Opublikowano 26 Marca26 Mar Cześć, mam na sprzedaż stronę internetową, którą dostałem w rozliczeniu razem z płatnościami i tabelkami SQL z serwera Sanoria.plCMS LaravelPłatności - Cashbill/PayPalKod - WebSalurGrafika - L&A GraphicCena: 400Kontakt Discord - rain9987876Strona jest solidnie zabezpieczona gotowa od razu do użytkowania.Strona nie obciąży bazy danych - duże ilości są ccachowaneStrona posiada podstawowy panel zarządzania dla AdministracjiPodgląd EkwipunkuPodgląd YangPanel BanowaniaPodstawowe Logi postaci dla GMRanking GraczyRanking Gildi Edytowane wczoraj o 12:20 1 dn przez Rain94 Dodanie informacji o stronie
Opublikowano 26 Marca26 Mar Swoją drogą mam wrażenie że konto @Rain94 to konto Bo_ss @Sevence ?Discord nowo stworzony, jakieś tam usługi dodaje, potem tematy usuwa.Pojawił się bodajże niedawno od ostatniej aktywności bo_ss (nawet będąc na banie się pojawiał na forum jako aktywny) Edytowane 26 Marca26 Mar przez YeeeY
Opublikowano 26 Marca26 Mar Autor 2 minuty temu, YeeeY napisał(a):Swoją drogą mam wrażenie że konto @Rain94 to konto Bo_ss @Sevence ?Discord nowo stworzony, jakieś tam usługi dodaje, potem tematy usuwa.Pojawił się bodajże niedawno od ostatniej aktywności bo_ss (nawet będąc na banie się pojawiał na forum jako aktywny)Konto mam na diacordzie od roku, bo korzystam do dzisiaj z TeamSpeak. Pliki kupił od niego jakiś chłopaczek, który mi dał stronę jako zapłatę za usługi. Wszystko masz w temacie, jak masz jakieś wątpliwości to mogę podesłać zgodę na sprzedaż. Jakie tematy usuwam? Bo mnie tym zaciekawiłes Edytowane 26 Marca26 Mar przez Rain94
Opublikowano 26 Marca26 Mar 41 minut temu, YeeeY napisał(a):Swoją drogą mam wrażenie że konto @Rain94 to konto Bo_ss @Sevence ?Sprawdzałem to pierwsze co, ale nie widzę powiązania.
Opublikowano 26 Marca26 Mar skoro masz strone od osoby trzeciej to pewnie nie tylko ty ją "dostałeś w formie zapłaty". Kwestia paru dni, a pewnie sam boss doda te cms na inne fora 😆
Opublikowano 26 Marca26 Mar Godzinę temu, Rain94 napisał(a):Konto mam na diacordzie od roku, bo korzystam do dzisiaj z TeamSpeak. Pliki kupił od niego jakiś chłopaczek, który mi dał stronę jako zapłatę za usługi. Wszystko masz w temacie, jak masz jakieś wątpliwości to mogę podesłać zgodę na sprzedażSpoko tylko to moja opinia była, ale skoro tak nie jest to okej!7 minut temu, Arta napisał(a):skoro masz strone od osoby trzeciej to pewnie nie tylko ty ją "dostałeś w formie zapłaty". Kwestia paru dni, a pewnie sam boss doda te cms na inne fora 😆Bardzo prawdopodobne
Opublikowano Czwartek o 18:225 dn Autor 14 minut temu, Arta napisał(a):skoro masz strone od osoby trzeciej to pewnie nie tylko ty ją "dostałeś w formie zapłaty". Kwestia paru dni, a pewnie sam boss doda te cms na inne fora 😆BumpDla zdecydowanej osoby konfiguracja hostingu gratis Edytowane Czwartek o 18:265 dn przez Rain94
Opublikowano Wczoraj o 06:33 1 dn Ja bym proponowal w ramach zadośćuczynienia i naprawy reputacji upublicznić tą strone w dziale downloads :P
Opublikowano Wczoraj o 07:18 1 dn Autor 42 minuty temu, ouiai napisał(a):Ja bym proponowal w ramach zadośćuczynienia i naprawy reputacji upublicznić tą strone w dziale downloads :PSorry, wole ją puścić nawet za 200 niz wstawiać tutaj coś dobrego, przetestowanego i sprawnego
Opublikowano 5 godzin temu5 godz W dniu 31.03.2025 o 09:18, Rain94 napisał(a):Sorry, wole ją puścić nawet za 200 niz wstawiać tutaj coś dobrego, przetestowanego i sprawnegoZa 200 mogę kupić 😄
Cześć, mam na sprzedaż stronę internetową, którą dostałem w rozliczeniu razem z płatnościami i tabelkami SQL z serwera Sanoria.pl
CMS Laravel
Płatności - Cashbill/PayPal
Kod - WebSalur
Grafika - L&A Graphic
Cena: 400
Kontakt Discord - rain9987876
Strona jest solidnie zabezpieczona gotowa od razu do użytkowania.
Strona nie obciąży bazy danych - duże ilości są ccachowane
Strona posiada podstawowy panel zarządzania dla Administracji
Podgląd Ekwipunku
Podgląd Yang
Panel Banowania
Podstawowe Logi postaci dla GM
Ranking Graczy
Ranking Gildi
Edytowane przez Rain94
Dodanie informacji o stronie