Opublikowano Sobota o 17:254 dn cześć,ma ktoś może? gość co to sprzedaje na devie nie odzywa się od 2 miesięcy, nie wiem czy jeszcze działa na tym rynku.
Opublikowano Sobota o 19:194 dn Ziege to czasami jak Marty, raz odpisze w miare sprawnie a raz odpisze po kilku tyg/miech XDA z tego co się orientuje to ten system dostał pełnego wycieku, tylko sie musisz troche naszukac bo paczka z src pod marty to chyba byl ten 1 release ktory miał " hehe lekkie" problemy Edytowane Sobota o 19:214 dn przez ARK
Opublikowano Sobota o 19:444 dn Programista 17 minut temu, ARK napisał(a):Ziege to czasami jak Marty, raz odpisze w miare sprawnie a raz odpisze po kilku tyg/miech XDA z tego co się orientuje to ten system dostał pełnego wycieku, tylko sie musisz troche naszukac bo paczka z src pod marty to chyba byl ten 1 release ktory miał " hehe lekkie" problemyBiorąc pod uwagę, że w martysamie są różnice nawet między wersjami 5.7 i 5.8 na slotach to może być jeszcze trudniej znaleźć jakąś paczkę.Zapraszam do kontaktu na discordzie: koyger
Opublikowano Sobota o 19:524 dn 6 minut temu, KoYGeR napisał(a):Biorąc pod uwagę, że w martysamie są różnice nawet między wersjami 5.7 i 5.8 na slotach to może być jeszcze trudniej znaleźć jakąś paczkę.Zapraszam do kontaktu na discordzie: koygerNajlepiej wcisnąć swój syf, którego nikt nie kupuje. Wystarczy zapoznać się z społecznością i wiemy że każdy Twój system ma błędy krytyczne. Edytowane Sobota o 19:584 dn przez Rain94
Opublikowano Sobota o 19:554 dn Programista 2 minuty temu, Rain94 napisał(a):Najlepiej wcisnąć swój syf, którego nikt nie kupuje. Wystarczy zapoznać się z społecznością i wiemy że każdy Twój system ma błędy krytyczne.Pokaż mi te krytyczne błędy. A tak w ogóle to kto pytał?
Opublikowano Sobota o 20:004 dn 3 minuty temu, KoYGeR napisał(a):Pokaż mi te krytyczne błędy. A tak w ogóle to kto pytał?Bugowanie Yang na sklepieBugowanie itemow na shopie przez stacki Bugowanie Yang na MarmurachWywalające się kanały przez sklepyChcesz więcej? Czy podesłać Ci kod systemu tutaj, żeby każdy się pośmiał
Opublikowano Sobota o 20:024 dn Programista 1 minutę temu, Rain94 napisał(a):Bugowanie Yang na sklepieBugowanie itemow na shopie przez stackiBugowanie Yang na MarmurachWywalające się kanały przez sklepyChcesz więcej? Czy podesłać Ci kod systemu tutaj, żeby każdy się pośmiałMasz coś nowego czy będziesz wyciągał jakieś stare syfy sprzed kilku lat?Dobrze, że dodałeś to, że po zgłoszeniu błędów wszystkie były naprawiane :) Edytowane Sobota o 20:034 dn przez KoYGeR
Opublikowano Sobota o 20:124 dn 8 minut temu, KoYGeR napisał(a):Masz coś nowego czy będziesz wyciągał jakieś stare syfy sprzed kilku lat?Dobrze, że dodałeś to, że po zgłoszeniu błędów wszystkie były naprawiane :)Naprawione? 😅Chłopie lata film jak na xenoxie Ci bugowali Yangi. W ekwipunku co będzie? Ktoś wystartuje i kopiowanie będzie miał? Nie testujesz systemów. Koniec kropka. Nie jestem jedyną osobą co ma Twoje systemy i dobrze o tym wie
Opublikowano Sobota o 20:194 dn Programista 5 minut temu, Rain94 napisał(a):Naprawione? 😅Chłopie lata film jak na xenoxie Ci bugowali Yangi. W ekwipunku co będzie? Ktoś wystartuje i kopiowanie będzie miał? Nie testujesz systemów. Koniec kropka. Nie jestem jedyną osobą co ma Twoje systemy i dobrze o tym wieTo dlaczego się ukrywasz pod nickiem którego nie znam? Mam wrażenie, że tutaj bo_ss się ukrywa XD
