Skocz do zawartości
Opublikowano

@Rain94

No to jak juz się zaoferowałeś ze jesteś w stanie napisać questa i wrzucisz go tutaj za free, w pełni sprawnego i działającego (najlepiej jakbyś jeszcze nagrał jak ty go piszesz)

No to dungeon.

Pierwsze Piętro = wybicie metinów resp 30 metków na losowych koordynatach, czyli z kazdym wejściem na dunga, są w innych pozycjach oraz musi zostać zabity prawidłowy, w momencie zabicia fałszywego metina, rozpoczynasz zadanie od nowa.
Czyli respi się ponownie ten zabity fałszywy metin przez Ciebie.

Drugie Piętro = Ubicie Wszystkich mobów łącznie w regenie ma być ich 2000 i to zadanie czasowe, gracz ma posiadać minutę na wykonanie tego zadania = jeśli nie wykona, zostaje wyrzucony z dunga oraz nalicza czas blokady na ponowne jego wejście

Trzecie piętro = Walka z mini bossami, respią się 4 minibossy w momencie ich respawnu, gracz otrzymuje debuffy, Nie mozesz uzywać skilli, nie mozesz wypić zadnej rosy, mikstury, czegokolwiek oraz usuwa obecne affecty aury miecza, silnego ciała itp (łącznie z buffami)
Walka ma trwać na zasadzie hitów, wraz z zadaniem 100 hit'boxów ABS miniboss'a ma się zwiększać o x % zadanych obrazen, czyli po 100 hitach abs bossa zwiększa się o 5% (nie nie bazujemy na hp i jego spadku, bazujemy na hitach)

Czwarte piętro = Insygnia przetrwania, co 30 sekund respi się boss z nowym id i jego damage ma być zwiększony kilkukrotnie, w tym czasie gracz musi ubijać potwory jak i metiny aby dropnąć pieczęcie do aktywacji. Jeśli boss zrespi się po 30 sekundach, zada skill a następnie ten boss ma być purgowany, za kazdym razem po upływie 30 sekund, ma się pojawić, zadać ogromne obrazenia, i zniknąć, a w przypadku gdy gracz się wypierdoli, cofa go o jeden poziom dungeonu, (nie wyrzuca całkiem) tylko znaczyna od nowa od etapu trzeciego.

Piąte Piętro = Wszystkie potwory zyskują zwiększone absy kilkukrotnie, i z potworów wypada przedmiot, i po jego uzyciu absy mobów maleja jakaś mikstura czy coś, Dopiero gdy dropnie 10 takich mikstur = wtedy moby na dungu stracą całkiem absy po uzyciu 10 mikstur

Po zabiciu wszystkich mobów jest boss końcowy i boss wraz z spadkiem jego % hp ma otrzymywać losowe bonusy w stylu jeśli poziom jego hp osiągnie 80% wtedy jego skill obszarowy który zadaje dmg, zwiększa się. Jeśli poziom hp spadnie do 60% wtedy boss ma przywoływać swoich podopiecznych = moby, może się wykonać regen specjalny który aktywuje się dopiero gdy boss ma 60% hp.
jesli % bossa hp spadnie do 40% wtedy respią się metiny, i dopóki gracz ich nie zabije, zadaje 0 dmg w boss'a oraz całkowicie blokuje się regeneracja hp bossa, zostaje na 40%.

Dopiero po ubiciu metinów, mozesz kontynuować walkę z bossem, i teraz najlepsze = jeśli % hp bossa spadnie do 10% to automatycznie na graczach nie działają autopoty, zwykłe poty, gracz nie może regenerować swojego hp w zaden inny sposób niz poza bonusem w eq "Regeneracja Pz"

Dodatkowe Warunki:
W zalezności od tego jaka jest pora dzien/noc tym dungeon i wszystkie jego % są inne, jeśli wchodzisz za dnia, jest łatwiej, jeśli w nocy, jest trudniej

• Odpowiedzi 43
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najbardziej popularny wpis

• przemek
    przemek

Ja nie 😀 ale ktoś się skusił Dodam tylko że chcialem kupić stronę, ale nasz biznesmen ma tylko zagraniczne konta, więc zrezygnowałem :( Dodatkowo kolega z forum poinformował mnie o sytuacji z nie zwr

• A jak mówiłem że złodziej i pisałem w tematach, to jeszcze dostałem ostrzeżenie od @Sevence za rozbój i terroryzm.

