Opublikowano 25 Marca25 Mar 6 godzin temu, Sevence napisał(a):Pokemony w Metinie do czego to doszło. 😒Zerknij na Alune co tam mają, o dziwo ludziom się to podoba i to na prawdę sporej ilości.
Opublikowano 25 Marca25 Mar Autor 11 minut temu, ExoCarossa napisał(a):Zerknij na Alune co tam mają, o dziwo ludziom się to podoba i to na prawdę sporej ilości.Tak sie wlasnie sklada ze to z alune ukradłem tak samo jak tego chickena 🫠😅😂
Opublikowano 25 Marca25 Mar 23 minuty temu, ouiai napisał(a):Tak sie wlasnie sklada ze to z alune ukradłem tak samo jak tego chickena 🫠😅😂o proszę, kupiłeś unpacka czy sam dałeś rade rozpakować?
Opublikowano 25 Marca25 Mar 8 godzin temu, ExoCarossa napisał(a):o proszę, kupiłeś unpacka czy sam dałeś rade rozpakować?Jak masz ochote to te alune mi troche kluczy wypluło co troche mnie zdziwiło, zamiast 8 kluczy jest tego znacznie więcej, nie mam czasu na bawienie w rozpakowanie tego. Inne clienty normalnie wypluwają po 8 kluczy i wszystko śmiga, tutaj coś jest inaczej. Moge Ci je podesłać jak masz wiedze i czas na rozpakowanie, a następnie podzielenie się wydobytymi dobrami z innymi użytkownikami forum. (O ile te klucze zachulają bo tego gwarancji nie daje, targoth i inne klucze mi działają). Edytowane 25 Marca25 Mar przez masteresco
Opublikowano 26 Marca26 Mar 17 godzin temu, masteresco napisał(a):Jak masz ochote to te alune mi troche kluczy wypluło co troche mnie zdziwiło, zamiast 8 kluczy jest tego znacznie więcej, nie mam czasu na bawienie w rozpakowanie tego. Inne clienty normalnie wypluwają po 8 kluczy i wszystko śmiga, tutaj coś jest inaczej. Moge Ci je podesłać jak masz wiedze i czas na rozpakowanie, a następnie podzielenie się wydobytymi dobrami z innymi użytkownikami forum. (O ile te klucze zachulają bo tego gwarancji nie daje, targoth i inne klucze mi działają).Kiedyś rozpakowywałem różne clienty ale wątpię że podołam Alune. Nie bez powodu nie ma nigdzie dostępnego clienta rozpakowanego
pokemon.rar
Edytowane przez ouiai