Opublikowano Sobota o 20:294 dn 9 minut temu, KoYGeR napisał(a):To dlaczego się ukrywasz pod nickiem którego nie znam? Mam wrażenie, że tutaj bo_ss się ukrywa XDNie, wczoraj chłopaki pisali o Tobie na Świat MetinaJa nie powiedziałem, że kupiłem coś od Ciebie. Edytowane Sobota o 20:304 dn przez Rain94
Opublikowano Sobota o 20:324 dn 2 minuty temu, Rain94 napisał(a):Nie, wczoraj chłopaki pisali o Tobie na Świat MetinaWiarygodne źródło informacji XD
Opublikowano Sobota o 20:354 dn tam na dc to jeden lepszy od drugiego,,,,,,,pozdroa do tematu to masz pelno leakuf na forum
Opublikowano Sobota o 20:354 dn Premium 5 minut temu, Rain94 napisał(a):Nie, wczoraj chłopaki pisali o Tobie na Świat MetinaJa nie powiedziałem, że kupiłem coś od Ciebie.Tylko Ty napisałeś o Koygerze i nikt więcej xDD
Opublikowano Sobota o 20:384 dn 5 minut temu, Rain94 napisał(a):Naprawione? 😅Chłopie lata film jak na xenoxie Ci bugowali Yangi. W ekwipunku co będzie? Ktoś wystartuje i kopiowanie będzie miał? Nie testujesz systemów. Koniec kropka. Nie jestem jedyną osobą co ma Twoje systemy i dobrze o tym wieNie wiem o jakim filmie mówisz, i jakich sklepach, ale jeśli mowa o tych które były na xenoxie, to nie był system napisany wtedy przez koygera, i samo to właśnie definiuje jakie masz pojęcie o jego kodzie i czy to na pewno jego kod. Ale filmów z bugami było wiele, kopiowanie itemów na GLEVI coś Ci mówi? przez zwój zmiany nicku? Czemu więc nie pójdziesz do siela na glevie, i nie napiszesz ze ma chujowy kod? XD. Samia? KeVra? Invoria? Xardas? Nie chce mi się wymieniać więcej, ale na kazdym serwerze większym czy mniejszym były podobne błędy, nawet na zagranicznych, Aeldry i tego typu serwery A co do tematu ogólnie to na xenoxie jakoś były systemy dodatkowego ekwipunku, na s2 jak i s3, s4 i nikt nic nie bugował. Ponadto jakiś gościu kupił pliki rzekomej sanorii i Tobie zapłacił za usługę, wysłał Ci stronę, dobry bejt Btw, jak juz chcesz szydzić i się smiać z czyjegoś kodu, pokaz swoje sklepy offline i swoje marmury polimorfii w pełni autorskie, lub wymień swoje prywatne serwery, to tez się posmiejemy xD.Każdy człowiek się czasem myli, przykład wielkie studia gier, które mają o wiele lepszych programistów niż osoby z metina, równiez miały błędy, i myślisz ze była to wina, tak jak tutaj czepiasz się koygera, programistów ubisoftu, cd-projekt ze mieli chujowy kod? Nie, wina była testerów, a nie programistów, mimo ze to programista napisał "błąd" w kodzie, To nie jest on temu winien, w przeciwnym razie, byłby masowe zwolnienia z tych firm, za popełnione błędy. A błąd jest niczym innym, jak tylko ukazaniem tego że twój kod który napisałeś = może działać inaczej, i dopiero jeśli nie działa według twojego zamysłu, to określasz to błędem.I jeszcze jedno, takie z góry narzucanie, że ktoś napisał błędny system, to kazdy kolejny błędzie błędny jest po prostu głupie. Tak jak w programowaniu są zmienne, tak ludzie również są, kształtują się rozwijają, każdego dnia.A Ty jesteś typem, który nic tutaj nie przedstawił, nic na forum nie wstawił, udajesz doskonałość a twoich zalet nie widać, dlatego śmiało pochwal się swoją "twórczością" z naciskiem na swoją.A jeśli faktycznie takie jakie są przypuszczenia ze jesteś bo_ss na mulciaku, to weź się juz nie ośmieszaj, bo tylko on tutaj miał jakiś problem o marmury polimorfii XD.Dodatkowo swoją tezę popierasz screenem wycinkiem z discorda 3 nicków, 3 osób które nie miały swoich systemów, swoich serwerów, a zapewne nie były nawet klientami. No faktycznie to jest odpowiednie poparcie XD.
