-48.mp4Mój guildwindow.pyguildwindow.py
Opublikowano 21 Marca21 Mar Niezłe te pliki masz, jak nie bugi z dopalaczami, znikajacymi afektami to tera gildia, ciekawe co nastepne 🤣 Zeby tylko postać nie znikła albo nie zmieniła klasy postaci losowo na 80poziomie 😂Może rozsądniej będzie kupić profesjonalne pliki np. martysama wraz ze wsparicem zamiast uzywac zbugowanego source niczym laneris w 2k10
Opublikowano 21 Marca21 Mar Ten plik w niczym nie pomoże, potrzebujemy uiguild.py żeby coś więcej powiedzieć.
Opublikowano 21 Marca21 Mar Autor 33 minuty temu, ouiai napisał(a):Niezłe te pliki masz, jak nie bugi z dopalaczami, znikajacymi afektami to tera gildia, ciekawe co nastepne 🤣 Zeby tylko postać nie znikła albo nie zmieniła klasy postaci losowo na 80poziomie 😂Może rozsądniej będzie kupić profesjonalne pliki np. martysama wraz ze wsparicem zamiast uzywac zbugowanego source niczym laneris w 2k10Przestań spamować nic nie wnoszącymi komentarzami. Jeśli nie masz nic sensownego do napisania, po prostu się nie odzywaj dziecko.Jeśli chcesz sobie nabijać posty, rób to gdzie indziej.Następnym razem, gdy będziesz miał problem, nie licz na pomoc bo takim zachowaniem nikt nie będzie chciał ci pomóc, dupowłazie.A co do twojej głupiej ironii, dla twojej wiedzy, posiadam pliki MartySama. Jednak jeśli zajmujesz się projektami, dodajesz różne systemy i testujesz modyfikacje na różnych projektach, to naturalne, że coś może się zepsuć.Ewidentnie jesteś niedojrzałym chłystkiem, który nie ma pojęcia o czym mówi.6 minut temu, Sevence napisał(a):Ten plik w niczym nie pomoże, potrzebujemy uiguild.py żeby coś więcej powiedzieć.Trzymaj:uiguild.py
Opublikowano 21 Marca21 Mar 42 minuty temu, ouiai napisał(a):Niezłe te pliki masz, jak nie bugi z dopalaczami, znikajacymi afektami to tera gildia, ciekawe co nastepne 🤣 Zeby tylko postać nie znikła albo nie zmieniła klasy postaci losowo na 80poziomie 😂Może rozsądniej będzie kupić profesjonalne pliki np. martysama wraz ze wsparicem zamiast uzywac zbugowanego source niczym laneris w 2k10Proszę zachowaj poziom dyskusji, bo kolejne takie posty będą odpowiednio nagradzane. Kolega ma problem to postarajmy się mu pomóc, a jeśli nic sensownego nie jesteś wstanie tu wnieść to odpuść. Chyba nie chciałbyś otrzymywać tego typu wiadomości pod swoim tematem z prośbą o pomoc w problemie...
Opublikowano 21 Marca21 Mar Syserr pokaż, tam są bardzo cenne informacje.Widzę, że masz inny interface chyba jak się nie mylę. Być może w ETC masz syf też.
Opublikowano 21 Marca21 Mar Autor 1 minutę temu, Rain94 napisał(a):syserr pokaż, tam są bardzo cenne informacjewidzę, że masz inny interface chyba jak się nie mylę. Byc może w etc masz syf teżSyserr czysty.Pamiętam, że kiedyś udało mi to naprawić ale nie pamiętam jak, w ETC nie było z tym problemu.Trzeba było coś przestawić bo miejsca są nie zgodne o ile się nie mylę ale bawię się już dłuższy czas i efektów brak
Opublikowano 21 Marca21 Mar Teraz, YeeeY napisał(a):Syserr czysty.Pamiętam, że kiedyś udało mi to naprawić ale nie pamiętam jak, w ETC nie było z tym problemu.Trzeba było coś przestawić bo miejsca są nie zgodne o ile się nie mylę ale bawię się już dłuższy czas i efektów brakNo ja miałem taki problem z panelem statystyk, ale była to wina grafik w ETC jak kodowałem. Teraz Ci nie pomogę, bo jestem na telefonie. Jak masz nic nie ruszane to podmień uiguild.py z innego klienta martysamy i guild.py. Jak problem się nie rozwiąże to daj znać.
Opublikowano 21 Marca21 Mar Ja bym się upewnił, czy masz poprawną grafikę tych zakładek i poprawny plik .sub bo widzę, że ten interfejs masz nieco zmieniony, może nie podmieniłeś któregoś z plików i niepoprawnie odczytuje teksturę.Masz zmienną globalną DISABLE_GUILD_SKILL ale ona zainicjowana jest jako false, chyba nigdzie indziej jej nie nadpisujesz więc to bym wykluczył.Spróbujmy dodać też log w SelectPage, aby zobaczyć czy coś się w ogóle dzieje.def SelectPage(self, arg): import dbg dbg.LogBox("SelectPage called with arg: %s" % arg)Sprawdźmy też inicjalizację tego przycisku:def __LoadWindow(self): ... if DISABLE_GUILD_SKILL: self.tabButtonDict["SKILL"].Disable() import dbg skilek = self.tabButtonDict.get("SKILL") if skilek: dbg.LogBox("SKILL button initialized: %s, Disabled: %s" % (str(skilek), str(skilek.IsDisable()))) A spróbuj zmienić tak: self.tabButtonDict = { "GUILD_INFO" : getObject("Tab_Button_01"), "MEMBER" : getObject("Tab_Button_02"), "GRADE" : getObject("Tab_Button_03"), "SKILL" : getObject("Tab_Button_04"), "BOARD" : getObject("Tab_Button_05"), }
Opublikowano 21 Marca21 Mar 2 godziny temu, ouiai napisał(a):Niezłe te pliki masz, jak nie bugi z dopalaczami, znikajacymi afektami to tera gildia, ciekawe co nastepne 🤣 Zeby tylko postać nie znikła albo nie zmieniła klasy postaci losowo na 80poziomie 😂Może rozsądniej będzie kupić profesjonalne pliki np. martysama wraz ze wsparicem zamiast uzywac zbugowanego source niczym laneris w 2k10Ale po co ten cały hejt?
Opublikowano 21 Marca21 Mar Autor 1 godzinę temu, Sevence napisał(a):Ja bym się upewnił, czy masz poprawną grafikę tych zakładek i poprawny plik .sub bo widzę, że ten interfejs masz nieco zmieniony, może nie podmieniłeś któregoś z plików i niepoprawnie odczytuje teksturę.Masz zmienną globalną DISABLE_GUILD_SKILL ale ona zainicjowana jest jako false, chyba nigdzie indziej jej nie nadpisujesz więc to bym wykluczył.A spróbuj zmienić tak: self.tabButtonDict = { "GUILD_INFO" : getObject("Tab_Button_01"), "MEMBER" : getObject("Tab_Button_02"), "GRADE" : getObject("Tab_Button_03"), "SKILL" : getObject("Tab_Button_04"), "BOARD" : getObject("Tab_Button_05"), }Jeżeli chodzi o to, sprawdziłem i grafika jest w porządku, a zmiany te które zasugerowałeś by spróbować to gorzej się zrobiło hahFilmik z logów:2025-03-21 20-48-14.mp4 Edytowane 21 Marca21 Mar przez YeeeY
Opublikowano 23 Marca23 Mar 13 godzin temu, YeeeY napisał(a):OdświeżamZa to okno odpowiadają 3 pliki w tym jeden to grafika i pliki .sub Poprzednio Ci napisałem co masz podmienić ewentualnie zobaczyć i żadnych wniosków nie wyciągasz. Jeżeli to całkiem nowe okno gildii, lub jakiś turecki system gildi to raczej nikt za darmo Ci nie będzie tego łatać
Opublikowano 23 Marca23 Mar Autor Godzinę temu, Rain94 napisał(a):Za to okno odpowiadają 3 pliki w tym jeden to grafika i pliki .subPoprzednio Ci napisałem co masz podmienić ewentualnie zobaczyć i żadnych wniosków nie wyciągasz. Jeżeli to całkiem nowe okno gildii, lub jakiś turecki system gildi to raczej nikt za darmo Ci nie będzie tego łatać??Z doświadczenia wiem, ze nie opłaca się podmieniać plików z innego na swoje.Temat do zamknięcia.Zleciłem jednej osobie by to naprawiła, tak jak wspomniałem wyżej trzeba było coś przestawić bo miejsca nie były zgodne.
Co tutaj dużo opisywać, nie wiem w jaki sposób to tak się stało ale zobaczcie sami xd
Chodzi o to, że gdy klikam SKILLS nic się nie dzieje ale gdy klikam RANKS to pokazuje SKILLS a RANKS jakby przepadło.
Mój guildwindow.py
guildwindow.py