Skocz do zawartości

[ C++ / Python ] Kodowanie / Support / Systemy / Questy

Opublikowano

Cześć jestem nowy na rynku jako programista, ale z samymi serwerami mam styczność od zapomnianego game2089. Na wstępie zaznaczę, żeby uniknąć wszelkich pytań portfolio jest bardzo małe i skromne, uzupełnię je jak najszybciej. Ceny mam bardzo zaniżone z uwagi na rynek i ciężkie przebicie się dla początkującego

Oferta Usług Python/Lua

• Kodowanie InGame interface

• Kodowanie logowania/wyboru/tworzenia postaci

• Kodowanie różnych GUI

• Pisanie questów standardowych lub tablicy LUA

Oferta Usług C++ / Python

• Pisanie małych i mniej skomplikowanych systemów

• Pomoc przy rozwiązywaniu problemów

Oferta Dodatkowa

• Pomoc przy wyborze hosta VPS + konfiguracja wedle upodobań klienta

• Konfiguracja bazy danych + zabezpieczenie

Discord

rain9987876

Featured Replies

Opublikowano
  • Programista

Uważajcie. Robiąc szybki research, można się dowiedzieć, że nie pomógł nikomu na forum, ale oferuje chęć pomocy za pieniądze.

Udostępnił jeden jedyny system, który jest napisany chujowo, a chyba dobrze by było odradzać korzystania z takich rzeczy?

Wchodząc we "współpracę" z, w dużym skrócie, nonamem, narażacie się na potencjalne oszustwo.

Dopóki nie pojawi się tu portfolio, omijałbym takie kuszące oferty szerokim łukiem.

Pozdrawiam

Edytowane przez Thorek

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, Thorek napisał(a):

Uważajcie. Robiąc szybki research, można się dowiedzieć, że nie pomógł nikomu na forum, ale oferuje chęć pomocy za pieniądze.

Udostępnił jeden jedyny system, który jest napisany chujowo, a chyba dobrze by było odradzać korzystania z takich rzeczy?

Wchodząc w "współpracę" z, w dużym skrócie, nonamem narażacie się na potencjalne oszustwo.

Dopóki nie pojawi się tu portfolio, omijałbym takie kuszące oferty szerokim łukiem.

Pozdrawiam

Akurat z forum pomogłem aktualnie kilku osobą prywatnie na discord. Co do portfolio specjalnie napisałem na samym początku, że udostępnię jak najszybciej coś konkretnego żeby uniknąć takich komentarzy jak Twój. Nie rób mi syfu w temacie

Edytowane przez Rain94

Opublikowano
  • Programista
Teraz, Rain94 napisał(a):

Akurat z forum pomogłem aktualnie kilku osobą prywatnie na discord. Co do portfolio specjalnie napisałem na samym początku że udostępnię jak najszybciej coś konkretnego żeby uniknąć takich komentarzy jak Twój. Nie rób mi syfu w temacie

Co potencjalnego klienta ma obchodzić to że pomogłeś komuś na discordzie, będzie ci przeglądał wiadomości?

Ja tylko ostrzegam przed możliwym nacięciem się, a w obecnej sytuacji mam prawo do wyrażenia swojej opinii dopóty, dopóki jest ona uzasadniona.
Jeśli uważasz, że jest to syf, to może już świadczyć o braku brania do siebie konstruktywnej krytyki.

Pozdrawiam, bez odbioru

Edytowane przez Thorek

Opublikowano

Czy to nie jest aby jakaś prowokacja? Mógł się Pan wstrzymać z tym tematem do momentu kiedy bedzie Pan mógł przedstawić swoje aktualne systemy/prace. Nie wiadomo też nic o aktualnych klientach, o ile tacy istnieją. Taka informacja tez byłaby dosyć istotna, czy jakikolwiek system/usluga z oferty była zrealizowana dla jakiegoś klienta i jeśli tak - ile systemów było sprawdzonych na "live-serverach". Może wypadałoby też na początku rozbudować portfolio o proste systemy z kodem open-source, aby każdy mógł ocenić Pana umiejętności? Na tą chwile niestety strach tykać.

No i dodatkowo dosyć aroganckie zachowanie na forum nie zachęca do wspópracy ...

W przypadku poprawy-aktualizacji oferty, zedytuję ten post.
Pozdrawiam.

Opublikowano

mmm konto na discordzie z polowy tamtego roku, nieźle. 100% legit no scam 🫠

TO jaki tam stary nick miales ? XD

Opublikowano
Godzinę temu, ARK napisał(a):

mmm konto na discordzie z polowy tamtego roku, nieźle. 100% legit no scam 🫠

TO jaki tam stary nick miales ? XD

Wykupił kursy i śmiga kolega sobie co chcesz 😂

Opublikowano

To jak będzie? Ktoś będzie miał z tobą styczność?

Cytując:

Screenshot_170.png

Edytowane przez YeeeY

• Sevence zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.