Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 565
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• Przecież on nie ma bladego pojęcia co to source. Robi pewnie na game 2089 albo 34k

Najbardziej pomocny post

• wojciech74
    wojciech74

Sorki, bo ja z telefonu i nie doczytałem. IP zbindowales w configach?

Opublikowane grafiki

• Sevence zmienił(a) tytuł na Wyrzuca klienta rykox po wyborze postaci
Opublikowano

Miałeś dać znać:

Podeślij logi z auth i channela i możesz z db

Edytowane przez YeeeY

Opublikowano
  • Autor

okki chwila

pliki syser czy syslog?

Jeśli chodziło sysser to jest z DB

image.jpg

Tutaj z channela

image.jpg

Porty mam takie włączone

image.jpg

Opublikowano

Jezu chryste czlowieku, WIN + SHIFT + S, a fix na swoj problem prawdopodobnie masz napisany juz w pierwszym zdjeciu.
(tip: kolumna name nie jest unikatowa, mozesz zmienic na cos typu: SELECT pid, player.name, date FROM monarch_candidacy a, player b where a.pid = b.id)

Edytowane przez mvstyk

Opublikowano
  • Autor

Okej znajdę i dam znać czy pomogło o ile to znajdę 😂

Czyli zalogowac sie do Winscp i ścieżka db/src i plik monarch.cpp ?

Opublikowano

Auth,db, kanały. Najlepiej jakiś napisał jakie pliki masz, bo w niektórych jak generujesz strukturę to ustawiasz w pliku konfiguracyjnym, generujesz i masz zmienione we wszystkich configach. Wpisz najlepiej w google IP bind for friends metin2, bo ja z tel pisze i nie mam jak pokazać o co chodzi

Opublikowano
  • Autor

Panowie to raczej nie jest problem serwera stworzyłem na plikach Terenzo drugi serwer i też wyrzuca na drugim komputerze może być tak że router coś blokuje albo coś ?

Opublikowano
21 minut temu, bodziooo___ napisał(a):

Panowie to raczej nie jest problem serwera stworzyłem na plikach Terenzo drugi serwer i też wyrzuca na drugim komputerze może być tak że router coś blokuje albo coś ?

Żeby druga osoba mogła wejść przez hamachi jak masz serwer na source to musisz poprzerabiać kilka rzeczy w kodzie żeby drugiej osoby nie wyrzucało przy wyborze postaci, ale to powoduje z kolei inne problemy. Odblokowywanie portów, zmiana adresów czy plików serwerowych nic Ci w tym przypadku nie da, weź to postaw na jakimś VPS, a nie pierdolisz sie w 2025 z jakimś hamachi xD

// No ewentualnie zbinduj IP w configach tak jak Ci pisali wyżej i wtedy sprawdź.

Edytowane przez Zephyr

Opublikowano

ehh, ale Ty uparty jesteś, po co piszesz następne wiadomości i stawiasz kolejne pliki skoro nie pokazujesz o co Cie poprosilem ...
image.png tu masz bindowanie ip i sprawdz czy masz wlaczone w enable_newstuff jeśli to jest na martysamie, jeśli masz innego to trzeba kod przerobić troche tak jak kolega wyżej napisal

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.