• Pierwsza rzecz jest taka ze Ja chciałem być twoim klientem i kupić coś od Ciebie. To Ty się zadeklarowałeś że napiszesz questa mi za free. Druga rzecz Nic nie napisałeś i nic nie robiłeś, bo nic tu ni

Najbardziej pomocny post

Opublikowane grafiki

Featured Replies

Opublikowano
  • Programista
10 godzin temu, przemek napisał(a):

Ja nie 😀 ale ktoś się skusił

Dodam tylko że chcialem kupić stronę, ale nasz biznesmen ma tylko zagraniczne konta, więc zrezygnowałem :(

Dodatkowo kolega z forum poinformował mnie o sytuacji z nie zwróconych 100zl (XD!) Które zapłacił za "unikalny" system 1:1 z turka hehe

A jak mówiłem że złodziej i pisałem w tematach, to jeszcze dostałem ostrzeżenie od @Sevence za rozbój i terroryzm.

Opublikowano
11 godzin temu, przemek napisał(a):

Dodatkowo kolega z forum poinformował mnie o sytuacji z nie zwróconych 100zl (XD!) Które zapłacił za "unikalny" system 1:1 z turka hehe

Kto taki?

Opublikowano
2 godziny temu, Sevence napisał(a):

Kto taki?

Pw :)

Opublikowano

@Rain94 Jak tam idą pracę? 😄 Chodzą słuchy, że między czasie kogoś oscamowałeś.

Opublikowano

D4nte też skamował to kolega wyżej miał w to wyjebane chcę przypomnieć tylko

Opublikowano
3 minuty temu, xAdr1an napisał(a):

D4nte też skamował to kolega wyżej miał w to wyjebane chcę przypomnieć tylko

Chcę przypomnieć, że jego oferta została usunięta po weryfikacji.

Opublikowano
55 minut temu, Sevence napisał(a):

Chcę przypomnieć, że jego oferta została usunięta po weryfikacji.

Nie zmienia to faktu, że go broniłeś cały czas ;)

Opublikowano

@Rain94 krótka piłka albo queścik albo banik = choose one

Opublikowano
4 godziny temu, Sevence napisał(a):

@Rain94 Jak tam idą pracę? 😄 Chodzą słuchy, że między czasie kogoś oscamowałeś.

Chodzą słuchy to zapraszam na PW wyjaśnić sytuację. Tak jak zrobiłeś to w przypadku kolegi Dante

1 godzinę temu, Arta napisał(a):

@Rain94 krótka piłka albo queścik albo banik = choose one

Banik za co? To ja poproszę też o bana dla Dante

Co do samego questa. To szczerze mogę to pokazać w formie filmu, ale za darmo nie udostępnię tak skomplikowanej rzeczy. Każdy kto przeczytał to widzi, że chłopak sobie wymyślił co ślina na język mu naniosła, a takowego questa nie ma chyba nigdzie. Miałem drobne sprawy, ważniejsze od metina

Opublikowano
  • Premium
12 minut temu, Rain94 napisał(a):

Chodzą słuchy to zapraszam na PW wyjaśnić sytuację. Tak jak zrobiłeś to w przypadku kolegi Dante

Co do samego questa. To szczerze mogę to pokazać w formie filmu, ale za darmo nie udostępnię tak skomplikowanej rzeczy. Każdy kto przeczytał to widzi, że chłopak sobie wymyślił co ślina na język mu naniosła, a takowego questa nie ma chyba nigdzie. Miałem drobne sprawy, ważniejsze od metina

Zdeklarowałeś się upublicznić

W dniu 30.03.2025 o 19:58, ARK napisał(a):

image.png

O tutaj

Opublikowano
26 minut temu, Rain94 napisał(a):

Na screenach które dostałem widać jasno, ale napiszę.