Opublikowano Sobota o 20:564 dn 14 minut temu, Hydro napisał(a):Nie wiem o jakim filmie mówisz, i jakich sklepach, ale jeśli mowa o tych które były na xenoxie, to nie był system napisany wtedy przez koygera, i samo to właśnie definiuje jakie masz pojęcie o jego kodzie i czy to na pewno jego kod. Ale filmów z bugami było wiele, kopiowanie itemów na GLEVI coś Ci mówi? przez zwój zmiany nicku? Czemu więc nie pójdziesz do siela na glevie, i nie napiszesz ze ma chujowy kod? XD. Samia? KeVra? Invoria? Xardas? Nie chce mi się wymieniać więcej, ale na kazdym serwerze większym czy mniejszym były podobne błędy, nawet na zagranicznych, Aeldry i tego typu serwery A co do tematu ogólnie to na xenoxie jakoś były systemy dodatkowego ekwipunku, na s2 jak i s3, s4 i nikt nic nie bugował. Ponadto jakiś gościu kupił pliki rzekomej sanorii i Tobie zapłacił za usługę, wysłał Ci stronę, dobry bejt Btw, jak juz chcesz szydzić i się smiać z czyjegoś kodu, pokaz swoje sklepy offline i swoje marmury polimorfii w pełni autorskie, lub wymień swoje prywatne serwery, to tez się posmiejemy xD.Każdy człowiek się czasem myli, przykład wielkie studia gier, które mają o wiele lepszych programistów niż osoby z metina, równiez miały błędy, i myślisz ze była to wina, tak jak tutaj czepiasz się koygera, programistów ubisoftu, cd-projekt ze mieli chujowy kod? Nie, wina była testerów, a nie programistów, mimo ze to programista napisał "błąd" w kodzie, To nie jest on temu winien, w przeciwnym razie, byłby masowe zwolnienia z tych firm, za popełnione błędy. A błąd jest niczym innym, jak tylko ukazaniem tego że twój kod który napisałeś = może działać inaczej, i dopiero jeśli nie działa według twojego zamysłu, to określasz to błędem.I jeszcze jedno, takie z góry narzucanie, że ktoś napisał błędny system, to kazdy kolejny błędzie błędny jest po prostu głupie. Tak jak w programowaniu są zmienne, tak ludzie również są, kształtują się rozwijają, każdego dnia.A Ty jesteś typem, który nic tutaj nie przedstawił, nic na forum nie wstawił, udajesz doskonałość a twoich zalet nie widać, dlatego śmiało pochwal się swoją "twórczością" z naciskiem na swoją.A jeśli faktycznie takie jakie są przypuszczenia ze jesteś bo_ss na mulciaku, to weź się juz nie ośmieszaj, bo tylko on tutaj miał jakiś problem o marmury polimorfii XD.Dodatkowo swoją tezę popierasz screenem wycinkiem z discorda 3 nicków, 3 osób które nie miały swoich systemów, swoich serwerów, a zapewne nie były nawet klientami. No faktycznie to jest odpowiednie poparcie XD.Czyli chcesz powiedzieć, że Koyger sprzedał na Sanorie i komuś tam jeszcze sklepy, które mówił że są jego i na ccache. A okazuje się, że nie były jego 😄 O marmurach pisał Exo, a nie Ja
Opublikowano Sobota o 21:094 dn Teraz, Rain94 napisał(a):Czyli chcesz powiedzieć, że Koyger sprzedał na Sanorie i komuś tam jeszcze sklepy, które mówił że są jego i na ccache. A okazuje się, że nie były jego 😄O marmurach pisał Exo, a nie JaA widzisz, teraz juz pozwolę sobie uzyć mocniejszych słów, tępa kurwo która łyka wszystko jak pelikan. (sevence chcesz to nadaj punkty, ale osóby jego pokroju inaczej nie nazwę xD) Po 1 nie odniosłeś się do mojej całej wypowiedzi, bo brak Ci argumentów, i jedyne Co Ciebie zainteresowało, to informacja ze koyger sprzedawał coś nie swojego, oj kolego, ale Cię nieźle dupsko ściska XD. A widzisz, sklepy nie były pisane przez koyger'a ani przez nikogo innego z świata metin2. Usługa za usługę, Ale taki idiota jak Ty, zacznie tutaj szukać spisku xD. Koyger z kodem starych sklepów offline mógł zrobić co tylko mu się podoba, to ile on w nich mieszał, to tylko on wie co poprawiał, Nie o Marmurach nie pisał exo. Tylko Ty wymieniając przykłady powyzej "zbugowanych