Z tego co czytałem ranga Uzytkownik jak i nowicjusz nie może usuwać załączników W moim przypadku osiągnąłem limit na forum, i teraz Nie mogę ani niczego usunąć ani niczego dodać, więc średnio mogę dodawać nowe tematy, chyba ze wrzucając ciągle linki do jakiegoś mega/dysku google
Propozycja jest taka, w momencie osiągnięcia limitu zeby wtedy mozna było coś usunąć bo z tego co kojarze liczy to tez załączniki wysyłane na PW nie tylko wstawiane w temacie
Lub żeby system forum wykrywał przekroczony limit i sam usuwał jakąś zawartość, no nie wiem no bo teraz to nawet specjalnie screeny wrzucać musze na jakiś imgur i to troche niewygodne jest XDD.
Z tego co czytałem ranga Uzytkownik jak i nowicjusz nie może usuwać załączników
W moim przypadku osiągnąłem limit na forum, i teraz Nie mogę ani niczego usunąć ani niczego dodać, więc średnio mogę dodawać nowe tematy, chyba ze wrzucając ciągle linki do jakiegoś mega/dysku google
Propozycja jest taka, w momencie osiągnięcia limitu zeby wtedy mozna było coś usunąć bo z tego co kojarze liczy to tez załączniki wysyłane na PW nie tylko wstawiane w temacie
Lub żeby system forum wykrywał przekroczony limit i sam usuwał jakąś zawartość, no nie wiem no bo teraz to nawet specjalnie screeny wrzucać musze na jakiś imgur i to troche niewygodne jest XDD.