Opublikowano
1 godzinę temu, WhiteBambo88 napisał(a):

Zdeklarowałeś się upublicznić

O tutaj

Chłop ewidentnie ma dwubiegunowść, że deklaruje i potem za kase chce.

Swoją drogą na pewno go nie napisałeś, tylko grasz na czas

Edytowane przez YeeeY

Opublikowano
  • Premium
3 minuty temu, YeeeY napisał(a):

Chłop ewidentnie ma dwubiegunowść, że deklaruje i potem za kase chce.

Swoją drogą na pewno go nie napisałeś, tylko grasz na czas

Jeśli tak dotrzymuje słowa wobec klientów, jak tutaj, to powodzenia xD niezła wizytówka

Opublikowano

No to słowny kolega niesamowicie. xD

Opublikowano
  • Programista
W dniu 6.04.2025 o 21:48, Rain94 napisał(a):

a takowego questa nie ma chyba nigdzie.

To miał Ci zlecić coś co gdzieś już jest? Jaki by to miało sens? XD

Opublikowano
  • Autor
W dniu 6.04.2025 o 21:48, Rain94 napisał(a):

Pierwsza rzecz jest taka ze Ja chciałem być twoim klientem i kupić coś od Ciebie. To Ty się zadeklarowałeś że napiszesz questa mi za free.
Druga rzecz Nic nie napisałeś i nic nie robiłeś, bo nic tu nie wstawiłeś. Grałeś na zwłokę bo taki quest Cię przerósł ale chyba myślałeś że Ci zlecę zabicie 100 wilków i oddanie itemka do biologa. XD

I nie, gdybym pisał to co miała by mi przynieść slina na język to jedną funkcje questową byś pisał 2 tygodnia, a co dopiero całego questa, i na małej ilości serwerów widocznie grałeś, lub w mało gier. Podobne dungi grupowe masz na minimum Alune, jak i plechito robi podobne zabiegi w nowych dungach, czyt sysledar. Ba mało tego nawet na globalu były podobne zabiegi na dungach, np Beran-Setao działał w specjalny sposób i ma swoją własną konfigurację. Lecisz w kulki i nic więcej zmieniasz jeszcze temat i zaczynasz pisać o Dante gdzie nazwa tematu dotyczy Ciebie i twojego questa którego zadeklarowałeś się napisać, i "podjąć" rękawice, nagle stwierdzasz ze nie za darmo, a filmu nawet tutaj nie pokazałeś kodu czy czegokolwiek, prze chuj jesteś

Opublikowano
Godzinę temu, Hydro napisał(a):

Pierwsza rzecz jest taka ze Ja chciałem być twoim klientem i kupić coś od Ciebie. To Ty się zadeklarowałeś że napiszesz questa mi za free.
Druga rzecz Nic nie napisałeś i nic nie robiłeś, bo nic tu nie wstawiłeś. Grałeś na zwłokę bo taki quest Cię przerósł ale chyba myślałeś że Ci zlecę zabicie 100 wilków i oddanie itemka do biologa. XD

I nie, gdybym pisał to co miała by mi przynieść slina na język to jedną funkcje questową byś pisał 2 tygodnia, a co dopiero całego questa, i na małej ilości serwerów widocznie grałeś, lub w mało gier. Podobne dungi grupowe masz na minimum Alune, jak i plechito robi podobne zabiegi w nowych dungach, czyt sysledar. Ba mało tego nawet na globalu były podobne zabiegi na dungach, np Beran-Setao działał w specjalny sposób i ma swoją własną konfigurację. Lecisz w kulki i nic więcej zmieniasz jeszcze temat i zaczynasz pisać o Dante gdzie nazwa tematu dotyczy Ciebie i twojego questa którego zadeklarowałeś się napisać, i "podjąć" rękawice, nagle stwierdzasz ze nie za darmo, a filmu nawet tutaj nie pokazałeś kodu czy czegokolwiek, prze chuj jesteś

ekhm

image.png

Opublikowano

Ja myśle, że ten Rain to by sie zajebiście dogadał z Pracownikiem ZUS, mogliby w duecie stworzyc niepowtarzalny serwis🤗