rzeczy" XD Ale wiesz co jest w tym najlepsze? Ze strasznie Cię interesuje co kto robi, co kto mu sprzedal, co kto ma, Ty, a bo ja sprzedałem kiedyś system transmutacji na samie, a potem jeszcze komuś, chyba na sanorie sprzedałem i co? bugi był co nie? bo na discordzie napisali ze byl to musial być Ty.Ponadto napisałeś wyzej edytując temat, "Nie napisałem ze kupiłem je od Ciebie" = Nawet nie kupiłeś produktu, a się o niego przypierdalasz?XDD Ja pierdole bo_ss jesteś takim imbecylem ze ja pierdole. Pierdolony idioto, jeśli wytykasz ludziom błędy rzeczy których nawet nie uzywałeś, nawet nie kupiłeś, to czemu nie pójdziesz do innych firm które popełniają BŁĘDY w produkcji? Ty no wiesz ile kurwa jest samochodów które mają wadę produkcyjną, chuj ze nie masz tego auta i nie kupowałeś od nich nic, może tam coś na forum mazdy napisz bo rdzewiejesz z kazdą swoją wypowiedzią
Opublikowano Sobota o 21:094 dn Programista oj ty bossowska kurwo, wypierdalaj kraść gdzie indziej, bo nikt cie tutaj nie chce.mamy kolejną osobę która podejrzewa @Rain94 o bycie bosowską onucą Edytowane Sobota o 21:104 dn przez Thorek
Opublikowano Sobota o 21:154 dn Ale was boliThorek patcher na kodzie SanchezaKoyger bug na bugu ( wystarczy spojrzeć w jego post )3 kolegów co trzyma ze sobą sztamę. Tego bo_ss nawet nie znam, ale okejKrytyki przyjąć nie potrafią, ale w moim temacie z usługami skakać potrafili@Hydro Tak, bo skoro ja nie mam prawa bytu do oferowani usług. To interesuje mnie co komu sprzedał, bo im więcej osób zacznie mu pisać w poście to może go wywalą tak samo jak Thorka. Mam prawo do swojej opini, a jest ogrom ludzi co Koyegera nie poleca bo ma bugi. Jak się coś sprzedaje to sprawne. A jego support to złamany nos albo ręka od klikania w klawiaturę Edytowane Sobota o 21:194 dn przez Rain94
Opublikowano Sobota o 21:204 dn 3 minuty temu, Rain94 napisał(a):Ale was boliThorek patcher na kodzie SanchezaKoyger bug na bugu ( wystarczy spojrzeć w jego post )3 kolegów co trzyma ze sobą sztamę. Tego bo_ss nawet nie znam, ale okejKrytyki przyjąć nie potrafią, ale w moim temacie z usługami skakać potrafilia ty wielki developer który udostępnia systemy innych twórców, tworząc oferte na forum bez żadnego portfolio xD.
Opublikowano Sobota o 21:274 dn 4 minuty temu, Rain94 napisał(a):Ale was boliThorek patcher na kodzie SanchezaKoyger bug na bugu ( wystarczy spojrzeć w jego post )3 kolegów co trzyma ze sobą sztamę. Tego bo_ss nawet nie znam, ale okejKrytyki przyjąć nie potrafią, ale w moim temacie z usługami skakać potrafili@HydroTak, bo skoro ja nie mam prawa bytu do oferowani usług. To interesuje mnie co komu sprzedał, bo im więcej osób zacznie mu pisać w poście to może go wywalą tak samo jak Thorka.Mam prawo do swojej opini, a jest ogrom ludzi co Koyegera nie poleca bo ma bugi. Jak się coś sprzedaje to sprawne. A jego support to złamany nos albo ręka od klikania w klawiaturęXDDDGościu, Ty się nad sobą zastanów, nie znasz ale sprzedajesz jego stronę no beka.Krytyki? Gdzie tu jest konstruktywna krytyka xD. Wstawiasz post w którym nic nie pokazałeś, to się nie dziw.Ale dobra bo widzę ze masz tutaj ból dupy o to, ze oni sobie mogą sprzedawać, a Ty nie, w takim razie mam dla Ciebie klienta = Ja chcę kupić od Ciebie system na zlecenie. (Nie to nie bejt) Napiszę Ci to co bym chciał abyś mi zakodował. I chętnie kupię i sprawdzę "DOSKONAŁOŚĆ i BEZBŁĘDNOŚĆ" twojego kodu, jeśli wyhaczę jeden najdrobniejszy, to obudzi się w Tobie pokora?XD a co do systemu, to chciałbym automatyczny turniej pvp. Sprostasz? Całość mogę Ci opisać na pw jak ma działać i jak bardzo ma być rozbudowany,No niestety, nie ma systemów ukazanych w twojej ofercie, to trzeba swoje wymyślać na szybko XD.
