Opublikowano 29 Marca29 Mar Raczej nie powinno być z nim problemu. 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się Edytowane 29 Marca29 Mar przez Arta
Opublikowano 29 Marca29 Mar To nie jest czasem to, co chciał sprzedać @PracownikZUS XD? Edytowane 29 Marca29 Mar przez ARK
Opublikowano 29 Marca29 Mar 2 minuty temu, ARK napisał(a):To nie jest czasem to, co chciał sprzedać @PracownikZUS XD?To była moja pierwsza myśl gdy wszedłem w ten wątek. 😆
Opublikowano 29 Marca29 Mar Autor 2 minuty temu, ARK napisał(a):To nie jest czasem to, co chciał sprzedać @PracownikZUS XD?Obstawiam, że tak dlatego wrzucam
Opublikowano 29 Marca29 Mar 1 minutę temu, Sevence napisał(a):To była moja pierwsza myśl gdy wszedłem w ten wątek. 😆2 minuty temu, Arta napisał(a):Obstawiam, że tak dlatego wrzucamno i chuj i nici z interesu teraz, już nie ma karty przetargowej w postaci systemu ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opublikowano 29 Marca29 Mar Autor 5 minut temu, Sevence napisał(a):To była moja pierwsza myśl gdy wszedłem w ten wątek. 😆Nie ładnie pobierać beez podziękowania 😈
Opublikowano 29 Marca29 Mar Autor Teraz, Sevence napisał(a):Ja akurat tego nie pobrałem.😉W takim razie poly nie ładnie
Opublikowano 29 Marca29 Mar To jak to samo co jego, to czyjego to autorstwa? jego czy nie jego czy kogoś innego XD.
Opublikowano 29 Marca29 Mar Autor 50 minut temu, Hydro napisał(a):To jak to samo co jego, to czyjego to autorstwa? jego czy nie jego czy kogoś innego XD.Tak członek partii ZUS jest autorem.
Opublikowano 29 Marca29 Mar Godzinę temu, Arta napisał(a):Tak członek partii ZUS jest autorem.ale to ojebał ze wstawiasz system z jego "oferty"?xD
Opublikowano 29 Marca29 Mar Autor 2 godziny temu, KoYGeR napisał(a):Słowo klucz :Dubezpieczony zawsze jestem 😂2 godziny temu, Hydro napisał(a):ale to ojebał ze wstawiasz system z jego "oferty"?xDchyba mi kolbe//jak ktoś juz doda niech powie czy dziala bo nie wiem czy wszystko dałem
Opublikowano 29 Marca29 Mar 1 minutę temu, Arta napisał(a):ubezpieczony zawsze jestem 😂chyba mi kolbe//jak ktoś juz doda niech powie czy dziala bo nie wiem czy wszystko dałemDorzuć im liba, bo przecież sobie nie poradzą
Opublikowano 29 Marca29 Mar Autor 23 minuty temu, KoYGeR napisał(a):Dorzuć im liba, bo przecież sobie nie poradząAktualka wleciała
Opublikowano 30 Marca30 Mar Nie wiem skąd wnioski, że to mój system? Gdybyście potrafili czytać ze zrozumieniem to wiedzielibyście, że wiele razy o tym wspomniałem, że to nie moje :D A więc jeśli macie problemy z takimi podstawami to chętnie przyjmę nr telefonu do Waszych kobiet o ile je macie i przeoram je podczas waszej nieobecności d: A Wy i tak z tym nic nie zrobicie :D W dniu 29.03.2025 o 15:06, ARK napisał(a):To nie jest czasem to, co chciał sprzedać @PracownikZUS XD?Z ciekawości sprawdziłem kod i są rzeczy w ww kodzie których u mnie nie ma i w drugą stronę. Czyja wersja lepsza? Nie wiem nie wnikam.
Opublikowano 30 Marca30 Mar 5 minut temu, xAdr1an napisał(a):Fajne, wyzywane pod kowalem będzie z maciusiami.I core crash :D
Opublikowano 30 Marca30 Mar Autor 29 minut temu, PracownikZUS napisał(a):Z ciekawości sprawdziłem kod i są rzeczy w ww kodzie których u mnie nie ma i w drugą stronę. Czyja wersja lepsza? Nie wiem nie wnikam.czekamy na twoją wersje
Opublikowano 30 Marca30 Mar 6 minut temu, Arta napisał(a):czekamy na twoją wersjeJak ktoś udostępni to będzie :D
Opublikowano 2 Kwietnia2 Kwi It is an older version.Note! I haven't tested it - I hope those who test it will leave a reply here with what's missing (if anything is missing) Voice Chat system - Metin2 (FULL).rar
Opublikowano 2 Kwietnia2 Kwi Autor 8 godzin temu, rulzovskyy napisał(a):It is an older version.Note! I haven't tested it - I hope those who test it will leave a reply here with what's missing (if anything is missing)Voice Chat system - Metin2 (FULL).rarThis is the same version I shared, I don't see anything different except for the added .dll