Opublikowano Sobota o 13:163 dn Raczej nie powinno być z nim problemu.voice chat metin2.rarvoice braki 1.01.rar Edytowane Sobota o 21:022 dn przez Arta
Opublikowano Sobota o 14:063 dn To nie jest czasem to, co chciał sprzedać @PracownikZUS XD? Edytowane Sobota o 14:073 dn przez ARK
Opublikowano Sobota o 14:083 dn 2 minuty temu, ARK napisał(a):To nie jest czasem to, co chciał sprzedać @PracownikZUS XD?To była moja pierwsza myśl gdy wszedłem w ten wątek. 😆
Opublikowano Sobota o 14:093 dn Autor 2 minuty temu, ARK napisał(a):To nie jest czasem to, co chciał sprzedać @PracownikZUS XD?Obstawiam, że tak dlatego wrzucam
Opublikowano Sobota o 14:123 dn 1 minutę temu, Sevence napisał(a):To była moja pierwsza myśl gdy wszedłem w ten wątek. 😆2 minuty temu, Arta napisał(a):Obstawiam, że tak dlatego wrzucamno i chuj i nici z interesu teraz, już nie ma karty przetargowej w postaci systemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opublikowano Sobota o 14:143 dn Autor 5 minut temu, Sevence napisał(a):To była moja pierwsza myśl gdy wszedłem w ten wątek. 😆Nie ładnie pobierać beez podziękowania 😈
Opublikowano Sobota o 14:183 dn Autor Teraz, Sevence napisał(a):Ja akurat tego nie pobrałem.😉W takim razie poly nie ładnie
Opublikowano Sobota o 15:553 dn To jak to samo co jego, to czyjego to autorstwa? jego czy nie jego czy kogoś innego XD.
Opublikowano Sobota o 16:473 dn Autor 50 minut temu, Hydro napisał(a):To jak to samo co jego, to czyjego to autorstwa? jego czy nie jego czy kogoś innego XD.Tak członek partii ZUS jest autorem.
Opublikowano Sobota o 17:553 dn Godzinę temu, Arta napisał(a):Tak członek partii ZUS jest autorem.ale to ojebał ze wstawiasz system z jego "oferty"?xD
Opublikowano Sobota o 20:372 dn Autor 2 godziny temu, KoYGeR napisał(a):Słowo klucz :Dubezpieczony zawsze jestem 😂2 godziny temu, Hydro napisał(a):ale to ojebał ze wstawiasz system z jego "oferty"?xDchyba mi kolbe//jak ktoś juz doda niech powie czy dziala bo nie wiem czy wszystko dałem
Opublikowano Sobota o 20:392 dn Programista 1 minutę temu, Arta napisał(a):ubezpieczony zawsze jestem 😂chyba mi kolbe//jak ktoś juz doda niech powie czy dziala bo nie wiem czy wszystko dałemDorzuć im liba, bo przecież sobie nie poradzą
Opublikowano Sobota o 21:032 dn Autor 23 minuty temu, KoYGeR napisał(a):Dorzuć im liba, bo przecież sobie nie poradząAktualka wleciała
Opublikowano Niedziela o 20:281 dn Nie wiem skąd wnioski, że to mój system? Gdybyście potrafili czytać ze zrozumieniem to wiedzielibyście, że wiele razy o tym wspomniałem, że to nie moje :D A więc jeśli macie problemy z takimi podstawami to chętnie przyjmę nr telefonu do Waszych kobiet o ile je macie i przeoram je podczas waszej nieobecności d: A Wy i tak z tym nic nie zrobicie :D W dniu 29.03.2025 o 15:06, ARK napisał(a):To nie jest czasem to, co chciał sprzedać @PracownikZUS XD?Z ciekawości sprawdziłem kod i są rzeczy w ww kodzie których u mnie nie ma i w drugą stronę. Czyja wersja lepsza? Nie wiem nie wnikam.
Opublikowano Niedziela o 20:491 dn 5 minut temu, xAdr1an napisał(a):Fajne, wyzywane pod kowalem będzie z maciusiami.I core crash :D
Opublikowano Niedziela o 20:571 dn Autor 29 minut temu, PracownikZUS napisał(a):Z ciekawości sprawdziłem kod i są rzeczy w ww kodzie których u mnie nie ma i w drugą stronę. Czyja wersja lepsza? Nie wiem nie wnikam.czekamy na twoją wersje
Opublikowano Niedziela o 21:041 dn 6 minut temu, Arta napisał(a):czekamy na twoją wersjeJak ktoś udostępni to będzie :D
Raczej nie powinno być z nim problemu.
voice chat metin2.rar
voice braki 1.01.rar
Edytowane przez Arta