Opublikowano Sobota o 21:434 dn 15 minut temu, Hydro napisał(a):XDDDGościu, Ty się nad sobą zastanów, nie znasz ale sprzedajesz jego stronę no beka.Krytyki? Gdzie tu jest konstruktywna krytyka xD. Wstawiasz post w którym nic nie pokazałeś, to się nie dziw.Ale dobra bo widzę ze masz tutaj ból dupy o to, ze oni sobie mogą sprzedawać, a Ty nie, w takim razie mam dla Ciebie klienta = Ja chcę kupić od Ciebie system na zlecenie. (Nie to nie bejt) Napiszę Ci to co bym chciał abyś mi zakodował. I chętnie kupię i sprawdzę "DOSKONAŁOŚĆ i BEZBŁĘDNOŚĆ" twojego kodu, jeśli wyhaczę jeden najdrobniejszy, to obudzi się w Tobie pokora?XD a co do systemu, to chciałbym automatyczny turniej pvp. Sprostasz? Całość mogę Ci opisać na pw jak ma działać i jak bardzo ma być rozbudowany,No niestety, nie ma systemów ukazanych w twojej ofercie, to trzeba swoje wymyślać na szybko XD.Nigdy nie napisałem, że piszę takie systemy. W ofercie mam jasno napisane. Dziękuje, dobranoc
Opublikowano Sobota o 21:534 dn 3 minuty temu, Rain94 napisał(a):Nigdy nie napisałem, że piszę takie systemy. W ofercie mam jasno napisane. Dziękuje, dobranocNo dobra masz napisane mniej skomplikowane systemy, może je jakoś określ bo chcę coś od Ciebie kupić i masz klienta, to zamiast go odrzucać, powinieneś zachęcić czymś Nie wiem alchemia może? Tylko napisana od totalnego zera przez twoje ręce, bez żadnych odniesień do GF. Własny układ gui, własne typy przedmiotów, własną konfiguracja w bazie danych np, a nie txt, wraz z bonusami nowymi (te które w niej są) z własnym kodem tych bonusów może być? A jak za trudne, to questa jakiegoś wymyślę na specyficzny dung np. Bądź misję to się podejmiesz czy nie?
Opublikowano Sobota o 22:113 dn 23 minuty temu, Arta napisał(a):a ty wielki developer który udostępnia systemy innych twórców, tworząc oferte na forum bez żadnego portfolio xD.17 minut temu, Hydro napisał(a):No dobra masz napisane mniej skomplikowane systemy, może je jakoś określ bo chcę coś od Ciebie kupić i masz klienta, to zamiast go odrzucać, powinieneś zachęcić czymś Nie wiem alchemia może? Tylko napisana od totalnego zera przez twoje ręce, bez żadnych odniesień do GF. Własny układ gui, własne typy przedmiotów, własną konfiguracja w bazie danych np, a nie txt, wraz z bonusami nowymi (te które w niej są) z własnym kodem tych bonusów może być? A jak za trudne, to questa jakiegoś wymyślę na specyficzny dung np. Bądź misję to się podejmiesz czy nie?Żeby Cię zweryfikować to questa Ci napisze za free. Proszę o temat na forum z prośbą i jutro/po jutrze udostępnię go publicznie
Opublikowano Sobota o 22:223 dn 10 minut temu, Rain94 napisał(a):Żeby Cię zweryfikować to questa Ci napisze za free. Proszę o temat na forum z prośbą i jutro/po jutrze udostępnię go publicznieOkej ale wolałbym kupić, to jak wstanę ro napiszę Ci temat i rozpiszę na co to ma być quest i co ma w nim być i jak działać
Opublikowano Sobota o 22:413 dn Programista Godzinę temu, Rain94 napisał(a):Thorek patcher na kodzie Sanchezaprzestań, naprawdę...patcher Sanchezamój patcherprawdę mówiąc jeszcze troche i zacząłbym tobie wierzyć xD Edytowane Sobota o 22:453 dn przez Thorek
Opublikowano Niedziela o 09:593 dn 11 godzin temu, Thorek napisał(a):przestań, naprawdę...patcher Sanchezamój patcherprawdę mówiąc jeszcze troche i zacząłbym tobie wierzyć xDPrzecież to 1:1 (pisze to teraz, póki Thorin śpi)
cześć,
ma ktoś może? gość co to sprzedaje na devie nie odzywa się od 2 miesięcy, nie wiem czy jeszcze działa na tym rynku.