Opublikowano 29 Marca29 Mar Nie ma co się rozpisywać bo po screenie i tak zaczaicie o co cho.Pobieralnia: 🔐 Ukryta Treść 🔐 Zaloguj się lub Zarejestruj się
Opublikowano 29 Marca29 Mar Autor 5 minut temu, Arta napisał(a):A naprawiłes znikający affect przy zmianie targetu?Takie ficzery tylko w ppv ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowane 29 Marca29 Mar przez ARK
Opublikowano 29 Marca29 Mar Autor Teraz, Arta napisał(a):Czyli nie warte nawet polubienia lepiej kupić fejm emema( ͡~ ͜ʖ ͡°)( ͡~ ͜ʖ ͡°) Edytowane 29 Marca29 Mar przez ARK
Opublikowano 30 Marca30 Mar No przydatne rozwiązanie, chyba kiedyś pamiętam @ExoCarossa szukał takiego. ;p
Opublikowano 30 Marca30 Mar 55 minut temu, Sevence napisał(a):No przydatne rozwiązanie, chyba kiedyś pamiętam @ExoCarossa szukał takiego. ;pAle to jest zbudowane 1/10 tego sama nie zrobi
Opublikowano 30 Marca30 Mar 32 minuty temu, Arta napisał(a):Ale to jest zbudowane 1/10 tego sama nie zrobiAaaa, no to @ARK co to za szity tu udostępniasz? Mówili quality content, a tu wstawka z chińskiego targu. To rozumiem, że jest tylko ten 1 błąd odnośnie znikającego affectu po zmianie targetu celu?
Opublikowano 30 Marca30 Mar 2 minuty temu, Sevence napisał(a):Aaaa, no to @ARK co to za szity tu udostępniasz? Mówili quality content, a tu wstawka z chińskiego targu. To rozumiem, że jest tylko ten 1 błąd odnośnie znikającego affectu po zmianie targetu celu?Ja głębiej tego nie sprawdzałem ale pewnie coś się znajdzie
Opublikowano 30 Marca30 Mar Autor 4 minuty temu, Sevence napisał(a):Aaaa, no to @ARK co to za szity tu udostępniasz? Mówili quality content, a tu wstawka z chińskiego targu. To rozumiem, że jest tylko ten 1 błąd odnośnie znikającego affectu po zmianie targetu celu?Zmiana targetu jakies problemy? pierwsze slysze, jedynie tyle ze na metkach sie nie wyswietla ale co to za problem podpisac sobie do warunku metode IsStone w paru miejscach XDSystem jest tak prosto napisany ze serio raczej malo ogarniajaca programowanie osoba ogarnie(chyba XD) Edytowane 30 Marca30 Mar przez ARK
Opublikowano 30 Marca30 Mar 2 minuty temu, ARK napisał(a):Zmiana targetu jakies problemy? pierwsze slysze, jedynie tyle ze na metkach sie nie wyswietla ale co to za problem podpisac sobie do warunku metode IsStone w paru miejscach XDNie wiem, piszę na bazie tego co kolega wyżej się wypowiadał, nawet nie przeglądałem tego systemu. ;p
Opublikowano 30 Marca30 Mar Autor Teraz, Sevence napisał(a):Nie wiem, piszę na bazie tego co kolega wyżej się wypowiadał, nawet nie przeglądałem tego systemu. ;pmmm opinia na podstawie czyjej opinii, nie ma własnego zdania :P
Opublikowano 30 Marca30 Mar 3 minuty temu, ARK napisał(a):mmm opinia na podstawie czyjej opinii, nie ma własnego zdania :PNie opinia, a pytanie do autora tematu. ;p
Opublikowano 30 Marca30 Mar Autor 1 minutę temu, Sevence napisał(a):Nie opinia, a pytanie do autora tematu. ;pChorągiewa ALERT 🚩🚩🚩
Opublikowano 30 Marca30 Mar 14 minut temu, ARK napisał(a):Zmiana targetu jakies problemy? pierwsze slysze, jedynie tyle ze na metkach sie nie wyswietla ale co to za problem podpisac sobie do warunku metode IsStone w paru miejscach XDSystem jest tak prosto napisany ze serio raczej malo ogarniajaca programowanie osoba ogarnie(chyba XD)Zarzuc affect na Moba zmień target na innego Moba i wróć do Moba któremu dałeś affect pozdrawiam sexipawcio97
Opublikowano 30 Marca30 Mar Autor 11 minut temu, Arta napisał(a):Zarzuc affect na Moba zmień target na innego Moba i wróć do Moba któremu dałeś affect pozdrawiam sexipawcio97skoncze jedna rzecz i lookne, jak bedzie to zarzucę fixa najwyzej
Opublikowano 30 Marca30 Mar Teraz, ARK napisał(a):skoncze jedna rzecz i lookne, jak bedzie to zarzucę fixa najwyzejCzekam z czystej ciekawości xd
Opublikowano 30 Marca30 Mar Autor 8 minut temu, Arta napisał(a):Czekam z czystej ciekawości xdNo u mnie normalnie smiga, chyba ze jakos inaczej to robiles XDGyazoGyazo Screen Video
Opublikowano 30 Marca30 Mar 13 minut temu, ARK napisał(a):No u mnie normalnie smiga, chyba ze jakos inaczej to robiles XDhttps://gyazo.com/aabc67d86c277298c5c77a18e9c2a689Czyli jednak nie dałeś tej zbugowanej wersji więc mogłeś tak od razu kolego sympatyczny.
Opublikowano 30 Marca30 Mar 1 minutę temu, Arta napisał(a):Czyli jednak nie dałeś tej zbugowanej wersji więc mogłeś tak od razu kolego sympatyczny.No i widzisz bezpodstawnie koleżkę oskarżyliśmy. 😒
Opublikowano 30 Marca30 Mar Autor 1 minutę temu, Arta napisał(a):Czyli jednak nie dałeś tej zbugowanej wersji więc mogłeś tak od razu kolego sympatyczny.Panie ja nie z tych żeby nieprzydatny albo pobugowany szajs wrzucać na forum XD Teraz, Sevence napisał(a):No i widzisz bezpodstawnie koleżkę oskarżyliśmy. 😒Do łagru z wami chamyy ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°) Edytowane 30 Marca30 Mar przez ARK
Nie ma co się rozpisywać bo po screenie i tak zaczaicie o co cho.

Pobieralnia: